buitenspeelgoed.nl

646 reviews in totaal   230 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt vaak positief benoemd. Ook de klantenservice ontvangt overwegend positieve beoordelingen, mede dankzij de goede bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid. Klanten waarderen daarnaast de prijs-kwaliteitverhouding en ervaren de communicatie als goed en vlot. Montage wordt door sommigen als eenvoudig ervaren. Er zijn echter enkele klachten over producten die defect zijn of niet aan de verwachtingen voldoen. Sommige klanten vinden dat er meer uitleg of voorgeboorde gaten nodig zijn bij de montage. Verder zijn er opmerkingen over de verwachtingen ten opzichte van de prijs en wensen enkele klanten betere informatievoorziening.

Reviewsbuitenspeelgoed.nl

Bestelling ging vlot en werd vlot afgehandeld. Ik kreeg een bevestiging dat het diezelfde dag kon worden opgehaald. Ik moest alleen even bellen. Het telefoontje was uiterst onvriendelijk. Gelukkig kon ik de bestelling wel ophalen. Het afhalen verliep vlot en de medewerker was erg vriendelijk.
Snelle levering, werden ook gecontacteerd waar het pakketje moest worden afgeleverd daar we niet thuis waren
Bestelling verliep goed. Product keurig verpakt op pallet. Netjes op tijd afgeleverd.
Snelle levering, we konden meteen aan de slag
Zoals altijd snel en goed!
M T
M T.
Prima site en snelle verzending
Mooi systeem om je zwembad te verwarmen
Super snelle service en kwaliteit van het product is geweldig
De snelheid om een probleem op te lossen
alles netjes, snel en correct geregeld en ontvangen.
prima klantenservice die ook buiten de vaste tijden bereikbaar is met prima oplossing.
Super schnelle Lieferung. Das bestellte Produkt paßt perfekt.
Top bedrijf persoonlijk contact erg prettig.
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit
vlot besteld, goed geleverd!

Snelle bezorging, degelijke schommel

Snelle bezorging, goed verpakt. Met voorgeboorde gaten was het nog makkelijker geweest om het in elkaar te zetten.
Scherp geprijsde artikelen, goede en nette levering.
Een goede degelijke schommel geleverd. Prima, is door de kleinkinderen goed gekeurd en staat als een huis 👍
Top ! Goede verankering 🙂