speedcomfort.nl- Logo - Reviews

speedcomfort.nl

1.146 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden10.749 reviews in totaal

speedcomfort.nl- Logo - Reviews

speedcomfort.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met speedcomfort.nl. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de service, met snelle leveringen, goede support en probleemoplossing. Ook vinden veel gebruikers de installatie meestal eenvoudig en snel. Het effect op warmte en comfort in huis wordt als zeer positief ervaren, met snellere en gelijkmatigere opwarming van ruimtes. Daarnaast worden de nieuwe sensors en de mogelijkheden voor temperatuurregeling gewaardeerd, vooral bij gebruik met warmtepompen. Veel klanten zijn ook tevreden over het geluidsniveau van de ventilatoren, die vaak als fluisterstil worden omschreven. Toch ervaren sommige klanten het geluidsniveau van de ventilatoren als storend. Er is soms onduidelijkheid over de handleidingen of specifieke aansluitingen, wat de installatie bemoeilijkt. De compatibiliteit en pasvorm met verschillende radiatoren en convectoren levert regelmatig uitdagingen op. Ook wordt de prijs regelmatig als aan de hoge kant ervaren, hoewel dit vaak wordt geaccepteerd als het product goed functioneert en bespaart.

Reviews voor speedcomfort.com/nl

Het geluid van de ventilatoren is te luid
Antwoord van speedcomfort.nl
Beste H. Medema, Dankjewel voor je feedback! Als je last ondervindt van het geluid, is er een simpele oplossing: bij gebruik van een standaard sensor kun je overstappen naar een 9-volt adapter, die het geluid sterk vermindert. Wij nemen contact met je op om je verder te helpen! Vriendelijke groet, SpeedComfort
Het enige nadeel vond ik de dikte van de voedingsstekkers CV
DP
Dick P.
Antwoord van speedcomfort.nl
Beste Dick, Bedankt voor je review. We zagen dat je ons 3 van de 5 sterren hebt gegeven en we horen graag je feedback over hoe we je ervaring kunnen verbeteren. Je kunt ons bereiken via support-nl@speedcomfort.com. We staan altijd open voor verbeteringen en horen graag van je! Met vriendelijke groet, Team SpeedComfort
Is niet de juiste temperatuur om nu te beoordelen
Super snelle verzending en goed verpakt
Werkt goed bij ltv met warmtepomp
TV
Theo V.

Snel en stil warmte

Snel, stil en merkbaar meer warmte!
Door resonantie maakt het teveel geluid. Speed comfort is daardoor hinderlijk aanwezig
Antwoord van speedcomfort.nl
Beste Kor, Dankjewel voor je feedback! Als je last ondervindt van het geluid, is er een simpele oplossing: bij gebruik van een standaard sensor kun je overstappen naar een 9-volt-adapter, die het geluid sterk vermindert. Wij nemen contact met je op om je verder te helpen. Warme groet, Team SpeedComfort
Makkelijk te plaatsen en werkt goed.
Simpel aan te sluiten en direct effect
werkt goed is inderdaad sneller warm in huis, wel hoor ik een licht geluid
Makkelijke Installatie geruisloos
Antwoord van speedcomfort.nl
Beste Klaas, Bedankt voor je review. We zagen dat je ons 3 van de 5 sterren hebt gegeven en we horen graag je feedback over hoe we je ervaring kunnen verbeteren. Je kunt ons bereiken via support-nl@speedcomfort.com. We staan altijd open voor verbeteringen en horen graag van je! Met vriendelijke groet, Team SpeedComfort
Wel toch wat luid gezoem.
Antwoord van speedcomfort.nl
Beste Marc, Dankjewel voor je feedback. Mocht je hinder ervaren van een zoemend geluid, is er een simpele oplossing. Bij gebruik van een standaard sensor kun je overstappen naar een 9-volt-adapter, die het geluid sterk vermindert. Onze Customer Support helpt je graag verder. Zij nemen contact met je op. Vriendelijke groet, SpeedComfort