Meubelpootjes.nl- Logo - Reviews

578 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.812 reviews in totaal

Meubelpootjes.nl- Logo - Reviews

Meubelpootjes.nl

578 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.812 reviews in totaal

De reviews voor Meubelpootjes.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de behulpzame en klantgerichte klantenservice. Het personeel wordt vaak als vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, waarbij men snel met passende oplossingen komt. De levering verloopt meestal snel en correct, en de productkwaliteit wordt doorgaans als goed tot uitstekend beoordeeld. Ook de overzichtelijke website en duidelijke productomschrijvingen worden gewaardeerd. Enkele klanten ervaren echter wel eens een gebrek aan empathie of onvoldoende oplossing bij de klantenservice. Er worden sporadisch vertragingen of fouten in het leverproces gemeld, en incidenteel is de stevigheid of afwerking van het product minder goed dan verwacht. Soms zijn er kleine verwarringen in de productomschrijvingen op de website.

Reviews voor meubelpootjes.nl

Product voldoet aan beschrijving
Makkelijk te bestellen en snelle leveringen
Er was een verkeerde poot geleverd één telefoontje een vriendelijke medewerkster en de juiste poot werd geleverd to service. Bedankt
Je wordt snel en vriendelijk geholpen. En de pootjes die we hebben besteld zijn mooi.

Super ik ben er zeer blij mee met mijn nieuwe tafelpoten.

Super ik ben er zeer blij mee met mijn nieuwe tafelpoten ze zullen erg mooi staan onder mijn nieuwe tafel die ik ga maken en vooral het inpakwerk goed stevig verpakt top ik kan het iedereen aanraden.
Goede duidelijke service
Het was wel mooi, maar vond de pootjes te glimmend van de verf.
AV
Anita v.
Het ijzeren plankje is goed aangekomen maar het is te zwaar voor de muur waar ik het wil ophangen. Het retourneren is 8.65€ Dat is teveel in verhouding met de prijs van de plank. De levering kostte ook 3.95€ dus eigenlijk heb ik er niets.
Na de bestelling niets meer gehoord. Na zelf contact op te hebben genomen : “ja we hadden een voorraadverschil dus het item was niet op voorraad, kan een weekje duren”. Jammer dat ze dit niet uit zichzelf melden. Tot nu toe (we zijn bijna 1 week verder) kan ik er verder nog. Iets over melden

Prima product en snelle levering
CD
Cora d.
Prima service en product, in 1 woord uitstekend
Gewoon goed snel leveren

Super blij met deze extra poten

Super blij dat deze extra poten besteld konden worden voor bed van mijn zoon waardoor verder doorzakken kon worden voorkomen. Identiek aan die er al onder zaten en het schroefdraad paste in bestaande ruimten. Bezorging was supersnel: zeer tevreden klant!
Mooie kwaliteit en heel snel bezorgd