budget-bestrating.nl- Logo - Reviews

318 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.800 reviews in totaal

budget-bestrating.nl- Logo - Reviews

budget-bestrating.nl

318 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.800 reviews in totaal

De reviews voor budget-bestrating.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, de vriendelijke en deskundige klantenservice, en het behulpzame personeel. De communicatie wordt vaak als duidelijk ervaren en de scherpe prijzen en goede prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. Ook wordt de kwaliteit van de producten regelmatig geprezen en worden eventuele problemen meestal snel en klantgericht opgelost. Toch zijn er ook klachten over bezorgproblemen en onduidelijkheid over het bezorgtijdstip. Sommige klanten voelen zich niet gehoord of slecht behandeld door de klantenservice en geven aan dat de informatie rondom levering en bereikbaarheid soms gebrekkig of onduidelijk is. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over slechte of niet conforme producten en worden negatieve uitzonderingen bij het oplossen van problemen genoemd.

Reviews voor budget-bestrating.nl

Antwoord van budget-bestrating.nl
Dankjewel voor de 5 sterren die u ons gegeven hebt. Word gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Gerlien
Vlot geregeld, uitstekende prijs en keurige aflevering.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dank dat u onze service weet te waarderen en de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Groet, Erik
Antwoord van budget-bestrating.nl
Bedankt voor de mooie score. We doen een volgende keer graag een poging om uw beleving nog completer te maken. Groet, Erik
Prima service en erg fijn telefonisch contact
Antwoord van budget-bestrating.nl
Hallo Peter, Bedankt voor de vijf sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Josette Kooij - Troost
Dank voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Erik
Dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Joost
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dank voor uw beoordeling en nog veel plezier van uw nieuwe terras! Met vriendelijke groet, Joost
Dank voor de review! Met vriendelijke groet, Joost
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dankjewel voor het invullen van de review. Hopelijk kunnen we volgende keer voor de 5 sterren gaan. Met vriendelijke groet, Gerlien
Keurig en snelle afhandeling. Kreeg na bestelling een bedrag terug omdat een artikel via een andere leverancier ingekocht voor ons goedkoper was!
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dank voor uw beoordeling en kleine uitleg. We proberen inderdaad zo praktisch en voordelig mogelijk te werken, zodat het voor u als klant ook leuk blijft. Groet, Erik
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dankjewel voor de 5 sterren die je ons gegeven hebt. Met vriendelijke groet, Gerlien

Goede kwaliteit en voordelige geprijst

Goede prijs, goed telefonisch bereikbaar en adequaat antwoord. Jammer dat de bezorging ondanks verzoek niet een uur van te voren de verwachte aankomsttijd doorgaf. Overigens was de bezorger wel heel vriendelijke
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dank voor uw feedback. Goed om ook de verbeterpunten te horen. We gaan er mee aan de slag. Groet, Erik
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dankjewel voor het geven van 5 sterren. Word gewaardeerd. Met vriendelijke groeten, Gerlien
Vlot geleverd tegen een goede prijs.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Hartelijk dank voor het invullen van onze review. Word gewaardeerd. Fijn om te lezen. Met vriendelijke groet, Gerlien
Zeer fijne ervaring alleen levertijden niet gehaald lag aan het transport bedrijf
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dank voor uw mooie review. Het transport omtrent uw order was helaas niet zoals u dat van ons mag verwachten. Vanuit onze transporteur is meerdere keren aangegeven dat ze kwam leveren om vervolgens toch niet te komen. Erg vervelend. Gelukkig is het uiteindelijk nog wel tijdig voor verwerking aangeleverd. Groet, Erik
Snelle levering, fijn klantcontact
Antwoord van budget-bestrating.nl
Bedankt voor jullie mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Josette Kooij - Troost
Tijdig en goed verpakt afgeleverd.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons. En dat u de producten in goede orde hebt ontvangen. Met vriendelijke groet, Gerlien
Snelle levering. Goede producten!
Antwoord van budget-bestrating.nl
Fijn om te horen dat het goed bevallen is. En dat producten naar behoren zijn. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Gerlien

Ruim assortiment voor scherpe prijzen en een vriendelijke winkel.

Ruim assortiment voor scherpe prijzen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Dank voor uw beoordeling. Van harte welkom in de toekomst! Groet, Erik
Het advies wat er gegeven word
Bedankt voor de mooie woorden. Groet, Erik