MegaGadgets.nl- Logo - Beoordelingen

MegaGadgets.nl
Beoordelingen:

484 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12.246 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 jun 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
MegaGadgets.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alle bestelde artikelen goed ontvangen, snel bezorgd. Alles netjes verpakt behalve 1 artikel was duidelijk een retourzending geweest. De maze ball had een erg gehavende doos die met plakband terug dichtgemaakt en opgelapt werd. Voor mezelf had ik dat niet zo erg gevonden maar aangezien het een cadeautje is, vind ik het wel een beetje jammer om het zo te moeten gaan afgeven binnenkort... Verder alles prima in orde en tevreden.

de meest kritische beoordeling

14 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
XL wijnglas besteld. Beschadigd ontvangen. Via de helpdesk daar een bericht over gestuurd, zoals aangegeven staat op de website. Ze geven aan binnen 24 uur te reageren. Na 5 dagen nog steeds geen reactie helaas. Je kunt ze niet bellen. Nu het product retour gestuurd. Staat ook niet duidelijk waar het naar toe gestuurd moet worden. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. Ben benieuwd of ik mijn geld terug krijg. Op de website staat dat het ongeveer 14 dagen + 30 dagen duurt. Hier bestel ik dus nooit weer iets.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor MegaGadgets.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Keurige levering volgens afspraak op het juiste tijdstip geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
4 okt 2023
Hallo, bedankt voor jouw 5 ster review. We hopen je graag weer snel terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
AD
Anne d.
Rotterdam
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Supersnelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis..ook met postnl. Ik ben heel blij
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
13 nov 2023
Hi Anne, bedankt voor je review! Groetjes Anne
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Exact ontvangen wat ik verwachtte met mijn bestelling. Met dank.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
12 aug 2023
Hallo Anne, bedankt voor jouw super 5 ster review! We hopen je graag weer snel terug te zien op onze webshop!! Groetjes Dominique
24 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het product voldeed aan het beoogde. Handleiding was duidelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
28 mrt 2023
Hallo Andrea, bedankt voor jouw mooie 4 ster review over ons bedrijf! We hopen je snel weer te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
17 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snel bezorgd, goed verpakt en leuke artikelen. Ga zo door!
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
28 mrt 2023
Hallo, bedankt voor jouw mooie 5 ster! We zien je graag snel terug op onze webshop! Groetjes Dominique
17 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling

Toppers

Snelle goede bezorging van een leuk gadget wat goed ingepakt zat
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
17 apr 2023
Hallo, bedankt voor jouw mooie 5 ster review! We hopen je graag snel terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
12 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie lamp gekocht en vlotte afhandeling. Betrouwbaar bedrijf
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
17 apr 2023
Hallo, bedankt voor jouw 4 ster review en jouw mooie complimenten! We hopen je graag snel terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
11 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel leuke zwevende wereldbol. Veel succes mee.Snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
17 apr 2023
Hallo, bedankt voor deze mooie 5 ster review en voor jouw mooie complimenten! We zien je graag snel terug op onze webshop! Groetjes Dominique
12 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, gadgets van goede kwaliteit, dik tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
17 apr 2023
Hallo, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je product! Bedankt voor jouw mooie 5 ster review! We zien je graag terug op onze webshop! Groetjes Dominique
17 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Producten uitstekend zowel als communicatie,lichtstopsel
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
4 sep 2023
Hallo Josiane, Bedankt voor jouw mooie 5 ster review! We hopen je graag snel terug te zien op de webshop. Groetjes Dominique
14 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed hersteld

Item beschadigd aangekomen, maar binnen een dag gefixt.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
18 okt 2023
Hallo Dennis, bedankt voor je 5 ster review. We hopen je graag weer snel terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbare website. Levert snel tegen een prima prijs
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
20 sep 2023
Hallo Michiel, bedankt voor je 5 ster review en je compliment. Natuurlijk hopen wij je weer graag terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, de volgende dag alle producten in huis.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
13 sep 2023
Hallo Sophie, bedankt voor jouw 4 ster review. We hopen je graag weer snel terug te zien op onze webshop! Maar dan met een 5 ster review;) Groetjes Dominique
21 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering. En het produkt zoals omschreven 👍
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
21 mrt 2023
Hallo Irene, Mega bedankt voor jouw fijne review. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Rachel
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service snelle levering alles was tip top inorde
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
9 okt 2023
Hallo Bianca, bedankt voor jou 5 ster review! We hopen je graag weer snel terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
AS
Anton S.
Culemborg
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede beschrijving van producten en snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
3 aug 2023
Hallo Anton, bedankt voor jouw mooie 5 ster review! We hopen je graag weer snel terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Supersnel en keurig... producten zoals omschreven
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
3 aug 2023
Hallo, bedankt voor jouw mooie 5 ster review! We hopen je graag weer snel terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
FH
Fen H.
Zoetermeer
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en de artikelen zien er goed uit.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
3 aug 2023
Hallo Ruud, bedankt voor jouw 4 ster review! We hopen je graag weer snel terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en product is zoals omschreven.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
3 aug 2023
Hallo Monique, bedankt jouw mooie 5 ster review! We hopen je graag weer snel terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goeie gadgets en snel geleverd echt een aanrader
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.nl
21 jul 2023
Hallo, bedankt voor jouw mooie review en het super compliment! We hopen je snel weer terug te zien op onze webshop! Groetjes Dominique