sailspecials.nl- Logo - Reviews

547 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.113 reviews in totaal

sailspecials.nl- Logo - Reviews

sailspecials.nl

547 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.113 reviews in totaal

De reviews voor sailspecials.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, waarbij pakketten vaak al de volgende dag in huis zijn. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met veel persoonlijke aandacht. Ook de communicatie wordt gewaardeerd vanwege de duidelijkheid, vriendelijkheid en snelheid, ongeacht het gebruikte kanaal. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen goed beoordeeld. Extra's in het pakket en persoonlijke boodschappen zorgen voor een gewaardeerd gevoel van aandacht. Problemen met bestellingen of producten worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Soms zijn er opmerkingen over de maatvoering of defecten aan producten.

Reviews voor sailspecials.nl

Perfect product, supersnelle levering
Na twee keer bellen en bijna 3 weken nog steeds niets geleverd.
Antwoord van sailspecials.nl
Goedemorgen, we begrijpen de frustratie. Het was lange tijd erg onduidelijk wanneer onze leverancier weer kon leveren. Dat maakte dat wij u ook lastig een belofte konden doen die we vervolgens konden waarmaken. Uiteindelijk hebben we het product maar bij nog een andere leverancier besteld, waardoor we uw bestelling vandaag kunnen verzenden. Maar dit heeft inderdaad veel te lang geduurd. Onze excuses!
Makkelijk bestellen en perfect geleverd. Logistiek goed voor elkaar.
Zeer snelle levering
Bestelling keurig en mooi op tijd geleverd.
Privéprofiel
Prima product voor prima prijs en netjes op tijd verstuurd. Dat de post er langer over doet is niet hun schuld maar toch netjes gemeld dat de zending later wordf
Goede communicatie, onder andere over aflevering en precieze adres.
Doen wat ze beloven. Uitgekiemd assortiment, snelle en probleemloze levering
Geen plastic chips meer in de verpakking. Neem een duurzaam voorbeeld aan anderen. George kniest bijvoorbeeld!
Antwoord van sailspecials.nl
Dank voor de feedback. Ja, ik begrijp uw punt. We gebruiken alle materialen die we ontvangen van onze leveranciers opnieuw. Dozen gaan door de karton perforator voor opvulling & bescherming. Als een leverancier ons opvulchips stuurt dan gebruiken we die ook opnieuw. Ik begrijp inderdaad uw reactie. We kunnen ze dan weggooien, onze afweging is dat het dan beter is ze toch nog een keer nuttig te gebruiken.
Op tijd. Product zoals verwacht. Prima hulp aan de telefoon
De snelle bezorging.
Prima producten en uitstekende service.
Heel fijne watersportwinkel, goede service en kennis van zaken.
12 dagen na bestelling nog steeds geen product noch info ontvangen
Antwoord van sailspecials.nl
Excuses voor de radiostilte. We wachten inderdaad op nieuwe voorraad van Hadex Ik had vanochtend contact met onze leverancier en de vraag staat uit wanneer Hadex weer nieuwe productie beschikbaar heeft. Omdat het nu al een tijdje duurt, zal ik uw bestelling gratis omzetten naar de 250 ml verpakking. Die wordt morgen nog u verzonden.