kortpack.nl- Logo - Reviews

281 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.189 reviews in totaal

kortpack.nl- Logo - Reviews

kortpack.nl

281 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.189 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met kortpack.nl. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, waarbij bestellingen vaak al de volgende dag in huis zijn. De kwaliteit van de producten wordt doorgaans als goed ervaren en de prijsstelling wordt als scherp en passend bij de kwaliteit omschreven. Ook het bestelproces en de website worden als duidelijk en gebruiksvriendelijk gewaardeerd. Daarnaast wordt de klantenservice geprezen om haar vriendelijkheid, behulpzaamheid en oplossingsgerichte aanpak, vooral bij het afhandelen van fouten of retouren. De verpakking van de producten wordt door veel klanten als positief genoemd. Er zijn echter enkele klanten die teleurgesteld zijn over de kwaliteit van bepaalde producten of foutieve productinformatie. Daarnaast zijn er klachten over beschadigde verpakkingen of dozen van mindere kwaliteit.

Reviews voor kortpack.nl

Gemakkelijk website om op te zoeken, zeer snelle levering.
Snelle levering en terugkoppeling bestelling
alles ok
Website is duidelijk. Levering verloopt vlot. Kwaliteit zeer goed,
Goede service. Op de afleverdag nog op het laatste moment het bezorg punt kunnen wijzigen .
Op de webshop had ik vrijdag 3 okt levering aangekruist. Echter kreeg de melding van DPD dat de zending is aangemeld 3 okt? Dat is duidelijk anders als levering 6 okt is de zending geleverd. Ik zat op de zending te wachten SLECHT!
Antwoord van kortpack.nl
Beste meneer R. Vervelend om te horen dat je langer hebt moeten wachten dan gepland - dat is nooit leuk. Helaas kan de bezorging soms iets afwijken van de verwachte datum die we tonen, afhankelijk van de planning van DPD. Hopelijk heb je je bestelling inmiddels goed ontvangen! Mocht er nog iets niet kloppen, laat het ons gerust weten, dan kijken we meteen met je mee. Met vriendelijke groet, Babette van Putten
Afspraak is afspraak
Snelle levering. Goede kwaliteit
Antwoord van kortpack.nl
Beste Evertjan, Dank voor uw bericht en uw feedback. Wij hebben gezien dat u een één-ster beoordeling heeft geplaatst naar aanleiding van uw bestelling. Dat verbaast ons, omdat de bestelling op de door u gewenste datum is geleverd en wij na uw melding van transportschade hebben aangeboden het product kosteloos te vervangen, wat ook is uitgevoerd. Wij begrijpen dat schade bij ontvangst vervelend is en daarom hebben wij dit naar ons inzicht correct en snel opgelost. Om die reden willen wij u vriendelijk vragen of u uw beoordeling opnieuw wilt overwegen, aangezien deze geen goed beeld lijkt te geven van het verloop van de bestelling en onze afhandeling. Mocht u alsnog opmerkingen hebben over onze service of de levering, dan horen wij dat graag zodat wij dit kunnen bespreken. Met vriendelijke groet, Elza Kuipers
RW
Ruud W.
Prima, snel geleverd en voldoet aan mijn wensen
de dekens stonken

Doos vol plastic

Een artikel besteld en een kilo plastic. Niet bepaald duurzaam. Artikel als verwacht, goed.
Antwoord van kortpack.nl
Beste meneer de V. Bedankt voor uw bericht en uw feedback. Wij begrijpen uw opmerking over het gebruik van plastic als opvulmateriaal. Binnen onze organisatie hergebruiken we schoon plastic dat overblijft na het samenstellen van bijvoorbeeld artikelsets. In plaats van dit direct weg te gooien, gebruiken we het opnieuw als opvulmateriaal om verspilling te voorkomen. Op deze manier benutten we het materiaal zo efficiënt mogelijk en zorgen we dat producten goed beschermd blijven tijdens transport. Daarnaast zijn we blij met uw positieve beoordeling van het bestelde product en onze service. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. Met vriendelijke groet, Elza Kuipers Kortpack BV

Bestelling was eerst niet compleet…

Bestelling was eerst niet compleet later achteraan moeten mailen
Antwoord van kortpack.nl
Beste meneer R., Bedankt voor uw review en feedback! Onze excuses dat de handdoek niet direct was meegestuurd. Fijn dat u ons dit heeft laten weten zodat we het snel hebben kunnen oplossen en dat uw bestelling nu compleet is. We doen ons best om dit in de toekomst te voorkomen, graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Babette van Putten