buitenspeelgoed.nl

688 reviews in totaal

688 reviews since 6 sep 2023

Gecertificeerd sinds: 27 nov 2023
buitenspeelgoed.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Veel klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, evenals de vriendelijke en behulpzame klantenservice en bezorgers. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen en de prijs wordt meestal als scherp en in verhouding met de geboden kwaliteit ervaren. Ook de communicatie wordt doorgaans als snel en duidelijk beoordeeld. Problemen worden meestal adequaat en naar tevredenheid opgelost. Aan de andere kant ervaren sommige klanten de montage als lastig door ontbrekende of onduidelijke instructies of materialen. Er zijn incidenteel kritische opmerkingen over de prijs-kwaliteitverhouding en af en toe is de kwaliteit van de producten een verbeterpunt. Daarnaast kan de communicatie rondom onverwachte levermomenten soms beter.

Reviewsbuitenspeelgoed.nl

Prijs-kwaliteit van de schommel is niet optimaal.

De levering en kwaliteit van de materialen waren goed. Echter voor de prijs die voor de schommel gevraagd wordt, mag je wel verwachten dat de gaten voor de nodige verbindingen reeds voorgeboord zijn. Of dat er montagematerialen voorzien worden die de montage door de particulier eenvoudiger maken. Hierdoor is de prijs-kwaliteit verhouding niet optimaal.
Precies zoals ik onze picknick tafel in gedachten had! Snelle en goede levering

Snelle complete levering

Snelle levering. Compleet product. Goede beschrijving.
alles prima maar er zit geen omschrijving bij voor de montage misschien kan je die nog mailen Groeten Luuk Janmaat
Snelle levering en correcte persoon die leverde zeer behulpzaam en vriendelijk
Precies wat ik zocht, een betere schommel bevestiging en een nieuw touw als oplossing voor een uitgesleten hang-ring van het touw.
Prima en snel

Goede klantenservice

Goed gepakt en super snel verzenden! Top !

perfect

afmetingen kan men aanpassen, is zeker steviger dan ander blauwe zeilen
Eerste bestelling, binnen enkele dagen geleverd
Snelle en juiste levering.

Nieuw zwembad heeft lekkage

Bestellen en levering verliepen prima. Helaas bleek het zwembad al bij het voor de eerste keer opzetten lek te zijn.
Bestelling ging vlot en werd vlot afgehandeld. Ik kreeg een bevestiging dat het diezelfde dag kon worden opgehaald. Ik moest alleen even bellen. Het telefoontje was uiterst onvriendelijk. Gelukkig kon ik de bestelling wel ophalen. Het afhalen verliep vlot en de medewerker was erg vriendelijk.
snel bezorgd en vriendelijke chauffeur

stevige nestschommel

stevige nestschommel snelle levering
Ik ben goed geholpen

"Ontdek de wereld van eindeloos buitenspeelplezier bij Buitenspeelgoed Keupink! Laat je kinderen groeien, spelen en stralen met ons uitgebreide assortiment buitenspeelgoed. Bij ons vind je niet allee...