www.telstarsurf.nl

3.704 reviews in totaal   439 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelheid en punctualiteit van de levering van bestellingen. De service wordt vaak als uitstekend, persoonlijk en oplossingsgericht ervaren. Het deskundige en persoonlijke advies, zowel in de winkel als telefonisch, wordt zeer gewaardeerd en leidt vaak tot de juiste aankoop. Het personeel wordt omschreven als vriendelijk, deskundig en klantgericht, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. Daarnaast worden de aantrekkelijke en eerlijke prijzen positief genoemd, evenals de aanbiedingen en terugbetalingen bij prijsverschil. Het ruime en kwalitatieve aanbod van producten zorgt ervoor dat klanten graag terugkomen. Er zijn enkele klachten over het retourproces: sommige klanten vinden de afhandeling niet altijd duidelijk of gemakkelijk. Ook zijn er opmerkingen over de communicatie en het retourbeleid, wat soms voor verwarring zorgt.

Reviewswww.telstarsurf.nl

Een bedrijf en personeel die het snappen

In eerste instantie wetsuit besteld via internet, netjes geleverd. Te klein, even telefoontje naar winkel, om er achter te komen dat de winkel en website bij Telstar een goed samenwerkende eenheid is. Naar goed advies besloten daar een ander pak te passen en het bestelde pak daar in geruild voor een nieuw te bestellen pak. Of te wel een super bedrijf, met zeer kundig en enthousiast personeel.

Klantgerichtheid zit in de cultuur van Telstar Surf

Wat deze ervaring met Telstar Surf inhoud is de juiste klant focus zoals ; Persoonlijke Aandacht: "De medewerker Iwan nam de tijd, luisterde echt en gaf persoonlijk advies, in plaats van standaard antwoorden." Proactieve Hulp: " Joshua voelde een potentieel probleem aankomen en nam zelf initiatief om het op te lossen, nog voordat ik er zelf last van had." Oplossingsgericht: "Ondanks een initiële productie fout van Severne, werd het snel en klantvriendelijk opgelost. Ze waren pas tevreden toen ik dat ook was." Empathie en Inlevingsvermogen: "Ik voel me gehoord en begrepen. Ze denken echt mee met mijn visie op de windsurf markt." Gemak en Toegankelijkheid: "Het contact is altijd laagdrempelig, de reactietijd is snel en het hele buying-proces voel klantgericht aan." Extra Stap: "Ze doen net dat beetje extra, bijvoorbeeld door nazorg te bieden of een handige tip te geven en je als klant de juiste waardevolle beleving te geven (VCX) ". Daarom kom ik er graag al meer dan 25 jaar 😎 🤙
Privéprofiel
Altijd heerlijk om bij Telstar te shoppen. Duidelijk website, goede communicatie rondom het leverproces. Zeker bij grote spullen. Snel geleverd. Kortom: Aanrader!
Snelle levering. Van tweetal tendons ter vervanging van oude streamlined joint systeem. Helaas bij gebrek aan tijd en wind nog niet kunnen uitproberen

Goed assortiment, veel kennis aanwezig voor goed advies

Mooi assortiment, ruime keuze en goede aanbieding. Veel kennis aanwezig in de surfstore voor een goed advies en makkelijk online producten kopen.
P F
Peter F.
Goed en snel contact ivm terugbetaling verzendkosten omdat ik 2 bestellingen deed en dus boven de 50€ kwam. Bedankt hiervoor!
top service, even gebeld voor advies, toen besteld. "body protector in je gewone maat bestellen en kijken naar maattabel ION"; nog niet gepast over surfpak, denk dat het goed is, blijft lastig met maat online...
Geweldig product, en prima afhandeling. Zo snel en nette bezorging. Van deze vin ga ik veel plezier hebben.
goede service, bij een foutje wordt er adequaat gereageerd (een uitzondering tegenwoordig) en faire prijzen
De webwinkel en service is prima. Alleen met de verzending en met de track en trace is het dit jaar al 2x misgegaan. 1. Ik geloof DHL. Hele dag thuis en gewacht zowel mijn vrouw als ik. Eind van de dag email van bezorger dat ik het pakket ergens op kon halen omdat ik niet thuis geweest zou zijn. 2. FEDEX. Track en trace steeds uitgesteld tot 6uur eind vd dag. Pakket niet gekomen. Pas op de 2e dag om 1700 kwam het aan. 2dagen thuisgezeten. Persoonlijk heb ik altijd betere ervaring met Post nl. Als de bezorging in orde zou zijn geweest waren het 5 sterren geworden. Met vriendelijke groet, Joost Lagendijk
Normaal Meer dan tevreden. En die evaluatie geef ik ook altijd. Maximaal aantal sterren. Maar nu werd mijn bestelling geannuleerd omdat de surf onderdeel er toch niet was. Maar er werd geen alternatief geboden. Had beter gekund denk ik. Succes daar

behulpzaam en snel geleverd

behulpzaam en informatief bij een vraag over te plaatsen bestelling, die vervolgens ook snel en op tijd is geleverd!
Valt weinig toe te voegen, de producten die ik koop , koop ik doelgericht en kende ik al. De verzending en verpakking zijn prima in orde. Het is dus de naam en kwaliteit van het product in dit geval. Tot wind..
Al jaren vaste klant. Prima team van medewerkers. Klantvriendelijk en kundig. Voelt als echte samenwerking! Altijd fijn om de snoepwinkel binnen te lopen 😃
Super hé, na al die jaren nog steeds zeer tevreden, zowel online als in de winkel, ik blijf fan 😉
Ze reageren erg snel en lossen evt problemen direct op. Producten zijn kwalitatief ook goed!
E W
Eveline W.
Deskundig advies en flexibel in de uitvoering, en dat is waar het om gaat. Supergoeie ervaring.
Super goede service. Snelle bezorging! Volgende bestelling weer hier
Prima afhandeling van mijn bestelling. De bestelde goederen (vinbouten) werden netjes in een passende verpakking ontvangen.

Zeer tevreden

Fijne winkel, levert uitstekende kwaliteit en altijd heel klantvriendelijk.