Hobo.nl

3.819 reviews in totaal   1.122 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.122 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 3 mrt 2022

hobo.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten prijzen de snelle levering en vlotte afhandeling van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend, klantgericht en behulpzaam ervaren door de meeste klanten. Klanten waarderen het deskundige en eerlijke advies dat zij ontvangen tijdens het aankoopproces. De communicatie wordt meestal als duidelijk, snel en transparant ervaren. Klanten zijn overwegend positief over de zorgvuldige en stevige verpakking van hun producten. Eventuele problemen of fouten worden meestal snel en adequaat opgelost tot tevredenheid van de klant. De klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering worden opvallend vaak geprezen.

ReviewsHobo.nl

Advies aan ‘beginnende’ platenspeler geïnteress…

Als ‘beginnende’ platenspeler geïnteresseerde kreeg ik bij Hobo goed en duidelijk advies. Er werd snel en zeer vriendelijk en begripvol op vragen gereageerd (mail en telefoon). Erg blij met mijn Pro-ject EVO.

Zeer tevreden over service en advies

Ik heb een zeer goede ervaring met Hobo HiFi. Vanaf het eerste contact ben ik uitstekend geholpen en kreeg ik eerlijk en deskundig advies. Ze nemen echt de tijd om mee te denken en luisteren goed naar wat je wensen zijn. Tijdens het hele verkooptraject voelde ik me serieus genomen en nooit onder druk gezet om iets te kopen. De service is top en de kennis van audio is duidelijk merkbaar. Dankzij hun adviezen heb ik uiteindelijk een set gekozen waar ik enorm tevreden mee ben. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goed geluid én goede service.
Het is de eerste keer dat ik had besteld bij HOBO hifi, maar bestelling was netjes op tijd binnen en bestelling voldoet aan alle verwachtingen 👍Leuk was ook het 50 jaar jubileum boek, kon ik lekker even lekker wat lezen

Prima service en snelle levering

Snelle levering en goed contact gehad met medewerker over de levering van de platenspeler. Prima geregeld allemaal.

Supersnelle verzending

Yamaha CD-S303 besteld. Volgende dag meteen in huis. Qua verzending dus dik in orde!!! En de Yamaha is natuurlijk ook vet!!!
Snel en netjes bezorgd goed op de hoogt gehouden via e-mail. En ik ben zeer blij met mijn product de Yamaha versterker.
Snelle correcte levering , en product voldoet aan verwachting. En dat leuke 50 jarige magazine erg leuk en wakkerde mijn in slaap gevallen hobby weer aan. Dus dat smaakt naar meer

Fijne service en een mooie prijs!

De prijs voor het speakersetje was top! Ik werd mooi op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling en de vraag die ik had, werd dezelfde dag nog beantwoord.
Gemakkelijk en overzichtelijk. Bij de bestelling die ik deed, kom ik gauw vinden wat ik nodig was. Bij een eerdere aanschaf van een cinema receiver was er iets mis met een ventilator. Aangegeven wat er aan de hand was. Receiver opgestuurd en binnen no time een nieuwe goed werkende receiver terug gekregen. Top service.
Snelheid en service. Ook goede bereikbaarheid bij problemen. Direct contact en geen bandje. Ook prijstechnisch prima
Aankoop Arcam CD5 Via de chatfunctie heb ik met een medewerker van Hobo een mooie deal kunnen maken. Ik was op zoek om mijn “oude” Marantz cd67 MKII se te vervangen door een gelijkwaardige nieuwere cd speler. Na wat reviews ben ik uitgekomen bij de Arcam cd5. En die bevalt mij geluidsmatig uitstekend.

Audioquest platenborstel Gold

De levering van de Audioquest platenborstel was lekker snel. Wat beter kon wat betreft de platenborstel is naar mijn mening de afmeting. Als het iets groter was geweest dan is het makkelijker hanteerbaar. Nu kan hij te makkelijk uit je hand vallen. Vooral met het stofvrij maken. Doet verder wel goed zijn werk. Wel miste ik een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Prima zaak.

Ondanks het briefje in het pakket dat de bestelling met zorg was samengesteld en ingepakt was er toch een item vergeten. Dat werd na melding goed opgepakt en hersteld. Mijn vertrouwen werd zodoende ook hersteld.

excellent service!

When buying a record player on sale the price went up (back to regular) before I had the chance to finish the purchase. I sent an email explaining what happened, got a call right away and not only did the honor the sale price, they also went out of their way to find the last one in stock. Excellent service, recommended.

Zeer goede CD speler

Zoals door HOBO beschreven is de CD speler van uitstekende kwaliteit. Ik geef geen 5 sterren, omdat de transporteur die zij gebruiken, namelijk PostNL, zeer onbetrouwbaar is en het levermoment wel 6 keer verschoven hebben.

Erg blij met draadloze koptelefoon van Bowers en Wilkins

Ik ben heel erg tevreden met de koptelefoon. Netjes verpakt en ik had het pakketje de volgende ochtend al in huis, super snel dus! Ik heb geen slechte ervaringen met HOBO.... en zal hier in de toekomst zeker nogeens een bestelling plaatsen.

Pro actief meegedacht, eerst navragen over besteld item en dan pas versturen.

Ik had het verkeerde item besteld. Gelukkig belde het Hobo team mij voor het versturen van een besteld item, om te vragen of ik wel echt dit item nodig had of een item voor de nieuwste variant streamer. Ik bleek het verkeerde artikel dus besteld te hebben. Had de nieuwste variant nodig. Bedankt voor het pro-actief meedenken!!
Super snelle verzending! Items goed verpakt! Gewoon goed, helemaal niks op aan te merken!
R V
Rudolf V.
Audioquest Powerquest 2 gekocht. Snelle verzending naar ons adres in Duitsland. Ik was op zoek naar deze bescherming voor de audio-installatie. Aangesloten en ik merk ook een verbetering in het geluid. Meer power en strakker geluid. Voorheen had ik een brom in mijn versterker. Deze is nu weg. Hobo Hifi had de laagste prijs voor dit mooie apparaat. Hobo had de doos extra goed verpakt. Top!
Snelle en klantvriendelijke afhandeling van mijn bestelling, object was oo goed en veilig verpakt.

Hobo.nl

Laat je verrassen door het verschil dat HOBO hifi kan maken. In vrijwel iedere prijsklasse kunnen we je voorzien van het beste in beeld & geluid, met de unieke service die onze vaste klanten al jaren ...