De reviews voor budget-bestrating.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, de vriendelijke en deskundige klantenservice, en het behulpzame personeel. De communicatie wordt vaak als duidelijk ervaren en de scherpe prijzen en goede prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. Ook wordt de kwaliteit van de producten regelmatig geprezen en worden eventuele problemen meestal snel en klantgericht opgelost.
Toch zijn er ook klachten over bezorgproblemen en onduidelijkheid over het bezorgtijdstip. Sommige klanten voelen zich niet gehoord of slecht behandeld door de klantenservice en geven aan dat de informatie rondom levering en bereikbaarheid soms gebrekkig of onduidelijk is. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over slechte of niet conforme producten en worden negatieve uitzonderingen bij het oplossen van problemen genoemd.
Reviews voor budget-bestrating.nl
Goeie kwaliteit, alles te overleggen, komt afspraken na, etc. Kortom: aanrader en ik ga de volgende keer weer naar hen
Antwoord van budget-bestrating.nl
Fijn om te lezen dat u onze service en kwaliteit als prettig hebt ervaren. Dankjewel voor het invullen van onze review en het geven van 5 sterren.
Goedemorgen Shabnam,
Dank voor uw beoordeling, zou u hem ook willen toelichten?
Alvast bedankt!
Joost
Mega assortiment, kwalitatieve service
Mega groot assortiment, goed geholpen want ze denken onwijs goed mee.
Snelle levering en geweldige kwaliteit. Vakmensen!
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dank voor de mooie beoordeling. Leuk om samen te werken richting een mooi eindresultaat.
Perfect bedrijf!!
Perfect bedrijf; snelle levering. Weet wat ze doen en een retour (als je tegels over hebt) is geen enkel probleem en men doet niet moeilijk. Ik bestel de volgende keer (en die komt eerdaags al) zeker 100% bij dit bedrijf. Nogmaals dank!!
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dank voor uw woorden, tot de volgende ronde ;-).
Erik
Goed overleg,zo gezegd zo gedaan😃
Antwoord van budget-bestrating.nl
Bedankt voor het invullen van onze review en uiteraard voor de 5 sterren.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Erik
Aardig personeel,goed advies en de prijs is qualiteit is goed. Alleen jammer dat er 4 grote tegels kapot waren .
Antwoord van budget-bestrating.nl
Fijn om deze positieve review te lezen. Jammer dat er 4 tegels kapot zijn gegaan. Hopelijk is dat goed opgelost. Met vriendelijke groet, Gerlien en hopelijk tot een volgende keer.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Bedankt voor de 5 sterren die zijn gegeven. Word gewaardeerd.
Met vriendelijke groet, Gerlien
Goede klachtoplossing, fijn persoonlijk contact. Meedenkend. App functionaliteit werkt ook prima. Dik tevreden.
Hallo Jeroen,
Bedankt voor de vijf sterren en de positieve beoordeling!
Josette Kooij - Troost
Een man van de praktijk.
Staat open voor overleg. En levering en betaling volgens afspraak.
Vr.Gr. E.Kroeze.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Fijn om zo'n positieve review te lezen. Doet ons goed en geef het zeker door aan mijn collega's. Dankjewel hiervoor. Met vriendelijke groet, Gerlien
Goede service, eerste keer verkeerde tegels geleverd door fout fabrikant, maar binnen een week omgewisseld voor de juiste tegels.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dankjewel voor de moeite die je hebt genomen voor het invullen van onze review. En de sterren die je ons hebt gegeven. Fijn dat het is opgelost. Hopelijk nu een mooi eindresultaat.
erg behulpzaam.
we werden erg goed geholpen en hij kwam met goede en eerlijke opmerkingen en adviezen. De steen werd in de zon en ook in de schaduw gelegd en we mochten ook een steen mee naar huis om daar rustig te kijken.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dank voor de prachtige foto van het eindresultaat en de prettige beoordeling.
Erik
Erg fijn geholpen. Had tegels nodig op korte termijn, er oor gezorgd dat ik ze zelf bij de groothandel kon ophalen zodat ze op tijd binnen waren!
Antwoord van budget-bestrating.nl
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en fijne beoordeling.
Beste klantenservice,
Ik wilde graag mijn ervaring delen. Na meerdere reacties te hebben ontvangen, waar ik niet op in ben gegaan, heb ik toch opnieuw herinneringen gekregen om feedback te geven. Dit voelde voor mij niet geheel vrijblijvend en daardoor wat hinderlijk.
Daarnaast heb ik rode tegels besteld, maar blauwgrijze tegels ontvangen. Ik hoor graag hoe dit opgelost kan worden.
Alvast bedankt voor uw reactie en hulp.
Roy Troost
Goedemorgen,
Jammer dat u een klacht heeft, maar we daar niet van op de hoogte waren. We hebben u een e-mail gestuurd, want we helpen uiteraard om het probleem inzichtelijk te krijgen en op te lossen.
Het proces van uitnodigen via Trusted Shops is een zorgvuldig proces. Vervelend dat het op u als dwang overkomt. We hebben dit juist in externe handen gelegd om onpartijdige reviews te kunnen verzamelen. Wij hebben helaas geen verdere invloed op de uitnodigen om zo selectieve uitnodigingen te voorkomen.
Erik
Bijzonder goed geholpen,personeel zeer vriendelijk,heeft de stenen in de auto ingeladen.Top service
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dankjewel voor het aantal sterren die je hebt gegeven. En fijn om te lezen zo'n positieve review. Word zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Gerlien
Klantvriendelijkheid is top
Antwoord van budget-bestrating.nl
Bedankt voor het invullen van onze review. Mooi om te lezen dat onze klantvriendelijkheid goed is bevallen.
En uiteraard de 5 sterren. Nogmaals dank.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Bedankt voor het aantal sterren dat is gegeven.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Bedankt voor uw vijf sterren review!
Josette Kooij Troost
Amazing customer service and pri….
Really good and friendly customer service with good price. Highly satisfied with my order.
Ha Adam,
Thank you for your review!
Kind regards,
Josette Kooij - Troost
Ha, Henk!
Bedankt voor uw vijfsterrenreview!
Josette Kooij Troost