Certificaat voor powerplustools.nl

No. XCFED02CEFBDEB4EFF7B32B9E766FB53F
 

Geldig vanaf
01-09-2014
Geldig tot
31-08-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor powerplustools.nl



Uitstekend

4.63/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 443 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft powerplustools.nl al 4.186 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
17-07-2019
Alles prima, kon enkel de levering niet traceren want had geen traceernummer ontvangen van de transporteur. Voor de rest alles ok.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
17-07-2019
Goede en snelle afhandeling van de lopende zaken i een woord prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
16-07-2019
alles goed verlopen en netjes geleverd. ook dhl heeft de dozen netjes bij de schuur gezet.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
16-07-2019
Top helemaal pro zoals het hoort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
16-07-2019
Producten waren top, zending liet op zich wachten en had geen tracking code toegekregen om te volgen. Doos kwam volledig geblutst aan, gelukkig waren de stukken ongeschonden.
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
14-07-2019
precies wat ik zocht.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
14-07-2019
steeds correcte en snelle leveringen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
13-07-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
13-07-2019
Goede wijn behoeft geen krans
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Uitstekend verpakt ,op tijd bezorgd wat wil je nog meer
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
12-07-2019
goede service goede prijzen ga zo door.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
09-07-2019
Goed product snelle levering goede prijs
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
09-07-2019
Snelle levering. Goede kwaliteit materiaal. Jammer dat er een slechte tekening bij zit met voorbeelden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
09-07-2019
Perfect bestaat niet
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
09-07-2019
Optimaal goed. Chauffeur uiterst vriendelijk en correct. Doe zo voort.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
08-07-2019
Keurig geleverd en onbeschadigd
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
07-07-2019
Kwalitatief prima. Correct geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
zoals verwacht
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
06-07-2019
Goede service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
06-07-2019
TOP
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
05-07-2019
vlotte levering en product zoals omschreven
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
17-05-2019
04-07-2019
snelle levering. magneet veld is toch wat minder had er meer van verwacht
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
04-07-2019
hmm
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
04-07-2019
Het juiste materiaal tegen een scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
03-07-2019
Hoogte verschil in werkblad, een aantal onderdelen waren beschadigd en er zat te weinig bevestigingsmateriaal bij.
3.00
Redelijk

powerplustools.nl antwoordt: 04-07-2019
Geachte heer van W. Onze excuses voor het ongemak. We vinden het erg vervelend dat enkele producten beschadigd zijn geleverd. Er is ondertussen per e-mail een oplossing aangeboden. Met vriendelijke groet, team Powerplustools

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
03-07-2019
Beste,
Over de producten zijn wij tevreden. Wij hebben van jullie nog een werkbank gehad
Het afleveren ( ik weet daar kunnen jullie niks aan doen) kan veel beter .
De palet was kapot ,
over het pakket was erover gelopen en de beide dozen waren ook kapot.
De levering is tegen de middag geleverd ,wij zullen deze vanavond open doen om te zien opdat er beschadigingen zijn. Er zijn fotos van genom
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
03-07-2019
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
03-07-2019
Goede kwaliteit en kan mijn wing dragen is al in gebruik grtjs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
02-07-2019
wij hebben in het verleden 4 maal werktafels besteld en deze werden keurig op tijd geleverd.
ook nu bij onze laatste bestelling alles tip top in orde en het vergeten deel een dag later ontvangen
powerplustools verdiend zeer zeker de 5 uit 5
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
02-07-2019
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
02-07-2019
Prima snel geleverd voor een goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Goede prijzen voor prima en degelijke producten.
Snelle afhandeling en levering van de bestelling.
Goed gevoel overgehouden aan m'n eerste bestelling en kan deze dan ook zeker aanraden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
01-07-2019
Keurig verpakt en snel verzonden. Het bestelde schuim is perfect voor wat ik er mee wil doen. Dank je wel Powerplus tool team.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
24-06-2019
30-06-2019
Transportbedrijf heeft zelfs de tijd veranderd om te leveren,zodat er niemand moest wachten en ik er ook geen verlof voor moest pakken. Chauffeur heeft zelfs meegeholpen om het product naar mijn achtertuin te brengen Prima levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
24-06-2019
29-06-2019
Snelle levering, goed verpakt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
24-06-2019
29-06-2019
Goede snelle levering. Kwaliteit voor een redelijk bedrag.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
22-06-2019
28-06-2019
De hele procedure is uitstekend verlopen. Ik kan geen enkel minpuntje benoemen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
22-06-2019
28-06-2019
Als ik bij andere bedrijven iets bestel krijg ik altijd een mailtje wanneer en hoe laat de vervoerder komt. Dit vind ik belangrijk omdat ik dan zorg dat ik thuis ben.
m.vr,gr Frans Nabuurs
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
20-06-2019
25-06-2019
Alles goed
4.00
Goed

powerplustools.nl klantbeoordeling

powerplustools.nl

powerplustools.nl werd op 01-09-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Mars 26
8448CP Heerenveen
Nederland
info@powerplustools.nl
powerplustools.nl
Winkel-exploitant
Powerplustools Nederland BV
Mars 26
8448CP Heerenveen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 01144765
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Mevr. C. Bies
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met powerplustools.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.