tuinflora.com- Logo - Beoordelingen

tuinflora.com
Beoordelingen:

1.082 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden14.301 beoordelingen in totaal  

4,27
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op de mailing gestaan totdat de voorraad aangevuld was. Ik was zeer onder de indruk van de dubbel ingepakte plantjes ,netjes met stokjes zodat er geen blaadje beschadigd raakte en geen aarde door de doos vloog.plantjes waren echt gelijk aan de beschrijving.weinig knopverlies wat gebruikelijk is met de lidcactus na aankoop. Alles perfect, was het niet de lang verwachte kleur. Na wat fotootjes in 2 dagen mijn centjes terug gestort! Nu terug op de mailinglijst voor nog een bestelling.

Meest relevante negatieve beoordeling

8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ok ,gele lidcactussen...ik zoek al eeuwen, niet aan te komen in Nederland. Tot ik tuinflora ontdek.. met gele lidcactussen 😁. Op de mailing lijst gestaan voor als ze op voorraad komen, en ja hoor 2 besteld. Komen er wat stekken voor €4.50 per stuk . Niks geel, maar ik krijg mijn geld terug. Weer op de mailing lijst.2 besteld heb goede hoop en vraag of er wat bij kunnen in mijn bestelling. Nee. Ik krijg weer nette stekjes ,niet geel wel een lichte kleur ik ben weer hoopvol.bestel er 5 bij. Een zooitje .fotos spreken voor zich.dpd krijgt de schuld ik 30 % mijn aankopen terug gestort . Tuinflora neemt verantwoordelijkheid. Einde verhaal. Nooit meer Oja , wacht de 2 maand garantie termijn af 🤐
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor tuinflora.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Geen passende oplossing voor verkeerd geleverde planten

In het najaar van 2023 heb ik 5 hortensia's besteld maar ik heb 3 andere planten ontvangen waarvan ik niet weet wat het voor planten het zijn. De persoon van de klantenservice weet het ook niet en vind dat ik ze moet laten staan tot ze bloeien. Pas dan kunnen ze zien welke plant het is, en kunnen ze onderzoeken wat er mis mis gegaan. Maar stel nou: het is geen bloeiende plant... Of het duurt 3 jaar voordat het bloeit... Of het wordt een struik van 6 meter hoog... Mijn kleine tuintje is niet de juiste locatie om te wachten op eventuele bloei. Daarnaast interesseert het mij niet wat er bij jullie mis is gegaan, dat is aan jullie om uit te zoeken. Ik kreeg geen passende oplossing en ik heb de juiste planten zelf maar opnieuw besteld en opnieuw betaald. Ze werden snel geleverd en dit waren gelukkig wél de juiste planten.
Beoordeling melden
Antwoord van tuinflora.com
3 jul 2024
Wij vinden dit erg vervelend om te horen. Wij hopen dat u contact op gaat nemen met de klantenservice zodra de plant iets groter is of bloeit. Veel jonge planten lijken op elkaar en dan is het lastig te zien over welke specifieke plant dit gaat. Ook hopen wij dat u heel erg gaat genieten van de juiste planten. Wij wensen u nog een fijne dag!
7 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

ben er blij mee.

plantjes zijn allemaal heel huids aangekomen. omdat ze zo goed verpakt waren maakte het niet uit dat onze bezorger ze onderste boven vervoerde. was ook fijn dat de bezorging een tijdslot had van maar één uur. hoefde ik niet de hele dag thuis te blijven. Plantjes waren van een gewone kwaliteit die je van een tuincentrum verwacht.
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Planten goed verpakt , maar 3 van mijn totale bestelling slecht conditie, 2 paarse verdord, hoop bijkomen en hortensia pluim erg slap, nu nog , ook aan t verzorgen en 1 klimop plant verschrompeld, wel gepland maar ben bang was meer dood dan levend, dus kwaliteit kan beter , ga toch maar weer naar tuincentrum toe,
Beoordeling melden
Antwoord van tuinflora.com
1 jul 2024
Wat vervelend om dit te horen. Voor de volgende keer raden wij u aan om contact op te nemen met de klantenservice zodat zij u kunnen helpen.
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Planten zagen er goed uit. Fris en goed verpakt. En dit was maar goed ook: de doos was opengescheurd aan de bovenkant en een zijkant van de doos was helemaal kapot. Terwijl er op de doos stond: deze zijde boven en behandelen met care omdat er levende planten inzitten. Dus voor bezorgdienst een zware onvoldoende.
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles in goede staat ontvangen, de planten zijn heel goed verpakt, waardoor ze onbeschadigd aankomen. verzending ging snel, alleen maar complimenten… En de plantjes zien er fris en groen uit, hoop dat deze plantjes veel druiven zullen dragen.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Kreeg de plantjes in miserabele toestand! Maar door ze te verpotten en te vertroetelen staan ze er nu weer goed bij en kunnen ze de grond in!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Perfect.

Voor het eerst online hier iets besteld. 100% tevreden,heb ik elders nooit meegemaakt. Met name de verpakking van plantjes perfect.
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi verzorgd aan gekomen. En bijzonder mooie plantjes. Zeker zal ik bij deze firma bestellen. Hartelijke dank
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima adres

Alles in goede staat ontvangen en kleuren kwamen goed overeen. Planten ook in prima staat.
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dat jullie goede planten leveren met garantie en snelle levering alleen maar complimenten
Beoordeling melden
8 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie planten, alles was netjes verpakt en op tijd geleverd. Ga er zeker vaker bestellen!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De cactussen die ik besteld heb zien er schitterend uit. Ze waren ook met zorg ingepakt.
Beoordeling melden
7 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende levering

Goed verpakt, planten zoals op de site vermeld, goede plant instructie bijgeleverd.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vlotte en keurige levering. Diverse en vele soorten planten. Zeer tevreden.
Beoordeling melden
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Planten kwamen goed verpakt, en daarom onbeschadigd bij mij aan!
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig beplant, geplant in 24-karaats goudgrond. Uitstekend!!
Beoordeling melden
SD
Stella D.
Hoek van Holland
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goede kwaliteit planten, goed verpakt Prijs ook goed
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fantastisch afgeleverd, goed ingepakt, de planten waren top!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie planten, hele goede verpakking. Ik ben heel content.
Beoordeling melden
10 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed product. Zelfs met plantinstructie :)
Beoordeling melden