De reviews voor alpha-shop.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De klantenservice wordt geprezen om zijn oplossingsgerichtheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid. Problemen worden doorgaans snel en adequaat opgelost, vaak met snelle vervanging of restitutie. Klanten waarderen de scherpe prijzen in combinatie met degelijke kwaliteit van de producten. Het bedrijf is makkelijk te bereiken via telefoon en e-mail, wat door klanten als prettig wordt ervaren. Klanten ervaren de communicatie als duidelijk, vlot en oplossingsgericht. De kwaliteit van de producten, vooral refurbished, wordt over het algemeen als zeer goed ervaren.
Reviews voor alpha-shop.nl
Top onderneming en prima spul!
De medewerker (Frank dit keer) denkt met je mee zodat je de juiste hardware bestelt, snelle levering en prima apparatuur, top!
Uiterst correcte firma. Perfecte communicatie en dito service.
Hier koop ik met vertrouwen graag terug mijn spullen aan
Goede service en fijn contact
Keurig bedrijf .
Snelle levering en meedenkend
Snel en correct telefonisch geholpen.
Inpakken van de bestelling kan beter.
Een overzichtelijke site. Ik was op zoek naar een 'refurbished' monitor. Deze gevonden, moest goed uitkijken naar HDMI aansluiting. Besteld en deze werd keurig verpakt bij mij aan de deur afgeleverd.
goede en duidelijke informatie en communicatie en behulpzaam
Alpha-shop toppers.
Als je beld wordt je zeer netjes en correct geholpen, met een goede uiotleg over het product toppers!!!
Leen van Oort
IJmuiden
Prima deals
Vaste klant inmiddels. Goede deals.