internet-bikes.com- Logo - Reviews

478 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden35.960 reviews in totaal

internet-bikes.com- Logo - Reviews

internet-bikes.com

478 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden35.960 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met internet-bikes.com. Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van de producten wordt regelmatig geprezen en het assortiment wordt als ruim en divers ervaren. Ook de service wordt vaak als behulpzaam en oplossingsgericht omschreven. Daarnaast wordt de communicatie meestal als duidelijk en netjes ervaren. Veel klanten vinden de montage eenvoudig. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ondervinden vertragingen bij de levering en problemen met track & trace of de leveringsdatum. Er is af en toe kritiek op onderdelen of de afwerking van de producten. Ook zijn er klachten over slechte of trage service en frustraties over gebrekkige of late communicatie. Bij de montage worden soms problemen genoemd door ontbrekende of onduidelijke instructies en losse onderdelen.

Reviews voor internet-bikes.com

Aankoop ABC fiets.

Via de site zijn er veel diverse fietsen die worden aangeboden. Keuze,s genoeg. ABC fiets aangeschaft voor op moeilijke plaatsen te kunnen komen. Hij past in een handomdraai in de koffer v.d auto enook op de boot is het een uitkomst.. Andere dag bezorgd.
Razendsnelle verzending.
Snel geleverd.
Super service! Volgende dag werd mijn fiets al bezorgd in de ochtend. De bezorger heeft me netjes geholpen de door binnen in de gang te zetten! Heeeel erg fijn.
SM
sandra m.

Amigo elektrische transport fiets

Snelle levering, alleen jammer dat de verkregen track en trace Niet werkte dus totaal geen idee wanneer ze kwamen.

achterwiel met nette prijs, goed geleverd

ter controle even het wiel in de wielrichter gezet. Hoogteslag: nihil, Zijwaartse uitlijning goed genoeg. Na 5 minuten fijnafstelling was deze misschien net ietsje beter.

Fiets was helaas te laat

De fiets was te laat en niet gemonteerd maar de klantenservice was snel en behulpzaam.
Sehr gut!
sneller verzenden
Heel tevreden goede prijzen en snelle levering
uitleg over hoe hij in elkaar gezet moest worden kwam pas na 2 dagen toen de fiets al in elkaar stond voorlamp past niet heb ik zelf moeten aanpassen en ik miste enkel schroeven heb ik zelf bij de gamma gehaald. En meer uitleg over correct afstellen remmen is wenselijk want dit is een behoorlijk tijdsrovende klus
FS
Frans S.

Top service en zeer mooie fiets van goede kwaliteit.

Volgende dag in huis. Keurig op de hoogte gehouden door verkoper en leverancier. Video ontvangen voor montage, kind kan de was doen! Prachtige degelijke fiets, keurig afgewerkt en een zeer scherpe prijs.

Goede duidelijke communicatie

Goede communicatie, keurige afhandeling