pro-cooking.com

47 reviews in totaal   47 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden met de kwaliteit van de producten die zij ontvangen. Ook wordt gewaardeerd dat de producten netjes en goed beschermd verpakt zijn. De website wordt als overzichtelijk, uitgebreid en prettig in gebruik ervaren. Daarnaast wordt de klantenservice positief beoordeeld wanneer er snel en adequaat wordt gereageerd op problemen, bijvoorbeeld door direct een vervangend product op te sturen. De levering wordt regelmatig als snel en efficiënt ervaren. Er zijn echter veel klachten over vertragingen of niet-geleverde pakketten. Daarnaast zijn er negatieve ervaringen met de klantenservice, vooral wanneer er niet of traag wordt gereageerd op vragen of klachten, en bij een passieve houding bij het oplossen van problemen.

Reviewspro-cooking.com

Er zat een deukje in een pan(tijdens vervoer gebeurt) en direct een nieuwe pan toegestuurd gekregen. Dat is pas service!! Echt top

Naamsgebruik

Ik vindt het altijd raar dat je bij één bedrijf besteld en dat dan de gehele afhandeling gedaan wordt door een ander bedrijf en het bedrijf waar de bestelling gedaan wordt niet eens meer genoemd wordt.
M K
Monique K.

Jamie Oliver hapjespan

Snel verzonden, goed aangekomen!!! Al mijn pannen zijn van Jamie Oliver. Hele fijne pannen.
Fijne website, top pannen gekocht
Snellere verzending Wat heel netjes was , is dat bleek dat mijn pakket verloren is gegaan bij DHL er ook gewoon een andere werd opgestuurd. Duurde wel even totdat dit pakket werd verzonden
Ik heb niet de juiste pannen ontvangen.Heb hierover een maiktje gestuurd maar helaas nog geen antwoordt hierover.
H W
Hans W.
Goede kwaliteit en snelle levering
Snelle levering, goede producten en fijne website.
Snelle levering en goed kwaliteit!
Wij wachten nog steeds op onze bestelling, dit is al 5 dagen terug, dus wij weten nog niks ;-(
Mooie pannen. De zending kwam in tweeën. Dit wisten we niet.

Antwoord van pro-cooking.com

Gelukkig is alles netjes geleverd, soms is het even zoeken met de juiste bezorgdienst in deze hectische tijd rondom de feestdagen.