Beoordelingen voor arp.nl



Goed

3.71/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 23 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft arp.nl al 87 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
13-11-2018
13-11-2018
Verzend datum staat al dagen op 'datum volgt'. Geen idee wanneer ik krijg wat ik heb besteld, was wel gewoon op voorraad. Klantenservice kon me ook niet verder helpen...
1.00
Slecht

arp.nl antwoordt: 14-11-2018
De verzending gaat vandaag plaatsvinden en u kunt het morgen of uiterlijk vrijdag verwachten. Excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
26-09-2018
Besteldatum
16-07-2018
26-09-2018
De levering duurde wel lang, maar dat lag ook meer aan mijn werkgever. Informatie van ARP hierover was echter prima.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
17-09-2018
communicatief sterk, afspraken nagekomen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
31-07-2018
ik heb de producten goed ontvangen hiervoor een 8 tot 9 als cijfer
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
30-07-2018
De service van de medewerkers van de ICT afdeling bij de installatie was perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
30-07-2018
30-07-2018
Ben nu 3 week verder en nog geen telefoon bij de Gem Groningen aangevraagd.
Verzenddatum was 27-7-2018 en dat staat er nu niet nu maar wachten.
Ben er volgende week nog en dan vakantie ik hoop dat ik dan de telefoon heb.
Ik vindt dit wel slecht als je zoon klant hebt als de gemeente.

Afz. Ale.ottens
2.00
Matig

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
30-07-2018
de leveringen van bestellingen mobiele telefoon moeten sneller vooral als het om een werk telefoon gaat.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
25-07-2018
Prima service ook telefonisch.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
25-07-2018
Een bestelling plaatsen is gemakkelijk. Er werd snel gereageerd op vragen en opmerkingen. Kortom een goede service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
24-07-2018
Inhoud van webshop (producten) mag nog beter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
23-07-2018
Prima tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
20-07-2018
Op alle onderdelen zeer tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
01-07-2018
19-07-2018
Ik vond de periode tussen bestellen en levering lang duren. Mogelijk heeft u de tijd nodig gehad om de mobiel in te richten. Misschien handig om dit in de bevestiginsmail te zetten?
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
18-07-2018
De levering was ronduit slecht. wij waren niet thuis, het pakket is voor de voordeur neergezet, waar iedereen het weg kon nemen.
Producten zijn gekozen door werkgever, kan ik jullie niet op beoordelen, service idem. Kreeg wel gelijk een mail omdat ik iets besteld had dat ik niet mocht bestellen, snelle reactietijd
3.00
Redelijk

arp.nl antwoordt: 19-07-2018
Dat mag absoluut niet gebeuren, onze excuses. Mijn collega heeft contact opgenomen met de leverancier GLS en de betreffende chauffeur zal worden aangesproken. Verder worden alle regio chauffeurs gewezen op de kaart in de bus bij afwezigheid.

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
17-07-2018
Afspraken zijn nagekomen
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
13-07-2018
PRIMA
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
12-07-2018
prima
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
10-07-2018
Zit al een week te wachten op mijn telefoon en wel erg weinig keuze.
Waar is de fairphone????
1.67
Matig

arp.nl antwoordt: 11-07-2018
Wat vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten. Onze excuses voor de vertraging. Mijn collega heeft contact met u opgenomen en zorgt dat het morgen bij u aanwezig is. De keuze die u zelf kunt nemen in de verschillende telefoons is overeengekomen met uw werkgever. Het betreft een CYOD-portal, waarbij slechts een selectief aantal toestellen beschikbaar zijn.

Datum van publicatie
28-06-2018
Besteldatum
21-06-2018
28-06-2018
Ik vind jullie prijzen voor mobiele telefoons wel erg hoor in vergelijking met andere organisaties
3.67
Goed

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
08-06-2018
.Goed gedaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
24-05-2018
07-06-2018
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
31-05-2018
07-06-2018
gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
06-06-2018
06-06-2018
Niet op tijd geleverd en geen bericht terwijl daar toch duidelijk om gevraagd is. Daarnaast geven ze aan dat het product op voorraad is, maar dat is dus geen correcte informatie.
1.00
Slecht

arp.nl

Contact
Withuisveld 30
6226 NV Maastricht
Nederland
verkoop.nl@arp.com
arp.nl
Winkel-exploitant
ARP Nederland BV
Withuisveld 30
6226 NV Maastricht
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met arp.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.