Klanten zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid en warme benadering van het personeel. Ze waarderen het deskundige, rustige en persoonlijke advies, evenals de bereidheid van medewerkers om te helpen en de tijd te nemen voor uitleg. De sfeer wordt als prettig en ontspannen omschreven, en klanten voelen zich welkom. Ook wordt de professionele, klantgerichte service en de snelheid van hulpverlening positief benoemd. Medewerkers blijken veel kennis te hebben van het assortiment en ondersteunen klanten goed bij hun keuze.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Terneuzen
Hele goede service en geduldige medewerkers die in hun eentje in de winkel staan. Ik ben bijzonder tevreden over mijn laatste aankoop. Medewerkers dringen niks op maar denken wel goed mee.
Klantvriendelijk
Wij werden vriendelijk ontvangen in de winkel, door beide dames. Wij kregen goed advies. Mevr legde alles rustig uit, nam alle tijd voor ons.
We werden op ons gemak gesteld. En werden gerust gesteld.
Zeer vriendelijke professionele behulpzame dames.
Fijne sfeer in de winkel.
Tevreden
Ben zeer vriendelijk en bekwaam geholpen bij de aankoop van een horloge
Dat je goed geholpen en dat ze de tijd voor je nemen. Je wordt goed geadviseerd en het wordt ook nog eens leuk ingepakt.
Personeel hielp goed en de winkel was schoon. Erg jammer dat er al wat minder in de winkel was, maar dat komt door de sale denk ik.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Empathie van de medewerkster
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel en mooie producten
Top ! Super fijne ervaring.
Super fijne ervaring in winkel Terneuzen ! Super lieve dame, fijne uitleg gekregen bij het schieten van extra gaatjes in oren.
Harika bir hediye
Antwoord van Lucardi Juwelier Terneuzen
💜
We zijn op vakantie in zeeland en moest..
We zijn op vakantie in zeeland en moest even iets hebben bij Lucardi weg. En uiteindelijk ben ik heel goed geholpen door iemand van de winkel want ik kon iets niet vinden. Echt een goeie service gekregen door iemand.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
We werden heel professioneel geholpen
We werden heel goed geholpen. De dame heeft kennis van wat ze verkoopt. Ze is en blijft geduldig ook al is het druk in de winkel. Erg professioneel
Goede hulp en vriendelijke medewerker
Very nice service. And sweet staff
Antwoord van Lucardi Juwelier Terneuzen
How wonderful to hear that everything went well! Thank you for your kind words. 💜
We zijn heel goed en vriedelijk geholpen
Fantastisch
Heel goed geholpen door een zeer deskundige dame.
Prachtig horloge en op maat gemaakt door een vriendelijke, deskundige dame.