kortpack.nl

2.251 reviews in totaal   318 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid van levering, die vaak sneller is dan verwacht. De service wordt als uiterst behulpzaam, oplossingsgericht en klantvriendelijk ervaren. Klanten waarderen de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding. De website wordt als duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken omschreven. De meeste klanten zijn tevreden met de kwaliteit van de producten. Problemen, zoals verkeerde of kapotte producten, worden snel en correct opgelost. Hoewel de verpakking meestal als netjes en stevig wordt ervaren, zijn er enkele negatieve ervaringen met beschadigde of slechte verpakking. Ook zijn er incidenteel klachten over tegenvallende kwaliteit van sommige producten.

Reviewskortpack.nl

Snelle levering - goede service. Kopen er al jaren!
J A
J. A.
Breed assortiment met veel keus; ook supersnel geleverd voor een goede prijs.

Antwoord van kortpack.nl

Beste Dhr J, Bedankt voor de positieve review, en fijn om te lezen dat de levering, product en service naar wens zijn! Graag zien we u in de toekomst terug. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Prima prijzen, zéér aardig en professioneel personeel tijdens afhalen. 😊

Antwoord van kortpack.nl

Beste Dhr P, Fijn om terug te lezen dat ook de service vanuit het magazijn goed ontvangen word! Mocht u ooit nog meer kartonnen dozen nodig hebben weet u ons te vinden. Vriendelijk Bedankt voor uw positieve feedback. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Uitstekend snelle levering in nette doos.

Antwoord van kortpack.nl

Beste Dhr P, Vriendelijk bedankt voor de positieve feedback, we hopen dat de tyraps naar wens zijn. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
TOP - DUIDELIJKE PRODUCTVOORSTELLING - GOEDE - PRIJS SNELLE LEVERING

Antwoord van kortpack.nl

Beste DR. F, Bedankt voor uw review, en dat de levering, producten en service naar wens zijn geweest. U weet ons nu te vinden als u nog meer krimpkousen of montagehandschoenen nodig heeft. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Duidelijk en correct en prima prijs

Antwoord van kortpack.nl

Goedemiddag Dhr N, Leuk om terug te lezen dat service, product en levering voorspoedig verlopen zijn. Met Vriendelijk Groet Colinda Graveland
betrouwbaar
SUPPER SNEL EN BETROUWBAAR
Akkelijk bestellen en snel geleverd. Superfijn. Dankjewel.

Antwoord van kortpack.nl

Beste Dhr G, Vriendelijk bedankt voor de positieve review, fijn om te horen dat het bestellen en leveren zo goed verlopen zijn. We hopen dat de gripseal set naar wens zijn. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland.
Produkt en leveringsmoment perfekt zoals besteld

Antwoord van kortpack.nl

Geachte Dhr B, Fijn om te lezen dat het blauwe afzetlint en levering naar wens zijn geweest. Bedankt voor uw review. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Duidelijke site met goede snelle levering

Antwoord van kortpack.nl

Beste Dhr J, Vriendelijk bedankt voor uw positieve review, fijn om te lezen dat de site en levering zo goed bevallen. We zien u graag in de toekomst weer terug. Met Vriendelijke Groet. Colinda Graveland
Neen was top service. Bedankt
Makkelijk te bestellen en was juist wat ik nodig had voor buiten. Super.

Antwoord van kortpack.nl

Beste Dhr R, Fijn om te lezen dat de service en de hittebestendige tyraps helemaal naar wens zijn. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
pruct voldoet aan specificatie en verwachtingen

Antwoord van kortpack.nl

Goedemorgen Dhr H, Bedankt voor uw review, en fijn om te lezen dat de Big Bags die u heeft besteld naar verwachting voldoen. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland.
Snelle levering. Goeie kwaliteit

Antwoord van kortpack.nl

Geachte Dhr Z, Vriendelijk bedankt voor de review en dat de levering naar wens was. Met Vriendelijke Groet Colinda Graveland
Snelle en goede levering