Bodybow.nl
Beoordelingen:

82 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.245 beoordelingen in totaal  

4,52
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 jun. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Bodybow.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na het bestellen een telefoontje van de klanten service over het niet op voorraad hebben van één artikel, of ik een alternatief product wilde, of wachten op het bestelde product zodra het weer op voorraad is, zeer netjes

de meest kritische beoordeling

17 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Retourneren kost meer dan €7,-.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Bodybow.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Keurige oplossing voor een kleur die niet op voorraad was.

De kleur die ik had besteld was niet meer op voorraad. Ik werd keurig gebeld en kreeg na telefonisch contact een andere kleur opgestuurd. Dit werd heel snel geregeld. Ik had het artikel de volgende dag al in huis.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.nl
6 feb. 2024
Hoi Julie, Onze excuses dat de kleur niet op voorraad was. Fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen en veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Bodybow
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De bezorging vond de dag na de bestelling al plaats. De optie om dezelfde avond nog te bezorgen, werd me gegeven.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.nl
9 dagen geleden
Hoi Johan, Bedankt voor je mooie review, daar doen we het voor! Gezonde groet, Team Bodybow
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gemak van Bestelling

Gemak
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.nl
6 feb. 2024
Hoi Gene, Hartstikke bedankt voor je review! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Bodybow
24 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen gaat makkelijk echter wordt er tijdens het bestelproces geen leverdatum genoemd
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.nl
5 jan. 2024
Hoi Cees, Hartstikke bedankt voor je review! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Bodybow
24 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vooral de snelle bevestiging van de bestelling en levering was vlot, waarvoor dank.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.nl
5 jan. 2024
Hoi Marjolein, Super fijn om te horen bedankt voor deze mooie 5-sterrenscore! Gezonde groet, Team Bodybow
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, duidelijke communicatie.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.nl
5 jan. 2024
Hoi Anita, Fijn om te horen dat alles zo duidelijk was, daar streven wij iedere dag naar! Gezonde groet, Team Bodybow
23 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele goede en persoonlijke service.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.nl
5 jan. 2024
Hoi Helmone, Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Daar doen we iedere dag onze uiterste best voor! Gezonde groet, Team Bodybow
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten, betaalbare prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.nl
5 jan. 2024
Hoi Saskia, Bedankt voor je mooie review, daar doen we het voor! Gezonde groet, Team Bodybow
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een bestelling gedaan en betaald, nog steeds geen bevestiging gekregen van verzending. Ik ontvang ook geen update over de status. De mail die ik kreeg om het te kunnen volgen helpt niet.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.nl
15 jan. 2024
Hoi Ineke, Vervelend dat je nog geen bevestiging hebt ontvangen. Ik zie dat we je bestelling weer op voorraad hebben en zal vandaag verstuurd worden. Ik neem ook even contact met je op via de mail. Gezonde groet, Team Bodybow
25 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kon de brace snel ophalen. Mooie brace voor een goede prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.nl
14 dec. 2023
Hoi Helene, Als de brace bij ons op voorraad zijn, kunnen deze direct opgehaald worden. We zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen! Gezonde groet, Team Bodybow
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede prijzen! Zou er zo weer brstellen
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.nl
14 dec. 2023
Hoi Rodger, Bedankt voor je 5 sterren review! We zien je graag een volgende keer. Gezonde groet, Team Bodybow
14 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product voor een mooie prijs en goede service!
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.nl
19 dec. 2023
Hoi Dick, Bedankt voor je review! En veel plezier met de Tunturi F20 Hometrainer! Gezonde groet, Team Bodybow
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en precies wat ik zocht!
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.nl
14 dec. 2023
Hoi Bart, Bedankt voor je review! Fijn dat de Lengtemeter Seca 206 is wat je zocht. Gezonde groet, Team Bodybow
27 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, goede prijs-kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.nl
14 dec. 2023
Hoi Ann, Bedankt voor je mooie review! We helpen je graag snel weer. Gezonde groet, Team Bodybow