Meubelpootjes.nl- Logo - Beoordelingen

Meubelpootjes.nl
Beoordelingen:

587 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.419 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Meubelpootjes.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Website is overzichtelijk en geeft duidelijke uitleg, toch lukte het me de verkeerde maat schroeven te bestellen die dus te klein bleken. Ik heb gemaild en gevraagd of ik ze mocht ruilen voor een grotere maat. Dezelfde dag zijn de goede bedpootjes met de juiste schroefmaat verstuurd plus een retoursticker voor de te kleine pootjes. Fantastische service.

de meest kritische beoordeling

19 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zwarte x tafel poten besteld en snel geleverd! Maar 1 was beschadigd (een deuk) maar afgezien van dat vond ik de lasnaden niet mooi dus ik wilde ze terug sturen. Geen probleem alleen moet je als klant zelf de retour kosten betalen! Ook daar heb ik geen probleem mee, maar niet voor twee stuks een kwam al beschadigd binnen!! Het was netter geweest om mij 1 x retour kosten te laten betalen. Met andere worden kijk uit wat je daar besteld. Vandaar 1 ster
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Meubelpootjes.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website snelle service
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Mooi product.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed product
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle levering
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima snelle levering
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
zeer goed en snel geleverd
Beoordeling melden
LV
Lia v.
Giessenburg
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd ben tevreden
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect en snelle levering
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima geregeld!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
.
Beoordeling melden
21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden