De verzending van tuinflora is niets aan te merken... De bezorg dienst van Dpd nooit meer.... Ik heb twee dagen zitten wachten, niet weggeweest, ze zijn gewoon niet aan de deur geweest, geen briefje in de bus niets.
Ze komen hier niet op het park. Met resultaat dat mijn stekken er niet echt fraai uit zagen, want Hemelvaart zat er ook nog tussen... Dit was voor mij echt de laatste keer dat ik iets besteld heb bij bezorgdienst
DPD.....groetjes Astrid van Rooijen
De bestelling wordt altijd netjes bezorgd maar als planten het niet doen en echt dood zijn krijg je niks terug ook niet na sturen foto en dat is niet wat ze aangeven op een hun pagina dus mwa. Heb er veel besteld en van alles gaat dit om 8 planten totaal dus tja 8 van de vele valt het mee maar waren wel 8 duren planten.
Onlangs mijn eerste bestelling gedaan bij tuinflora. Mooie en overzichtelijke website met een divers assortiment met leuke aanbiedingen. Makkelijk bestelproces, vlotte levering en wat ik persoonlijk erg waardeer is dat er zorg wordt besteed aan de verpakking.
Niet geheel onbelangrijk met planten dacht ik zo. Meerdere bestellingen zullen vast en zeker volgen.
So far so good, tuinflora heeft goed werk afgeleverd.. nu de natuur nog.. even afwachten dus :)
Planten kwamen 5 dagen later pas aan, maar dat had wellicht ook te maken met hemelvaartsdag en het wknd. Ze kwamen gelukkig net optijd want we waren de tuin al aan het doen. Ik heb zo'n 14 planten besteld. En er kwam een doosje aan. Ik was wat verbaasd. Er kwamen allemaal stekkies uit. Babyplantjes. Nu ben ik helemaal nieuw in de tuinwereld en zag ik op de site wel de grote staan. Op een 1 of andere manier heb ik dat niet goed gelezen.
Ik ben benieuwd naar het resultaat. Ik vind dat tuinflora als verbeterpunt ook het stekkie als foto moet plaatsen ipv alleen maar foto's van de prachtige planten/struiken. Ik voel me wel een beetje misleid daarin.
Nu staat mn tuin vol met babystekkies. Dus het zal nog wel een paar jaar duur voordat ik van de mooie planten mag genieten. :)
1 mei 2023
De planten zaten goed verpakt en ook afzonderlijk nog eens goed van water voorzien en verpakt.
De planten zelf zien er zeer goed en fris uit.
Op een bijgevoegd a4-tje stond ook nog een plant voorschrift + snoeivoorschrift voor de bestelde plant, dus prima service.
Snelle afhandeling, goed verpakt. Werkt ook niet met minimum orderbedragen.
Enige wat ons beetje tegenviel, was dat de foto's en genoemde planthoogtes iets optimistischer waren dan de daadwerkelijke planten die we kregen. Maar goed, we gaan er van uit dat het gaat groeien... :-)
16 mei 2023
De planten zien er goed uit en de prijs nodigt uit om hier vaker te bestellen. Over de pakketdienst ben ik niet tevreden maar dat heeft niets met de kwaliteit van de planten te maken. Ondanks de sticker “ dit is boven” was de doos op de kop. Natte en beschadigde doos..
Had wat meer takjes verwacht dan de drie sprieten.plant word in volle bloei getoond, zo kan hij worden, ik begrijp dat je m niet zo aangeleverd krijg.maar dit vind ik wel erg magertjes.tervergelijking de advertentie afbeelding er naast.
11 mei 2023
Planten zaten goed verpakt. Bestelling was er snel. Had meerdere planten besteld waaronder twee vlinderstruiken. De ene vlinderstruik is stukken kleiner ten opzichte van de andere. Daarom geen vijf sterren
4 mei 2023
Bij de door mij bestelde planten zat een a4 , waarop stond dat ik ze moest planten volgens de beschrijving op de verpakking. Maar er stond geen beschrijving op de verpakking. Verder ook geen info.
29 apr. 2023
Sommige planten waren een stuk kleiner dan aangegeven. Wel redelijk snel geleverd. Echter 1 plant zag er diep triest uit. Toch zou ik er gerust weer bestellen want de rest was prima
Helemaal top, mooi verpakt goed geleverd mooie plantjes duidelijke beschrijving. Echter als je prijzen vergelijkt is het wel duur daarom een ster eraf.
De kwaliteit van de planten is zeer goed te noemen. Een manco in de levering werd razendsnel opgelost. Ik kom graag terug bij deze webshop /tuinwinkel
8 mei 2023
goede en mooie producten, planten waren practisch identiek, en dat is door een goede kweker gedaan, en heb vertrouwen in deze planten, goeie start...
Geïmporteerde beoordelingen: