powerplustools.nl- Logo - Beoordelingen

powerplustools.nlReviews

: 6.335Uitstekend

4,74

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 sep. 2014
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
powerplustools.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij powerplustools.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 1 sep. 2014
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
powerplustools.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij powerplustools.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor powerplustools.nl

375 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.335 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


31 jan. 2022
Ik bestelde bij powertools omdat ik benieuwd was naar de kwaliteit van hun producten. Deze is op dit moment helemaal prima. Materiaal was degelijk verpakt bij verzending. Tijdige en snelle levering. Wat ik gebruikte is goed. Moet een deel nog bevestigen en dan bekijken of het kwalitatief genoeg is voor wat het moet dienen. Maar tot nu toe alleen maar lovende woorden. Scherp in prijs.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 jan. 2022
1. Betere product beschrijving. De verkochte zadeltas was een inimini model(zeer klein). De prijs was er ook naar maar toch voldeed het totaal niet aan de verwachting. Je kan er geen insteekketting of reparatieset in kwijt. Mijn suggestie is om een of meerdere foto's met gebruiksmogelijkheden te tonen. 2. Ik ben niet te spreken dat ik meer dan 7 euro zelf moet betalen om het pakket terug te sturen. Dat vind ik slechte service. Maak het product vooraf duurder inclusief verzendkosten dat voorkomt teleurstelling en een gevoel van misleiding.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor powerplustools.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
makkelijke duidelijke site om te bestellen, bij sommige site's moet je een doorgewinterde IT er zijn om iets te kunnen bestellen....
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Zeer scherpe prijs voor mijn voorwielklem. Zware kwaliteit, en de verzending door DPD was snel en perfect ! Erg goede leverancier.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Behulpzaam aan de telefoon, mooi product voor een goede prijs en snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022 
Gewoon goed, goed te bestellen en correct afgeleverd, nette prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Eenvoudig te bestellen en een verzorgde bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Pracht blad. Ik was verrast door de kwaliteit. 🤩
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
van Yvo B.
snelle verzendingen en goede prijs/kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Makkelijk te bestellen en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Supersnel, goed product en scherpe prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
Leuke deals. Ook voor fietsaccessoires
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022 
Snel geleverd en keurig netjes verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022 
Prima, er is geleverd wat is gevraagd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Prima service, snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
Snelle levering, goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Kwaliteit die er toe doet.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022 
En dat voor een lage prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Korten verzending top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
kwaliteit voor geld!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Vlotte afhandeling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022 
Gewoon goed
Beoordeling melden