uwbloemenman.nl

1.838 reviews in totaal   516 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit en versheid van de bloemen, wat vaak aanleiding geeft tot herhaalaankopen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig ervaren en de boeketten worden geprezen om hun betaalbaarheid en uitstraling. Verder wordt de verpakking doorgaans als stevig en zorgvuldig beoordeeld. Klanten waarderen ook de duidelijke communicatie tijdens het bestelproces en de track & trace informatie. De klantenservice krijgt vaak positieve feedback vanwege snelle reacties en het adequaat oplossen van problemen. Minder positief zijn klanten over de (late) bezorgtijden, waarbij bloemen soms ’s avonds of zelfs ’s nachts worden geleverd. Er is ook regelmatig kritiek op de wijze van afleveren, vooral als bloemen voor de deur worden gezet en niet persoonlijk worden overhandigd, wat problemen geeft bij kwetsbare ontvangers of appartementen. De verpakking wordt soms als te krap ervaren, wat kan leiden tot beschadiging van de bloemen. Daarnaast missen klanten af en toe terugkoppeling bij problemen of fouten, en zijn er ook enkele negatieve ervaringen met de communicatie van de klantenservice.

Reviewsuwbloemenman.nl

Het boeket was prachtig!! Jammer dat het pas in de avond na 22.00 uur werd bezorgd, dat was wel heel laat.

In 1 woord GEWELDIG

Ik heb nu al een aantal keren bossen bloemen laten bezorgen en de bossen waren zeer groot en de kwaliteit van de bloemen waren iedere keer geweldig. Ook de communicatie is perfect. Ik weet precies wanneer de bloemen op transport gsan, waar ze zijn, hoe laat ze worden bezorgd en dat ze zijn bezorgd Ik bestel nergens anders meer en heb de site in mijn favorieten staan
Ik krijg altijd de vraag of de bloemen elders/bij de buren afgegeven kunnen worden als er niemand thuis is. Dat weet ik natuurlijk niet. Soms weet ik niet hoe de woonsituatie van de gene aan wie ik de bloemen stuur,
levering werd geannuleerd door sneeuw etc maar er werd keurig gecommuniceerd, geld direkt teruggestort. Dus vlg keer laten we Uw Bloemenman weer boeket verzorgen
Prachtige bloemen van daar dat ik 5 sterren geef besteld iedere 14 dagen ben zeer tevreden Kan niet zonder bloemen zitten Dankje wel er voor
Schrok eerst van de bezorgtyd( tussen 17 en 22 uur) omdat het een rouwboeket betrof Gelukkig 18u34 bezorgd
J V
J. v.
Door het bezorgen was er 1 boeket van de 4 boeketten omgevallen in de doos, helaas was daardoor 1 Amaryllis geknakt. Super goed opgelost door jullie nadat ik een mail gestuurd had.
Alles was prima , behalve de poging tot wijzigen van het huisnummer ! Niet gelukt ! Niet door te komen aan ! Website functioneert NIET voor dit soort aanpassingen ! Erg frustrerend! Ik heb mijn vriendin moeten bellen om haar het verkeerde huisnummer door te geven zodat ze haar bloemen (die trouwens heel mooi waren ) daar kon gaan afhalen !

Antwoord van uwbloemenman.nl

Beste Gerda, Bedankt voor uw review! Fijn dat het boeket naar wens was, echter zijn we achter de schermen druk met een nieuwe shop bezig. De huidige is momenteel verre van ideaal. Deze al morgen of maandag online staan. We horen graag wat u ervan vind! Met vriendelijke groet, Uwbloemenman.nl
Mooi en vers boeket. Dat zie je niet alleen, maar dat ruik je ook. Goede bezorging en prima verpakt
Uw Bloemenman.nl Geeft zijn afspraken in; Mooie boeketten aanbiedingen Op Tijd leveren en via track&trace te volgen Een "Klant is waardevol " ~ gevoel ***** ! Vijf sterren ~ waardevol is deze ~ UwBloemenman.nl 😉
Het was een mooi boeket en ik had gevraagd om 1 witte roos en 1 rode roos er zeker in te hebben. Omdat ik die nodig had voor de struikelsteenlegging van mijn Opa. Deze waren netjes apart verpakt. Topservice. Ik zal her zeker aan raden aan andere mensen en zelf blijf ik bestellen voortaan bij dit bedrijf echt top gedaan
Goede service, bezorging was door de vervoerder op vrijdagavond niet gelukt. Toen is het boeket terug gegaan en maandags een nieuw vers boeket verstuurd. Fijne communicatie, zeer positief
Mooi boeket. Wel jammer dat er alleen maar s avonds bezorgd wordt.
mooie bloemen en goede kwaliteit, onze dochter was er heel blij mee.
P R
Petra R.

Ben weg van jullie amaryllissen

Nu voor het derde jaar bos amaryllis bij jullie besteld, voor anderen als kerstgroet. Krijg altijd een foto en blijde boodschappen van m’n vrienden terug

BESTELLING NOOIT VERZONDEN

WHAT A BUMMER!!! Boeket bloemen besteld voor mijn tante in Alzheimer verzorgingshuis in het kader van Wereld Alzheimer Dag op woensdagavond 17-09. Op 18-09 tussen 06:00-06:30 email verzendbevestiging van de vervoerder, Trunkrs, en van Uwbloemenman.nl ontvangen met Tracking-Link. Zover ziet er keurig uit. Dat dacht ik... De bloemen moest op 18-09 bezorgd worden voor 11u of tussen 14-17u. Gewacht tot avond, geen beweging bij de Tracking, geen bloemen bij mijn tante, Maar ook geen melding of email of wat dan ook van Uwbloemenman.nl. De volgende dag, vrijdag, 19-09, gebeurde dezelfde. Ik stuurde emails & chats en laten weten bij geen reactie op zaterdagochtend 9 uur, dan is de bestelling geannuleerd. Wel ontvangstbevestiging, maar totaal GEEN reactie. Zondag opnieuw, maar ook geen reactie. Ik heb nogmaals gecheckt bij Trunkrs, maar ze hebben niets ontvangen voor die order. Via chat & email laten weten dat Uwbloemenman.nl heeft mij bestolen & fraude gepleegd. Daarom meldde ik dat bij Trusted Shop & aangifte doen bij de politie & mijn bank om mijn geld terug te krijgen. Alles omdat Uwbloemenman.nl nergens opreageerde. Vandaag, maandag 22 sept ineens wel een reactie met een melding "dat de bloemen op Don 18-09 bezorgd was dan wel met andere trackingnummer. Het was fout van Trunkrs dat ze niet updaten". Wat moet ik er mee? De bloemen is NOOIT bezorgd! Punt uit. Wel afgelopen zaterdag die ik elders besteld had en bezorgd binnen 2,5 uur door lokale bloemist, zei mijn oom. Verder had hij geen bloemen gezien, ook niet de receptie. Dat Uwbloemenman.nl akkefietje heeft met Trunkrs, is niet mijn probleem. Dat zoeken ze zelf maar uit. Maar ik ga niet voor iets betalen wat ik niet heb gekregen. Dat is malafide praktijken. Na mijn reactie vanochtend, beloven ze uiteindelijk het geld terug te betalen. Helaas is de email NIET ondertekend. Ik wacht af...WHAT A BUMMER!!! Boeket bloemen besteld voor mijn tante in Alzheimer verzorgingshuis in het kader van Wereld Alzheimer Dag op woensdagavond 17-09. Op 18-09 tussen 06:00-06:30 email verzendbevestiging van de vervoerder, Trunkrs, en van Uwbloemenman.nl ontvangen met Tracking-Link. Zover ziet er keurig uit. Dat dacht ik... De bloemen moest op 18-09 bezorgd worden voor 11u of tussen 14-17u. Gewacht tot avond, geen beweging bij de Tracking, geen bloemen bij mijn tante, Maar ook geen melding of email of wat dan ook van Uwbloemenman.nl. De volgende dag, vrijdag, 19-09, gebeurde dezelfde. Ik stuurde emails & chats en laten weten bij geen reactie op zaterdagochtend 9 uur, dan is de bestelling geannuleerd. Wel ontvangstbevestiging, maar totaal GEEN reactie. Zondag opnieuw, maar ook geen reactie. Ik heb nogmaals gecheckt bij Trunkrs, maar ze hebben niets ontvangen voor die order. Via chat & email laten weten dat Uwbloemenman.nl heeft mij bestolen & fraude gepleegd. Daarom meldde ik dat bij Trusted Shop & aangifte doen bij de politie & mijn bank om mijn geld terug te krijgen. Alles omdat Uwbloemenman.nl nergens opreageerde. Vandaag, maandag 22 sept ineens wel een reactie met een melding "dat de bloemen op Don 18-09 bezorgd was dan wel met andere trackingnummer. Het was fout van Trunkrs dat ze niet updaten". Wat moet ik er mee? De bloemen is NOOIT bezorgd! Punt uit. Wel afgelopen zaterdag die ik elders besteld had en bezorgd binnen 2,5 uur door lokale bloemist, zei mijn oom. Verder had hij geen bloemen gezien, ook niet de receptie. Dat Uwbloemenman.nl akkefietje heeft met Trunkrs, is niet mijn probleem. Dat zoeken ze zelf maar uit. Maar ik ga niet voor iets betalen wat ik niet heb gekregen. Dat is malafide praktijken. Na mijn reactie vanochtend, beloven ze uiteindelijk het geld terug te betalen. Helaas is de email NIET ondertekend. Ik wacht dus af...
Jullie boeket is mooi aangekomen en heb mooie foto’s ontvangen.mijn vriendin was erg tevreden.Dankjewel 🙏
Bestelde boeket was mooier dan verwacht en precies bezorgt zials het zou moeten zijn. De eerst bolgende keer dat ik een bloemetje stuur is het weer via uwbloemenman.nl
Jammer dat de bloemen bij de voordeur lagen. Niet bij de buren wel aan gegeven.
Super verse bloemen voor een nette prijs. Avond bezorging heel handig.