736 reviews in totaal   79 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

736 reviews in totaal

Klanten prijzen de uitzonderlijke vriendelijkheid van het personeel, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. Veel klanten benadrukken de bereidheid van medewerkers om te helpen en mee te denken bij vragen of aankopen. Het deskundige en eerlijke advies van medewerkers wordt gewaardeerd, evenals de snelheid van service en het efficiënte handelen. Ook het geduld van het personeel, vooral tijdens drukte of wanneer er extra tijd nodig is voor de klant, valt positief op. De bekwaamheid en kennis van het personeel geven vertrouwen bij aankopen, en klanten voelen zich gehoord doordat medewerkers goed luisteren naar hun wensen. Hoewel het advies meestal als deskundig wordt ervaren, noemen enkele klanten incidenteel een gebrek aan ervaring bij sommige medewerkers.

ReviewsLucardi Juwelier Terneuzen

De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerksters
Prima
Was een kort en prettig bezoek. Vertelde wat ik zocht. Gevonden en weer door. Precies goed👍
Van te voren telefonisch contact gehad of de ring en armband op voorraad was. Ze heeft ze voor me weggelegd. 'S-middags ben ik naar de winkel gegaan ze heeft ze heel leuk ingepakt. Direkt 3 paar oorbelletjes erbij gekocht. Mijn man heeft op verzoek een horloge getoond gelregen, die hij ook gekocht heeft. Zoals altijd goed advies van bekwaam personeel.
Topservice gehad in terneuzen!
Verkoopster had geen ervaring en kon helemaal geen advies geven ivm bijpassende kleur witgoud, geel goud of zilver voor een heel gewone ketting.

Antwoord van Lucardi Juwelier Terneuzen

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Jammer om te lezen dat je tijdens je bezoek onvoldoende advies hebt gekregen bij het kiezen van een passende kleur. We vinden het belangrijk dat je bij ons goed en deskundig wordt geholpen en nemen je feedback dan ook serieus. Mocht je dit verder met ons willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@lucardi.nl. Team Lucardi.
vriendelijk personeel en behulpzaam, goed advies gegeven.

Antwoord van Lucardi Juwelier Terneuzen

Beste Marina, Bedankt voor je beoordeling. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons een 3-sterrenbeoordeling te geven. We horen graag wat er goed ging, maar ook wat we volgens jou kunnen verbeteren. Jouw feedback helpt ons om onze service en klantbeleving verder te optimaliseren. Mocht je je ervaring met ons willen delen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Team Lucardi
Goed en fijn geadviseerd en geholpen.
Leuke geduldige meiden!
heel vriendelijk en hulpvaardig
leuke bediening en Advice. je kunt op je gemakje alle vitrines bekijken .

Lucardi Juwelier Terneuzen

We kennen allemaal de Vliegende Hollander, het spookschip die over de zeven wereldzeeën rondspookt. Maar wist je ook dat de kapitein van de Vliegende Hollander uit Terneuzen kwam? Willem van der Decke...