sailspecials.nl- Logo - Reviews

547 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.113 reviews in totaal

sailspecials.nl- Logo - Reviews

sailspecials.nl

547 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.113 reviews in totaal

De reviews voor sailspecials.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, waarbij pakketten vaak al de volgende dag in huis zijn. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met veel persoonlijke aandacht. Ook de communicatie wordt gewaardeerd vanwege de duidelijkheid, vriendelijkheid en snelheid, ongeacht het gebruikte kanaal. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen goed beoordeeld. Extra's in het pakket en persoonlijke boodschappen zorgen voor een gewaardeerd gevoel van aandacht. Problemen met bestellingen of producten worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Soms zijn er opmerkingen over de maatvoering of defecten aan producten.

Reviews voor sailspecials.nl

Snelle en nette Service!
PB
Peter B.

wederom weer fijne service

De boot klaar maken voor de vakantie, dan heb je altijd toch weer wat extra nodig. Sailspecials heeft dat in huis, zo niet wordt er een goed alternatief geleverd. Fijne winkel.
Van begin af aan betrouwbaar en innovatieve producten van goed kwaliteit. Beste zeil shop die ik ken.
Graag nederlands
Mijn bestelling kon nog net op het nippertje (telefonisch) gewijzigd worden om alsnog franco geleverd te krijgen. Top! Complimenten voor de flexibiliteit👍
Jullie zouden kunnen vertellen dat er een tweetal kunststof vulplaten bij zitten. Nu heb ik geheel onnodig er een bij besteld. Dat scheelt toch weer Deze complete set bestaat uit: Tafelblad (keuze uit 2 maten) Montageplaat voor onderstel Poot met een lengte van 500mm Arm met een lengte van 400mm Montageplaat voor tafelblad Om de tafel binnen én buiten te kunnen gebruiken heb je een extra bevestigingsplaat nodig. Deze vind je uiteraard ook in onze webshop: Extra montageplaat voor Lagun Kuiptafel
Antwoord van sailspecials.nl
Dank voor het terugkoppelen. Bij de montageplaat wordt inderdaad ook het montagemateriaal meegeleverd incl. de vulplaatjes. Excuses dat u dit niet kon opmaken uit de omschrijving. Ik heb de beschrijving geupdate en zal het bedrag voor de extra vulplaat naar u terugstorten.
Alles is zoals beschreven, zelf het extra slangetje

Snelle afhandeling

Zijn goed te bereiken, je wordt teruggebeld als ze dat beloven, gewoon goed.
Probleemloos en correcte service!
Doen wat moet, correct bedrijf.
Snel en netjes geholpen.