Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, dat als gastvrij, meedenkend en deskundig wordt ervaren. Ook waarderen zij het persoonlijke advies en de tijd die medewerkers nemen tijdens het aankoopproces. De service wordt doorgaans als goed tot uitstekend beoordeeld, met veel aandacht voor klanttevredenheid. Daarnaast zijn er klanten die tevreden zijn over het assortiment en de keuze die wordt geboden. Toch zijn er ook opmerkingen over medewerkers die soms ongeïnteresseerd overkomen en niet altijd voldoende aandacht aan klanten besteden. Verder vinden enkele klanten het assortiment aan de magere kant en zouden zij graag meer keuze zien.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Bergen op Zoom
Ze hebben zich herpakt.
Na de vorige keer een slechte ervaring te hebben gehad nu een hele goede. Ze waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Blij dat ze er na me vorige review iets aan gedaan hebben. Wel jammer van de rokende medewerker in de deuropening.
Privacy er wordt mij een mail gestuurd uit de winkel van bergen op zoom dat ik daar vandaag iets gekocht zou hebben en dat is niet zo heel bijzonder vind ik dat
De klant vriendelijkheid vraagt niet om een klantenkaart en loopt ongeïnteresseerd door een winkel druk met der collega in gesprek en als je dan geholpen wordt bij de kassa is ze ook nog bezig met andere dingen uit pakken om daarna in een vitrine te gaan leggen of prijsjes er op te plakken
Antwoord van Lucardi Juwelier Bergen op Zoom
Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Wat jammer om te lezen dat je je tijdens je bezoek niet voldoende geholpen en gezien voelde. We vinden het belangrijk dat iedere klant met aandacht en enthousiasme wordt ontvangen en nemen je feedback over de service in de winkel serieus. We gaan hiermee aan de slag om onze klanten een betere ervaring te bieden.
Team Lucardi.
Behulpzame, vriendelijke personeel. Wat meer keus in de kindercollectie .
Fijn dat de winkel er is. Vriendelijk geholpen.jammer dat verkoopster alleen staat
Goede service, ze had een waarschuwing dat de oorbellen bij kinderen snel uit kunnen gaan.
Fijne overzichtelijke winkel en vriendelijke bediening!
Fijne overzichtelijke winkel en vriendelijke me
Ben erg goed geholpen vandaag maar ook in het verleden
Niets was teveel super geholpen!
De uitstraling van het personeel was “ongemotiveerd” en wellicht jan men leren goedemorgen mevrouw of meneer en dank u wel e.d. te zeggen.
Antwoord van Lucardi Juwelier Bergen op Zoom
Dank je wel voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je de uitstraling en benadering van ons personeel als ongemotiveerd hebt ervaren en dat je de basis van klantvriendelijkheid hebt gemist. Dit is niet de service die we nastreven en we nemen je opmerking serieus om dit intern te bespreken en te verbeteren. We hopen je in de toekomst een vriendelijkere en warmere ervaring te kunnen bieden.
Team Lucardi
Netjes geholpen vriendelijk personeel
Door ziekte geen ervaren medewerker aanwezig.
Meer ervaren mensen op de werkvloer zetten ookal heb je zieke.
Beste Suzanne,
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je bezoek niet aan je verwachtingen voldeed door de afwezigheid van een ervaren medewerker. We begrijpen dat je graag deskundig en goed geholpen wilt worden.
Door ziekte kan de bezetting soms anders zijn dan gepland, maar we begrijpen je opmerking over de aanwezigheid van ervaren medewerkers op de werkvloer. We nemen je feedback mee en zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Team Lucardi.
Goede service!
Engelengeduld
De verkoopster in de winkel in Bergen op Zoom had engelengeduld. Tijdens het inkorten van de horlogeband zat alles tegen. De pinnetjes die ze moest verwijderen zaten muurvast. Maar ze gaf niet op. Het duurde ruims 35 minuten om de pinnetjes, na veel hamerslagen, te verwijderen.
واو شي بجنن
Wij kwamen voor een cadeautje voor onze kleinzoon, hij wordt 10 jaar! Hij heeft een horloge uitgezocht , lekker stoer en niet te kinderachtig! Wij zijn heel fijn geholpen! Het was een aanbieding, maar hij was er heel blij mee en mocht daarna nog wat van Lego uitzoeken, wat wil je nog meer? Het kan niet beter!!
Ga naar Hippe Zaken!
Ik moest roepen om iemand uberhaupt de winkel in te krijgen om geld uit te geven, daarnaast was alles wat je vroeg teveel. Volgens mij gaat de winkel al dicht, maar als je ergens een lucardi wil leeghalen zonder moeite in Bergen op Zoom een prima optie.
Antwoord van Lucardi Juwelier Bergen op Zoom
Dank je wel voor je terugkoppeling. Wat jammer om te horen dat je je niet welkom en niet goed geholpen voelde in onze winkel in Bergen op Zoom. Dat is uiteraard niet de service die we willen bieden, en we begrijpen dat dit een vervelende ervaring voor je was. We nemen je feedback serieus en bespreken dit met het team zodat we dit kunnen verbeteren. Als je dit nog verder wilt toelichten, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via [klantenservice@lucardi.nl](mailto:klantenservice@lucardi.nl).
Team Lucardi
Personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Ondanks er fouten zijn opgetreden bij het graveren zijn ze heel professioneel omgegaan met de situatie en de klant echt op gemak gesteld.
Hi Reshma,
Heel erg bedankt voor je positieve feedback! Dat motiveert ons om elke dag het beste te blijven geven. 💜