tofvel.com- Logo - Beoordelingen

tofvel.com
Beoordelingen:

309 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden643 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en op slag verliefd op mijn Toffels. Ik maak me echter een klein beetje zorgen over een mogelijke verdunning in het vilt op de binnenkant van de hak (eerste foto)van de rechterslof. Aan de andere kant is het vilt zo dik en stevig dat ik daar geen verrassingen/problemen mee verwacht. Ik heb maat 45,5 en maat 46 besteld, ze zitten als gegoten maar eigenlijk wel een schoenlepel nodig om ze aan te krijgen. Mogelijk is mijn wreef wat hoog.

Meest relevante negatieve beoordeling

8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De gekleurde tofvels in de juiste maat besteld. Ik kom met geen mogelijk met mijn voet erin, de ruimte is veel te smal en te stug. Ik heb een platte wreef en slanke enkels maar ondanks dat lukte het niet. Deze tofvels zien er leuk uit maar zijn ook stug en erg dik gemaakt. De achterkant was zeker 1centimeter dik.Ben benieuwd of ze allemaal zo zijn, maar een keer terug sturen en 7,65 euro betalen vindt ik wel genoeg. Dus voor mij geen tofvels meer helaas……..ik heb ze terug gestuurd en geen foto ervan gemaakt, eigenlijk wel jammer dat ik daar niet aan heb gedacht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor tofvel.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind de sloffen heerlijk zitten, ze zijn warm en lopen fijn. Het enige is dat ze, omdat het vilt stevig is, moeilijk zijn om aan te trekken. Een lusje aan de achterkant zou erg helpen dus dat zou mijn vraag/tip zijn.
Beoordeling melden
MB
Mirjam B.
Alkmaar
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige sloffen mooi in alle opzichten. Goede zool waarmee je ook even naar buiten kan lekker antislip. Ik heb ze gekocht voor mijn lief maar ga ze zelf ook bestellen. Echt superrrrrr.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Nieuwe sloffen

Na jaren intensief gebruik waren mijn Tofvels aan vervanging toe. Zelfde weer besteld, want zitten als gegoten. Levering ging sneller dan verwacht, dus zijn al in gebruik.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
2 apr 2024
Wat fijn om te horen dat je na jaren intensief gebruik weer voor Tofvel hebt gekozen! We zijn blij dat ze als gegoten zitten en dat je tevreden bent met de snelle levering. Geniet van je nieuwe Tofvels en de warmte die ze brengen. Dankjewel voor het delen van je ervaring!
PL
Paul L.
Sittard
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niveau van afwerking (vorm en stabiliteit) is hoog. Authenticiteit van logo op de schoen (stiksel) is apart. Ga zo door!
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi kadootje voor een dierbare!

Mooi kadootje voor een dierbare uitgezocht en gekocht. Snelle, keurige levering en de ontvanger is er super blij mee!
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
2 apr 2024
Super om te horen dat het cadeau zo goed is ontvangen en dat alles naar wens was met de levering! Hartelijk dank voor het kiezen van Tofvel als cadeau voor je dierbare. We hopen dat het veel warmte en vreugde brengt. 🌟
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product voldoet aan omschrijving, heldere communicatie over aankoop en levering. Levering binnen enkele dagen.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
5 apr 2024
Fantastisch om te horen dat je tevreden bent met het product en onze service! We streven ernaar om altijd duidelijk en helder te communiceren en ervoor te zorgen dat onze leveringen snel en probleemloos verlopen. Jouw positieve feedback is voor ons een mooie bevestiging dat we op de goede weg zijn. Mocht je in de toekomst vragen hebben of verdere informatie wensen, staan we uiteraard voor je klaar. Geniet van je aankoop en we hopen je nog eens terug te zien bij Tofvel!
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Beste pantoffel

Heel dik warm en degelijk vilt en met rubberen zool nu nog degelijker.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
29 mrt 2024
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en het comfort van onze pantoffels! Het dikke, warme vilt gecombineerd met de rubberen zool is inderdaad ontworpen voor zowel comfort als duurzaamheid, zodat je lang kunt genieten van warme en stevige stappen in je huis. We zijn blij dat dit bijdraagt aan jouw tevredenheid. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, we staan altijd voor je klaar. Geniet van je gezellige en warme voeten met Tofvel!
DV
Ditte V.
Haarlem
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne sloven, maar inmiddels wel mijn tweede paar.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
19 apr 2024
Wat fijn dat je tevreden bent met het comfort van onze sloffen! Als je vragen hebt over het onderhoud of andere tips wilt om ze langer mooi te houden, laat het ons gerust weten. Veel warme en comfortabele momenten gewenst met je nieuwe paar! 😊
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product, goede pasvorm, snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
19 apr 2024
Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met de pasvorm en de snelle levering. Veel warme en comfortabele momenten gewenst met je Tofvel pantoffels!
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en fijn

Snelle levering, heerlijke sloffen
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
12 apr 2024
Wat goed om te horen dat de levering snel was en dat je blij bent met je heerlijke sloffen! We doen ons best om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk kunt genieten van je Tofvel pantoffels. Als je nog vragen hebt of meer informatie nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Geniet van het comfort en de warmte!
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit

Gaan gemakkelijk aan. Zitten comfortable. Eerste dagen even tijd nodig om naar je voet te vormen. Geen klamme voeten. Prettig dat er ook een zool is voor buiten dragen. Ik heb zowel binnen als buiten sloffen gehaald en wil ze de hele dag aan. Aanrader
Beoordeling melden
ML
Marian L.
Hoogeloon
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig lekker warme voeten super ! Alleen jammer dat de leren zool door gebruik erg glad wordt durf er niet meer de trap op en af te lopen
Beoordeling melden