Petite Amélie NL

1.631 reviews in totaal

1.631 reviews since 15 nov 2024

Klanten zijn over het algemeen positief over de snelheid en stiptheid van de levering, waarbij een vlotte bezorging vaak wordt genoemd. Ook de kwaliteit van de producten, het aantrekkelijke uiterlijk en het design worden veelal gewaardeerd. De duidelijke instructies bij het in elkaar zetten van producten worden door sommige klanten als prettig ervaren. Daarnaast worden de goede verpakking en onbeschadigde levering regelmatig als pluspunten benoemd. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen in de levering en vinden de communicatie hierover onvoldoende. Daarnaast zijn er klachten over beschadigde of mindere onderdelen en over trage of ontbrekende reacties van de klantenservice. Het monteren van de producten levert soms frustratie op door onduidelijke of omslachtige handleidingen en gebreken tijdens de montage. Ook komen beschadigingen aan de verpakking of het artikel af en toe voor.

ReviewsPetite Amélie NL

Perfect op tijd geleverd, en a.s. ouders zijn supertevredeb over de kwaliteit

Antwoord van Petite Amélie NL

Hartelijk dank voor je vijfsterrenreview! We waarderen het enorm. We hopen je snel weer terug te zien online of in onze winkel. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
Goed! Mooie kwaliteit, snelle levering. Alleen als je meerdere dingen bestel komt er geen mail meer dat er iets later is. Dat zou nog fijn zijn
Privéprofiel

Geen beste kwaliteit…

Na contact met de klantenservice alsnog netjes opgelost; jammer dat het even heeft moeten duren voordat er reactie kwam. Het keukentje werd keurig verpakt bezorgd Echter bij het uitpakken zat er een beschadigd deurtje bij en terwijl we het keukentje monteerden zagen we nóg een beschadiging…toch maar verder in elkaar gezet want we wilden het de volgende dag kado geven aan onze kleindochter. Keukentje af, maar nu schaart het linkerdeurtje tegen de bovenkant van het kastje dus nóg een mankement. Meteen een klachtenformulier proberen te verzenden maar dat lukte niet doordat de bijgevoegde foto’s niet laadden… Uiteindelijk nogmaals verzonden met een gecompromitteerd bestand maar nog niks op gehoord. Ik vind de prijs behoorlijk aan de hoge kant voor de kwaliteit die wordt geleverd Het ziet er wel heel mooi uit en werd netjes verpakt bezorgd maar ik vind er teveel mankementen aan zitten !!!

Antwoord van Petite Amélie NL

Beste klant, Dankjewel voor je uitgebreide feedback. Wat jammer om te horen dat er meerdere mankementen waren aan het keukentje, ondanks dat het netjes verpakt werd geleverd. We begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is, zeker met het oog op het cadeau voor jullie kleindochter. We willen je laten weten dat het momenteel enorm druk is bij onze klantenservice, waardoor de verwerking van klachten en foto’s soms langer duurt dan we zouden willen. We doen ons uiterste best om alles zo snel mogelijk te bekijken en een passende oplossing te bieden. We waarderen je geduld en begrip en hopen dat we je alsnog kunnen helpen om alles netjes op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Petite Amélie
J N
Jan N.

peuterbed

Heb een peuterbed besteld voor mijn kleindochter. mooie kwaliteit en stond snel in elkaar. jammer dat de beloofde leverdatum niet gehaald werd. dit lag bij postNL. Hier contact over gehad. kreeg snel een reactie met uitleg wat er aan de hand was. netjes uitgelegd en 3 dagen later werd het geleverd.

Antwoord van Petite Amélie NL

Bedankt voor je waardering en je begrip, dit betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
Mooi bed, bij mijn zoon laten bezorgen Snel geleverd ( mooi makkelijk voor mij Opa )
Snelle bezorging, heb het nog niet uitgepakt is voor mijn kleindochter zij is eind augustus jarig,

Tevreden

Een beschadiging die goed en snel opgelost is

Antwoord van Petite Amélie NL

Hartelijk dank voor je vijfsterrenbeoordeling. Wat fijn om te zien dat je tevreden bent. We waarderen het enorm. Met vriendelijke groet, Petite Amélie
Snelle levering maar kwalitatief niet heel goed. Jammer niet gewend van petite amelie

Antwoord van Petite Amélie NL

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel was, maar jammer dat je de kwaliteit minder goed vond, dat zijn we inderdaad niet gewend om terug te krijgen van onze producten. Mocht je ergens tegenaan lopen of vragen hebben, dan kan onze klantenservice je natuurlijk verder helpen. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
A V
Adri v.
Duidelijk en op tijd
Leuk en mooi peuter bed. Helemaal wat we zochten. Keurig op tijd geleverd zoals eerder aangegeven.

Antwoord van Petite Amélie NL

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat het peuterbed helemaal is wat jullie zochten en keurig op tijd geleverd is. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
Kwaliteit zeer goed en snel bezorgd.

Antwoord van Petite Amélie NL

Hartelijk dank voor je vijfsterrenreview! We waarderen het enorm. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
snelle fijne makkelijke bestelling

Antwoord van Petite Amélie NL

‘‘s avonds besteld volgende dag al bezorgd.

Antwoord van Petite Amélie NL

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten! Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie

Antwoord van Petite Amélie NL

Dankjewel voor de mooie beoordeling! Fijn om te zien dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
Snelle levering. Leuk loopwagentje. Had een tik groter mogen zijn maar toch erg schattig.

Antwoord van Petite Amélie NL

Hartelijk dank voor je viersterrenbeoordeling. Wat fijn om te zien dat je tevreden bent. We waarderen het enorm. Met vriendelijke groet, Petite Amélie
Hele leuke artikelen met snelle levering

Antwoord van Petite Amélie NL

Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten! Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
Snelle levering en goede kwaliteit

Antwoord van Petite Amélie NL

Artikel was goed verpakt in dubbele doos, maar doos was beschadigd. Dit kan natuurlijk door vervoerder komen. Artikel moet nog als cadeau gegeven worden.

Antwoord van Petite Amélie NL

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat het artikel goed verpakt was. De buitendoos kan tijdens transport helaas beschadigd raken, maar het product zelf zit altijd nog in een extra binnenverpakking, zodat het beschermd blijft. Als er na het uitpakken toch iets mis blijkt te zijn, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie

Antwoord van Petite Amélie NL

Bedankt voor je waardering, dit betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie

• www.petiteamelie.nl
  • HH BUSSUM, NLD

Over Petite Amélie: al meer dan 15 jaar ontwerpt Petite Amélie met liefde meubels en accessoires voor baby- en kinderkamers. Wat ooit begon als een klein atelier in Frankrijk, is uitgegroeid tot een ...