Beoordelingen voor tuinflora.com



Goed

4.14/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.591 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft tuinflora.com al 5.359 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
zo doorgaan met alles,want het gaat heel snel met alles
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Alles oké
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Betrouwbare winkel. Prachtige bomen en goed verpakt en netjes afgeleverd. Goeie service qua mails en het doorgeven van de levering informatie. Als ik weer om een boompje voor me Bonsai collectie verlegen zit, dan ga ik die zeker hier halen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
goede aflevering ben zeer te vrede ,een vraag moet ik de perenboom al terug snoeien.graag hierop uw antwoord.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Ik heb alles goed ontvangen, en alles staat fris in mijn tuin, en ik heb niet voor niets een uitstekende beoordeling gegeven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Prima service, plantjes in goede conditie aangekomen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
I received the plants in very good condition.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
goede service, plant mooi en goed verpakt. Aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
Prima verpakt.
24 uur in water en daarna geplant
Staan er fris bij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
15-07-2019
eenvoudiger kan niet. bestellen, betalen, bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
14-07-2019
Snelle levering achteraf betalen. Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Goede prijs kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Planten perfecte staat, verpakking en levering OK
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Netjes verpakt 100 punten super goed en snelle bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Toppers
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
vlugge levering , alles in orde 5/5
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
Planten zijn goed verpakt en zien er keurig uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
11-07-2019
Snelle levering en goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
11-07-2019
Goede planten, voordelig, en een snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Alles ging prima. Of de plant het gaat doen is afwachten. Waardering 9.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Netjes geleverd mooie planten, goed in de wortels vond ze alleen nog wat klein, maar zal misschien aan mijn verwachting gelegen hebben.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
10-07-2019
Planten goed verpakt, en florissant aangekomen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
5 stars
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
08-07-2019
Snelle levering. Planten goed verpakt en zagen er heel fris uit. Ben heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
08-07-2019
Snelle en keurige levering van planten die ik had besteld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
alles prima ontvangen, maar door droogte moet de groei nog aanvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
07-07-2019
De plant zag er niet uitgedroogd uit. Ik heb de plant meteen in de grond gedaan en het ziet er nog steeds goed uit.
Dank voor de vlotte verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
07-07-2019
goede aanbiedingen en veel keus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Goede en snelle levering Kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
06-07-2019
Mooie plantjes kwamen in goede conditie aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
06-07-2019
Vooral de clematis taiga was wel erg minnetjes en bijna zielig te noemen. Ze komen, alle drie de soorten die ik had besteld, maar matig omhoog. De beoordeling "goed" , die ik gaf, is dan ook vriendelijk en aan de royale kant.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
05-07-2019
De plant was fris, onbeschadigd en kwam op tijd aan, binnen het opgegeven tijdvak. Meer kan ik niet verlangen. Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
Prima afgeleverd , veilig en stevig verpakt , goed product .
5.00
Uitstekend

tuinflora.com

Contact
Achterweg Zuid 33c
2161DX Lisse
Nederland
melvinjansen@floradirect.nl
tuinflora.com
Winkel-exploitant
Bulbs Direct B.V.
Achterweg Zuid 33c
2161DX Lisse
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
M.E.C. Jansen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met tuinflora.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.