Petite Amélie NL

1.486 reviews in totaal   423 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten zijn positief over de snelle en nette levering, de zorgvuldige verpakking en de duidelijke communicatie. Ook wordt de montage soms als eenvoudig ervaren en wordt de prijs-kwaliteitverhouding door een deel van de klanten als eerlijk gezien. Daarnaast wordt de klantenservice regelmatig geprezen om de snelle en vriendelijke hulp. Tegelijkertijd zijn er terugkerende klachten over vertragingen of onvolledige zendingen, beschadigde producten of een matige afwerking. De montage levert bij sommige klanten problemen op door onduidelijke handleidingen of slecht passende onderdelen. Ook ervaren klanten de klantenservice soms als slecht bereikbaar en traag in de reactie, en is er kritiek op het gebrek aan updates of informatie rondom levering of service. Verder vinden sommige klanten de producten te duur voor de geleverde kwaliteit en zijn er enkele klachten over kleine beschadigingen aan de verpakking.

ReviewsPetite Amélie NL

Ik vond de kwaliteit minder goed dan ik verwacht had van de prijs. Het bed is veel minder stevig m, zij hekje kan mn kleine niet op leunen bijvoorbeeld (hij is 14 kilo) dan ben ik bang dat het breekt. Vind dat heel jammer voor de hoogte van het bedrag.

Antwoord van Petite Amélie NL

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat de stevigheid niet helemaal aansluit bij wat je had verwacht. Het zijhekje is ontworpen als valbeveiliging om te voorkomen dat een kindje uit bed rolt. Het is niet gemaakt om op te leunen of gewicht te dragen. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en nemen je feedback zeker mee. Mocht je nog vragen hebben of willen meedenken over een passende oplossing, dan helpen we je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie

The unicorn bouncer

The unicorn looks super cute and in great quality. Suitable for a 1 year old girl. Loved the brand.

Antwoord van Petite Amélie NL

Thank you for your five‑star rating, it truly means a lot to us! Kind regards, Team Petite Amélie
Snelle, nette levering! Alleen lach hetbpakket in de struiken, daar kwamen we de volgende dag pas achter….. btje slordig van post nl..

Antwoord van Petite Amélie NL

Hartelijk dank voor je vijfsterrenreview! We waarderen het enorm. We hopen je snel weer te mogen helpen. We zullen PostNL erop aanspreken. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
makkelijk te bestellen en snelle bezorging.

Zeer tevreden

Mooi aanbod, Overzichtelijke webshop Snelle levering

Antwoord van Petite Amélie NL

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling. Wat fijn om te horen dat je ons aanbod mooi vindt, de webshop als overzichtelijk ervaart en de levering snel was. Dat waarderen we enorm. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Petite Amélie
Ik heb een mail ontvangen met een Post NL track and trace code. Bij Post NL staat dat het product nog niet is ontvangen, terwijl het product al een week geleden bij mij zou moeten zijn bezorgd. Ik heb niks vernomen over een vertraging of iets dergelijks en moet er dus nu zelf weer achteraan om uit te vogelen wat er precies mis is gegaan. Ondertussen word ik wel gespammed met mails om feedback te geven. Ik heb toch liever eerst het product dat ik heb besteld.

Antwoord van Petite Amélie NL

Goedemiddag, Wat vervelend dat je bestelling nog niet geleverd is, excuses voor het ongemak. Door een probleem bij het sorteercentrum van PostNL zijn er zendingen die met vertraging geleverd worden. Onze klantenservice zal contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
Kwaliteit en prijsverhoging prima Aanbod kleding tot 4 jaar

Antwoord van Petite Amélie NL

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit. Het is leuk om te lezen dat ons assortiment goed bevalt. Bedankt voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
In het bijzonder ben ik erg tevreden dat vanaf mijn bestelling de keurige opvolging op mijn adres wordt aangeleverd. Daarnaast is het een enorm plezier te horen en te zien hoe blij mijn kleindochters zijn met de kinderwagen die ik als laatste heb besteld. Evenals ook de tiptent en meer speeltjes waarmee mijn kleindochters zijn verblijd. Over het algemeen kijk ik eerst op je site om inspiratie op te doen ! Ik geef het ook aan op zeker moment bij mijn vriendinnen zodra zij op zoek zijn naar een cadeau voor hun kleinkind. Hartelijk dank voor je prompte verzendingen!

Antwoord van Petite Amélie NL

Beste klant, Wat fijn om te horen! We zijn ontzettend blij dat jouw kleindochters zo genieten van de kinderwagen, tiptent en de andere speeltjes. Dankjewel voor je lieve woorden en dat je ons aanbeveelt bij je vriendinnen, dat betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Team Petite Amélie
Snelle levering en mooi artikel

Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie

Bedhuisje

Heel leuk bed en ons zoontje is er erg blij mee. Helaas viel het in elkaar zetten wel tegen. Niet alle gaten waren goed geboord waardoor sommige planken een beetje scheef op elkaar zitten. Hierdoor zijn ze in hoogte niet allemaal gelijk. Dit gaat vooral om de middenmoot en de planken die daar aan vast zitten. De poten zijn ook niet allemaal even lang waardoor het bed wiebelen. Dit hebben we met vilt opgelost. Ook zaten er op een paar plekken een kleine beschadiging. Deze punten vinden we echt zonde en zeker als je kijkt naar de prijs.

Antwoord van Petite Amélie NL

Beste klant, Wat fijn om te horen dat jullie zoontje blij is met het bed! Wat betreft de problemen met het in elkaar zetten, de scheve planken, de poten en de kleine beschadigingen: dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen. Zou je onze klantenservice een e-mail willen sturen? Dan kunnen we samen kijken hoe we dit het beste voor je kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Petite Amélie

Goede prijzen snelle verzending

Goede prijzen, snel verzonden

Mooi kinder spul👌

Makkelijk besteld, snel geleverd. Mooi bouwpakket dat goed verpakt wordt verstuurd.

Antwoord van Petite Amélie NL

Hartelijk dank voor je vijfsterrenreview! We waarderen het enorm. We hopen je snel weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie

Schattig bedje

Snelle bezorging en het bedje was even schattig en nostalgisch als gehoopt. Bovendien zat het echt zo in elkaar. Heb er vandaag snel even een dekentje, kussentje en matrasje in gemaakt en klaar voor Sint. Denk dat onze kleindochter er heel erg blij mee gaat zijn.

Antwoord van Petite Amélie NL

Beste klant, Wat een leuke review, bedankt! Geweldig om te horen dat het bedje precies zo is als gehoopt en dat het al helemaal klaar is voor Sinterklaas. We wensen jullie kleindochter veel plezier met haar nieuwe bedje! Met vriendelijke groet, Team Petite Amélie
Snelle bezorging Netjes verpakt

Antwoord van Petite Amélie NL

Bedankt voor je mooie review. We wensen je heel veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
Vlotte levering en snel antwoord op mijn vragen via de klantenservice . Erg tevreden!

Antwoord van Petite Amélie NL

Dankjewel voor de mooie beoordeling! Fijn om te zien dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
Mijn bestelling werd niet goed bezorgd door de bezorgdienst maar Petite Amélie heeft er voor gezorgd dat het alsnog en heel snel geleverd werd. TOP

Antwoord van Petite Amélie NL

Beste klant, Bedankt voor je mooie review, dat waarderen wij enorm. We wensen je nog veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Team Petite Amélie

Van positief, naar teleurstelling, naar positief

De service hebben we als prettig ervaren, net zoals de afwikkeling van onze vraag. Telefonische bereikbaarheid zou mijns inziens beter kunnen (nu enkele keren de mededeling dat het via de site moest), en tevens de ietwat misleidende aanbiedingen waarbij gesuggereerd werd "laatste kans", maar de volgende dag onze aankoop goedkoper dan dat aangeboden werd. De afwikkeling daarentegen wederom bijzonder prettig en correct.

Antwoord van Petite Amélie NL

Goedemiddag, Hartelijk dank voor je uitgebreide review en de feedback. Wat fijn om te lezen dat je de service en afwikkeling van je vraag als prettig hebt ervaren! We nemen je opmerkingen over de telefonische bereikbaarheid en de communicatie rondom aanbiedingen zeker mee. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en waarderen het dat je dit aangeeft. Nogmaals dank voor je feedback en we hopen je bij een volgende bestelling weer net zo goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Petite Amélie

Alles in orde én een blije dochter

Vlotte verzending en alles in orde. Bed is vrij eenvoudig in elkaar te zetten, beschrijving is helder. En nu een enorm blije dochter met haar nieuwe bed.

Antwoord van Petite Amélie NL

Beste klant, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie 5-sterrenreview! Goed om te horen dat de verzending vlot verliep en dat het bed eenvoudig in elkaar te zetten was. En het allerbelangrijkste: een enorm blije dochter, daar doen we het voor. Veel plezier gewenst met het nieuwe bed! Met vriendelijke groet, Team Petite Amélie
Kwalitatieve spullen, netjes geleverd en verpakt. Levertijd wel 6 dagen