Meubelpootjes.nl- Logo - Reviews

578 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.812 reviews in totaal

Meubelpootjes.nl- Logo - Reviews

Meubelpootjes.nl

578 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.812 reviews in totaal

De reviews voor Meubelpootjes.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de behulpzame en klantgerichte klantenservice. Het personeel wordt vaak als vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, waarbij men snel met passende oplossingen komt. De levering verloopt meestal snel en correct, en de productkwaliteit wordt doorgaans als goed tot uitstekend beoordeeld. Ook de overzichtelijke website en duidelijke productomschrijvingen worden gewaardeerd. Enkele klanten ervaren echter wel eens een gebrek aan empathie of onvoldoende oplossing bij de klantenservice. Er worden sporadisch vertragingen of fouten in het leverproces gemeld, en incidenteel is de stevigheid of afwerking van het product minder goed dan verwacht. Soms zijn er kleine verwarringen in de productomschrijvingen op de website.

Reviews voor meubelpootjes.nl

TT
Theo T.

Overzichtelijke website, goede prijzen.

Overzichtelijke website, goede prijzen en mooi product. Communicatie, als een product niet op voorraad is, kan wat beter. Voor de rest uitstekend

Mooie tafelpoten

Ik moest helaas de mooie tafelpoten retourneren, omdat de tafel die ik had laten maken inclusief poten besteld moesten worden. De service en klantvriendelijkheid is top!
goed
Meubelpootjes kon het bestelde item niet leveren. Daarom hebben ze me een alternatief opgestuurd. Het contact was zeer behulpzaam en ik voelde me echt als VIP behandeld. Hier was ik heel blij mee. Het artikel zelf was goed van kwaliteit. Alle gereedschappen die ik nodig had zaten er bij.

Prima producten

& Geleverd zoals beloofd.

Good services

On point, no hussle, good products. I Reccommend.
Goede website, makkelijk besteld, snel geleverd, goed verpakt. We zijn 100% tevreden.
Vlotte afhandeling van de bestelling en goede service daarna.
Bestelde artikelen zonder probleem geretourneerd en geld terug ontvangen. Goede service
Goed meegedacht toen bestelde pootjes niet voorradig bleken te zijn. Mooi (duurder) alternatief geboden zonder het prijsverschil in rekening te brengen. Goede service!
super goede service 💪

Mooie tafelpoot

De tafelpoot werd snel bezorgd