powerplustools.nl- Logo - Beoordelingen

powerplustools.nl
Beoordelingen:

357 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.799 beoordelingen in totaal  

4,76
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 sep 2014
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
powerplustools.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
alle hulde hoe jullie mijn bestelling uiteindelijk hebben afgehandeld ik had een set van 2 bandenlichters besteld en toen ik mijn pakket open maakte was er maar een bandenlichter ingesloten na een mail van mij kreeg ik de toezegging dat er een werd nageleverd de volgende dag had ik de ontbrekende bandenlichter al in huis alle lof en hulde voor jullie vertrouwen en de zeer snelle oplossing super bedankt daar voor dirk van den bos delft
DV

de meest kritische beoordeling

3 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending van uit jullie kant is goed geen commentaar op maar DpD doet zomaar een dotje denk ik pakket mochten ze onder kar poort zetten en niet gedaan ?? Dat is al de tweede keer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor powerplustools.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
kwalitatief goed materiaal en snel verzonden op deze manier er een mooie rugby ballen stellage van gemaakt
Beoordeling melden
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product en snel geleverd, wordt intensief gebruikt schoonmaken mtb.
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit, nette prijs en snelle levering.

Zoals eerder, goede kwaliteits gereedschap tegen nette prijzen.
Beoordeling melden
7 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Niets, levering was super snel en het product was prima.
Beoordeling melden
AD
Andre D.
Heerenveen
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product zoals omschreven voor goede prijs
Beoordeling melden
RV
Remco V.
Albergen
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
super snel geleverd goed verpakt
Beoordeling melden
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie producten snel geleverd
Beoordeling melden
1 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niets, gewoon zoooo doorgaan
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
MB
Michiel B.
DEN HAAG
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed
Beoordeling melden
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
RW
Roger W.
Buggenhout
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Presentatiestandaards voor racefietsen. Standaards zien er goed en stevig uit. Ze zijn inklapbaar dus makkelijk mee te nemen voor als we weer in het zuiden gaan fietsen of in de Ardennen. Fietsen staan stabiel in de standaard en zijn er makkelijk in te zetten en weer uit te halen. Tijdens het erin zetten druk je met het achterwiel (of voorwiel al naargelang de keuze van parkeren) de schuine houder naar achteren waardoor je een veer op spanning brengt, die vervolgens het achterwiel stevig in de standaard klemt. Kortom: een goed product en een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Beoordeling melden
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct geleverd. Mogelijk nog beter: geen verzendingskosten vanaf een bepaald bedrag, of kwam ik niet aan dat bedrag?
Beoordeling melden
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Misschien een beschrijving meesturen hoe eea het beste bevestigd kan worden.
Beoordeling melden