Schiphorstshop.nl

626 reviews in totaal   129 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering, de uitstekende kwaliteit van de producten en het vriendelijke, persoonlijke contact met de klantenservice. De webshop wordt geprezen om zijn duidelijkheid, overzichtelijkheid en het bestelgemak. Problemen zoals schade of foutieve bestellingen worden meestal snel en naar tevredenheid opgelost. Enkele klanten ervaren vertragingen of transportschade bij hun bestelling. Er komen af en toe communicatieproblemen voor en sommige klanten missen updates of tijdige facturen.

ReviewsSchiphorstshop.nl

vlotte levering en netjes en stevig verpakt
Levering was correct en snel. Ik heb tot mijn spijt gekozen voor betalen achteraf, Ik heb nu nog steeds geen rekening gekregen met een bankrekeningnummer. Dat is veel te laat en ik vind dit niet ok. Groeten Gerie Peperkamp
D R
Desmond R.
Noordwijk
Makkelijk besteld, spoedig geleverd
Snelle levering en goed bereikbaar
Snelheid
tevreden

Toppie

Duidelijke site, snelle levering Wat beter kan : meteen factuur mailen bij bestelling

Producten van Schiphorst zijn van top kwaliteit en bedrijf met goede service voor klein en groot afnemer.

Producten van Schiphorst zijn van uitstekende kwaliteit. Bestelling verloopt vlot. Goede opvolging vlotten beantwoording door de klanten service