lobbes.nl- Logo - Beoordelingen

lobbes.nl
Beoordelingen:

5.355 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden51.631 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lobbes.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb zojuist een bestelling binnen gehad. Daar zaten papieren bekers in. Afbeelding eenhoorns en regenbogen. Had die niet eens besteld. Maar wel fijn dat er een keer iets extra's in zit. Het enigste wat naar mijn mening verbeterd kan worden is de verzending met PostNL. Deze levert in mijn regio zo slecht dat het de ene keer wel geleverd kan worden en maar dan wel bij een PostNL punt en niet thuis. En de andere keer helemaal niet geleverd wordt. Aan te raden is ook om de mogelijkheid met een ander vervoersbedrijf te bezorgen, aan te bieden

de meest kritische beoordeling

7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering van Lobbes is altijd weer leuk verpakt. Normaliter ben ik altijd erg tevreden geweest over lobbes. Helaas ontbrak er bij de laatste bestelling een product, was de verzending erg traag en kwam de klantenservice tot tweemaal toe na telefonisch contact de beloften niet na. De twee heren die ik telefonisch sprak kwamen niet beleefd over en kwamen hun toezeggingen dus ook niet na. Pas na een e-mail is het ontbrekende product netjes nageleverd. Mocht er een probleem zijn met je bestelling, bel dan ook maar niet. Wanneer je een email stuurt is het sneller opgelost. Helaas is mijn vertrouwen hierdoor gebroken en zal ik minder snel weer opnieuw voor lobbes kiezen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lobbes.nl

 Sorteren  
Relevantie
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pakket niet gekregen
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
29 jan 2024
Wat vervelend dat je je pakket niet hebt ontvangen, excuses daarvoor. Ik zie dat je via de mail al wordt geholpen door mijn collega. We zullen je daar verder op de hoogte houden!
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb niks ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
16 jun 2023
Bedankt voor je review. Ik zie dat je pakketje intussen bij het PostNL punt is afgehaald.
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Slechte bezorging
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
27 nov 2023
Wat vervelend dat je niet blij bent met de bezorging, excuses hiervoor. We horen graag wat we kunnen verbeteren om een betere service te kunnen leveren. Je kunt ons altijd mailen naar info@lobbes.nl. Ik hoop dat je voor de rest wel tevreden bent met je bestelling!
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niets ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
29 dec 2023
Wat vervelend dat je niks hebt ontvangen, excuses hiervoor. Ik heb je zojuist een mail gestuurd om tot een oplossing te komen
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ware beschädigt
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
11 dec 2023
How annoying that the items were damaged. We will ask our german customer service to contact you. Hopefully we can come to a solution together.
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fout leveradres
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
29 apr 2024
Wij hebben je bestelling verstuurd naar het adres wat je zelf hebt opgegeven. Als er toch iets fout is gegaan kan je ons mailen naar info@lobbes.nl
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prijzen
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
2 nov 2023
Bedankt voor je review! Je kan op de website filteren op verschillende prijzen.
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
19 dec 2023
Können wir Ihnen helfen? Lassen Sie es uns wissen: kundenservice@lobbesspielzeug.de
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
15 dec 2023
Bedankt voor je review! Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen kun je altijd contact opnemen via: info@lobbes.nl
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
12 dec 2023
Bedankt voor je review! Je kan hier altijd je tips en tops met ons delen.
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
11 dec 2023
Wat vervelend dat je geen goede ervaring hebt gehad. Excuses voor het ongemak! Als we je nog ergens mee kunnen helpen kan je altijd een e-mail naar info@lobbes.nl versturen.
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
28 nov 2023
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent, we horen graag wat we kunnen verbeteren. Je kunt ons altijd mailen naar info@lobbes.nl
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
12 dec 2023
Kunnen wij je nog ergens mee helpen? Laat het ons weten via: info@lobbes.nl
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
23 nov 2023
Wat jammer om te zien dat je niet tevreden. We horen graag wat we kunnen verbeteren! Je kunt ons altijd mailen naar info@lobbes.nl als je ergens niet tevreden over bent of andere vragen hebt.
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
20 nov 2023
Bedankt voor je review!
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
17 nov 2023
Bedankt voor geven van de sterren. We horen graag wat we kunnen verbeteren zodat we de volgende keer 5 sterren ontvangen! Je kunt altijd mailen naar info@lobbes.nl als we je kunnen helpen.
7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
8 nov 2023
Bedankt voor je review. Het lijkt erop dat je bestelling niet helemaal naar wens verlopen is. Als we ergens bij kunnen helpen horen we dat graag. Stuur gerust een mailtje naar info@lobbes.nl
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
31 okt 2023
Can we help you with anything? Please let us know: serviceclients@lobbesjouet.fr