Teamsportbedarf.nl- Logo - Beoordelingen

Teamsportbedarf.nl
Beoordelingen:

175 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden654 beoordelingen in totaal  

4,27
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Na contact lukte het allemaal snel. De mogelijkheid om contact op te nemen - schriftelijk of telefonisch is onvoldoende. Ik heb lang moeten zoeken naar de contactgegevens. Die zouden bovenin de webpagina moeten staan of een verwijzing ernaar. het staat ergens helemaal onderin, waar het niet opvalt.

Meest relevante negatieve beoordeling

3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beste, jullie verliezen 2 sterren door de levering. 5 dagen op rij hebben we een mail ontvangen dat er "vandaag geleverd" ging worden. We bleven speciaal thuis en toen we moesten werken werden de buren zelfs ingeschakeld. Helaas.... Na anderhalve week werd er eindelijk toch geleverd. Dit is zeker niet leuk, jullie moeten op de website levertijd vermelden of persoonlijk via mail een leverdatum meedelen. Werkpuntje om te verbeteren !Website en prijzen zijn wel ok.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Teamsportbedarf.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
MK
Martijn K.
Zoetermeer
1 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JV
JP v.
Amsterdam
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
CV
c. v.
heilig landstichting
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

teveel verpakking

Helaas zat er zoveel verpakkingsmateriaal om de container dat het mij een volle papiercontainer kost om dat vervolgens weer kwijt te raken. Verder was ik niet tevreden met de uitvoering omdat er geen wielen aan zaten. De reactie van u was dat ik dat had moeten weten. Dat zal beslist zo zijn, maar voor mij was het een tegenvaller waar uw klantenservice niet op inging. Ik zal dan ook niet zo snel een vervolorder plaatsen.
Beoordeling melden
Antwoord van Teamsportbedarf.nl
9 apr 2024
Hallo, Met spijt hebben wij kennis genomen van uw negatieve beoordeling over onze winkel. U kunt gerust contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder. info@teamsportbedarf.de
7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Verschillende mindere ervaringen

Eerste bestelling was niet compleet. Wel rechtgezet, maar heeft bijna een maand geduurd. Nieuwe bestelling geplaatst en extra bijbetaald voor een snelle levering. Helaas hebben zij bij het verzenden geen adres op het pakket geplakt waardoor ik nu al 2 weken aan het wachten ben. Geen oplossing of terugbetaling aangeboden voor de mislukte snelle zending.
Beoordeling melden
Antwoord van Teamsportbedarf.nl
9 nov 2023
Hallo, Met spijt hebben wij kennis genomen van uw negatieve beoordeling over onze winkel. Mocht je toch nog iets missen, neem dan contact op met onze klantenservice. info@teamsportbedarf.de
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Helemaal geen aangename ervaring

Wij hebben onze bestelling prepaid moeten betalen en hebben ze helemaal niet ontvangen. Nu loopt er intern een procedure en hebben we documenten moeten invullen maar wat het resultaat hiervan zal zijn blijft ons een raadsel. Helemaal geen aangename ervaring dus.
Beoordeling melden
Antwoord van Teamsportbedarf.nl
9 nov 2023
Hallo, Met spijt hebben wij kennis genomen van uw negatieve beoordeling over onze winkel. Nadat u het had gemeld, gingen wij direct voor u op zoek. Na korte tijd hebben wij de schade afgehandeld omdat er geen vervanging gevraagd werd. Tot slot kan ik alleen maar herhalen hoezeer het mij spijt. Ik hoop dat wij u bij een volgende bestelling weer kunnen overtuigen van onze kwaliteit. Indien er aan uw kant nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzenden met DHL. Grootste deel (90%) bestelling beschadigd/kwijt bij DHL. Super trage communicatie met Teamsport. Na 10 dagen en meerdere kopie berichten DHL nog steeds geen hernieuwde toezending van de al volledig betaalde goederen.
Beoordeling melden
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Van totale bestelling pas 1 enkel item ontvangen. Stilte omtrent de rest.
Beoordeling melden
Antwoord van Teamsportbedarf.nl
9 nov 2023
Hi, We regret to note your negative review of our shop. If you are still missing something, please contact our customer service. info@teamsportbedarf.de
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Elke dag wel weer een nieuw probleem.
Beoordeling melden
LD
Lia D.
Puttershoek
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds geen zending binnen
Beoordeling melden
Antwoord van Teamsportbedarf.nl
22 aug 2023
Hallo, Het spijt ons zeer dat uw levering vertraging heeft opgelopen. Zoals we konden zien, heb je het artikel nu ontvangen. Als u vragen of suggesties heeft, kunt u per e-mail contact opnemen met onze klantenservice: info@teamsportbedarf.de
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
duuno
Beoordeling melden
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden