sailspecials.nl- Logo - Reviews

547 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.113 reviews in totaal

sailspecials.nl- Logo - Reviews

sailspecials.nl

547 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.113 reviews in totaal

De reviews voor sailspecials.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, waarbij pakketten vaak al de volgende dag in huis zijn. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met veel persoonlijke aandacht. Ook de communicatie wordt gewaardeerd vanwege de duidelijkheid, vriendelijkheid en snelheid, ongeacht het gebruikte kanaal. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen goed beoordeeld. Extra's in het pakket en persoonlijke boodschappen zorgen voor een gewaardeerd gevoel van aandacht. Problemen met bestellingen of producten worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Soms zijn er opmerkingen over de maatvoering of defecten aan producten.

Reviews voor sailspecials.nl

Geweldige kwaliteit en zeer netjes afgeleverd! Overtreft mijn verwachtingen.
Alles is naar verwachting! Goede service.
doen wat ze beloven kwam wat later als gedacht
Uitstekend kan niet beter !
Snel en conform bestelling. Goede kussens. Komen geheel overeen met wat ik enste
Hele snelle service ik had een rubber boot besteld, maar de bijgeleverde tas was een verkeerde. Ik heb gebeld en sailspeciaist heeft voor mij gelijk een goede besteld.

Uitstekende communicatie en prettige omgang.

Uitstekende communicatie, kwalitatief superieur product inclusief goede ondersteuning en begeleiding. Volgende keer weer SailSpecials uit Leiderdorp
Vlotte verzending, goed verpakt, beschikbaarheid in orde.
Zeer vriendelijke mensen met veel kennis van zaken.
Supersnelle verzending, degelijke producten aan scherpe prijzen, duidelijke beschrijvingen bij de desbetreffende producten.