powerplustools.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 sep. 2014
Laatst gewijzigd op: 25 sep. 2023
powerplustools.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij powerplustools.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 1 sep. 2014

Beoordelingen voor powerplustools.nl

377 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.651 beoordelingen in totaal

4 okt. 2022
een betere koerierdienst deze heeft gemeld dat hij een briefje in de bus heeft geplaatste maar heb de volgende dag de zending wel ontvangen , maar deze persoon wist niet waar hij moest zijn heb het gezien dat hij opzoek was en heb hem ook gevraagd of hij de vorige dag is langs geweest en toen kon hij geen Nederlandse meer , maar tot alles is het pakket toch op zijn bestemming Bedankt en weer een tevreden klant MVG Roger

de meest kritische beoordeling

3 apr. 2023
Verzending van uit jullie kant is goed geen commentaar op maar DpD doet zomaar een dotje denk ik pakket mochten ze onder kar poort zetten en niet gedaan ?? Dat is al de tweede keer

Beoordelingen voor powerplustools.nl

31 aug. 2023
Jee wat een mooi en degelijk product en dat voor een redelijke prijs. Bestelling-betaling en levering gingen voorspoedig. Geen problemen ondervonden. Bezorgdienst leverde het product netjes op tijd en onbeschadigd af. Compliment want dat is niet vanzelfsprekend.

Een bedrijf die snel en topservice verleent!

Er was iets niet goed gegaan met mijn bestelling en daarom met Powerplustools contact opgenomen. Nog dezelfde dag hebben zij nieuwe haken naar ons toegestuurd en zelfs een leuke attentie. Dit bedrijf levert topservice!
27 aug. 2023
Gemakkelijk bestellen, snel geleverd met updates van de leverancier. Nb ik heb geen klachten of retouren gehad. Die kan ik dan ook niet beoordelen.
MB
Michael B.
Zeewolde
Geweldige service! product besteld om af te halen zonder dat ik er voor betaald heb is het toch toegezonden. En de volgende dag al in huis
5 sep. 2023

Top bedrijf

Top zowel communicatie als levering en prijs/kwaliteit van het aangekochte product
1 sep. 2023
De 2 fietsophangsystemen werden vlot en keurig geleverd. Ik ben er heel blij.
5 sep. 2023
Binnen de 2 dagen exact gekregen waar ik op zoek naar was.
31 aug. 2023
gewoon zoals het hoort. besteld betaald en geleverd
30 aug. 2023
Snelle en adequate oplossing voor leverings fout.
EV
Erica v.
Tilburg
10 sep. 2023
Snelle levering en artikel perfect omschreven
11 sep. 2023
Makkelijk bestellen. Nette snelle levering.
10 sep. 2023
Top kwaliteit en service . Toppertjes .

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en alles ok
4 sep. 2023

6 sep. 2023