Klanten melden meestal positieve ervaringen met VerfSpullen.nl. Klanten waarderen de snelle en efficiënte levertijd, het klantvriendelijke en oplossingsgerichte karakter van de service, en de heldere communicatie en updates. De scherpe prijzen vallen positief op en de kwaliteit van de producten wordt als goed en degelijk beschreven. Het bestelproces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, en persoonlijk en deskundig advies – zeker telefonisch of proactief – wordt bijzonder gewaardeerd.
Sommige klanten ervaren de levertijd echter als te traag of missen updates over hun bestelling. Ook wordt er kritiek geuit wanneer de service onvoldoende opvolging biedt of wanneer er geen informatie of antwoord op vragen wordt gegeven.
Reviews voor verfspullen.nl
Nog geen spullen mogen ontvangen dus dat is niet best
Beste,
Aller eerst vervelend dat u nog geen spullen heeft ontvangen.
Inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad en hebben uw uitgelegd dat wij 1 artikel niet op voorraad hadden en dat de vertraging te maken had met Hemelvaartsdag.
Op uw verzoek hebben wij de order gecrediteerd.
Retourbeleid heel egoïstisch
Beste,
Jammer dat u ons retourbeleid "Egoïstisch" vindt zonder dat u hier zelf gebruik van heeft gemaakt.
Wij zijn juist van mening dat wij heel flexibel zijn in de mogelijkheden van retourneren en hier altijd heel schappelijk mee omgaan.
Het enigste wat niet retour kan zijn producten die speciaal voor u op kleur zijn gemaakt, speciaal voor u bestelde producten of gebruikte producten.
Mocht u dus iets willen retourneren? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen!
Team Verfspullen
Beste,
Jammer dat u ons met 1 ster heeft beoordeeld.
Wij denken dat dit mogelijk te maken heeft met de levering.
Uw order is 3x bij u aangeboden op 3 verschillende werkdagen. Helaas was er niemand van de drie dagen aanwezig om uw zending in ontvangst te nemen waarna het automatisch naar ons retour is gekomen.
Na mailcontact heeft u besloten de order te annuleren en hebben wij het bedrag gecrediteerd.
Team Verfspullen
6 dagen geleden besteld niks vernomen, geen verzendbevestiging en geen materiaal. Bij het inloggen zie ik ook dat het wacht op verzending. Wel een mail of ik ze wil beoordelen, bij deze.
Ik ga wel naar de winkel in vervolg dan kan ik de klus afmaken..
Beste,
Jammer dat u ons niet positief kan beoordelen.
Helaas is er intern iets misgegaan waardoor u niet bent gebeld dat er een product niet op voorraad was.
Nadat wij het product hadden besteld, was ook de toelevering nog eens vertraagd waardoor het extra lang duurde.
In overleg hebben wij uw order geannuleerd en hebben u het betaalde bedrag terugbetaald.
Verfspullen.nl
Levertijd niet wat beloofd is
Ik heb besteld omdat er beloofd was volgende dag in huis. Inmiddels al bijna een week verder en weet niet wanneer geleverd gaat worden.
Beste,
Jammer dat u niet tevreden bent over de levering.
U heeft bij ons op dinsdag 27 Mei 2025 om 22:58 besteld en wij hebben uw order op 28 mei verwerkt en verzonden.
Helaas is er vertraging ontstaand doordat er op op donderdag (Hemelvaartsdag) en vrijdag geen zendingen werden opgehaald en verwerkt door onze vervoerder.
Uit de Track and Trace blijkt wel dat uw zending maandag 2 juni netjes bij u is bezorgd.
Pas na 1 week geleverd!
De info van de vervoerder klopt niet.
Zou fijn zijn als er een roer houtje wordt bijgeleverd
Beste,
Jammer dat uw order niet op tijd is geleverd.
Uit de Track and Trace gegevens blijkt dat er iets is mis gegaan tijdens het sorteerproces waardoor uw zending 1 dag vertraagt raakte. Normaliter zou uw zending donderdag geleverd worden maar omdat het toen Hemelvaartsdag was ook de vrijdag geen zendingen door onze vervoerder verwerkt werden, is uw order pas maandag 2 juni geleverd.
Uiteraard ons excuus voor het ongemak!
Verfspullen.nl
De zending was niet compleet. Rol afplaktape ontbrak.
Stond wel op de pakbon.
Pakbon ORD17281
Beste,
Aller eerst vervelend dat uw order niet compleet was.
Zojuist hebben wij u gebeld dat er bij het inpakken 1 rol bij ons was achtergebleven maar dat wij niet meer konden traceren welke order dit precies was.
Na overleg hebben wij de rol tape voor u gecrediteerd.
Nogmaals ons excuus voor het ongemak.
Verfspullen.nl
Ik wacht al 7 dagen op mijn bestelling. De laatste keer dat ik iets in uw winkel kocht.
Goedemiddag,
Na overleg met de vervoerder blijkt er bij hen iets mis te zijn gegaan met uw zending en is het uiteindelijk naar ons teruggestuurd.
Inmiddels hebben wij u telefonisch gesproken en is uw order geannuleerd.
Het betaalde bedrag zal binnen maximaal 5 werkdagen zijn teruggestort.
Ons excuus voor het ongemak.