Back Market Nederland

3.483 reviews in totaal   558 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de staat en kwaliteit van de geleverde producten, die vaak als nieuw worden omschreven. De bestelling wordt doorgaans snel, correct en volgens afspraak bezorgd. Ook waarderen klanten de concurrerende prijzen en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De bestel- en installatieprocessen verlopen meestal eenvoudig en probleemloos, en het platform wordt als betrouwbaar ervaren. Daarnaast wordt de klantenservice vaak als behulpzaam en probleemoplossend ervaren. Er zijn echter enkele klachten over standaardantwoorden en de bereikbaarheid van de klantenservice. Af en toe zijn er opmerkingen over instellingen en accessoires bij het installatieproces.

ReviewsBack Market Nederland

Superscherpe prijs. Topproduct, nieuwstaat is echt nieuwstaat. Snelle verzending.
Redelijk snelle levering, maar wel na 23 uur. ik was toevallig wakker, en verbaasd over late levering.
E V
Eddie v.
De kwaliteit van het product, de prijs en de verzending. Echt een aanrader
Privéprofiel
Duidelijke communicatie, snel verzonden en prima product naar verwachting

Meerdere malen iets bij Backmarket gekocht. Gewoon top !

Meerdere malen iets bij Backmarket gekocht. Altijd goede kwaliteit en service.
Mooi toestel! Nagenoeg geen gebruikssporen en een nieuwe batterij.
Dit is de 4e keer dat ik via Back Market heb gekocht. Betrouwbare webwinkel!! Altijd goede producten en een snelle levering!
Snelle levering, vond het wel een beetje een nadeel dat ik wel een snoertje erbij kreeg en geen iets om in het stopcontact te stoppen. Verder tevreden
Ik werd goed door het programma geleid. De afwikkeling van mijn aankoop ging voorspoedig.
Zeer snelle levering Toestel ziet eruit als nieuw Zeer goede prijs
Niet de goedkoopste, maar wel de beste. Ook als het niet goed gaat, wordt het prima opgelost👍🏻
Supertevreden met mijn telefoon en tablet. Je kunt niet alle instellingen omzetten naar nl maar ja niet zo'n probleem. Ze zien er allebei als nieuw uit.
Product zoals ls verwacht of zelfs beter. 1 week levertijd, niet supersnel maar ok.

Zeer tevreden met bestelling

Het bestellen en de ontvangst verliepen vlot en probleemloos. Ik ben zeer tevreden met de refurbished Samsung smartphone. Netjes verpakt en in zeer nette staat, als nieuw.
Niets op aan te merken. Elke bestelling is tot nu toe zonder problemen bezorg. Keurig goed beschermd in doos verpakt.
Alles was op tijd en goed afgeleverd. Geen enkel probleem gehad

Perfect voor die prijs

Alles prima gegaan
L L
Ludo L.
S23 uitstekende staat en levering.

Voldoet altijd aan de verwachtingen

Ik heb al verschillende maken besteld, en wij of 6 telefoons voor diverse mensen. Het is eigenlijk nooit tegengevallen op één keer na, toen was de Nederlandse taal niet beschikbaar. Voor de rest altijd tijdige levering, voldoet ook uiterlijk aan de verwachtingen.

Verzending via ups was een…ramp

Verzending via ups was een verschrikking. Deze vervoerder weigert af te leveren in Zaandijk. Mijn pakje lag ergens in West-Knollendam, zo’n 10 km verderop! Geweldige klanten service dus maar niet heus. Heb Backmarket al geadviseerd per KPN te verzenden deze weet Zaandijk wel te vinden.