internet-bikes.com- Logo - Reviews

478 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden35.960 reviews in totaal

internet-bikes.com- Logo - Reviews

internet-bikes.com

478 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden35.960 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met internet-bikes.com. Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van de producten wordt regelmatig geprezen en het assortiment wordt als ruim en divers ervaren. Ook de service wordt vaak als behulpzaam en oplossingsgericht omschreven. Daarnaast wordt de communicatie meestal als duidelijk en netjes ervaren. Veel klanten vinden de montage eenvoudig. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ondervinden vertragingen bij de levering en problemen met track & trace of de leveringsdatum. Er is af en toe kritiek op onderdelen of de afwerking van de producten. Ook zijn er klachten over slechte of trage service en frustraties over gebrekkige of late communicatie. Bij de montage worden soms problemen genoemd door ontbrekende of onduidelijke instructies en losse onderdelen.

Reviews voor internet-bikes.com

Gisteravond besteld.Vandaag al.meteen in huis.Gewoon prima verpakt in een doos.
Antwoord van internet-bikes.com
Bedankt voor je review! Jammer dat je ervaring niet volledig aan je verwachtingen voldeed. We horen natuurlijk graag wat we kunnen verbeteren, dus als je je ervaring met ons wilt delen, nemen we dat heel serieus. Je mag ons altijd een bericht sturen, dan kijken we graag met je mee. Hopelijk mogen we je in de toekomst een betere ervaring bieden!
Alles top gegaan snelle levering perfecte service
2 Schwalbe Marahon 24x1.00 banden besteld. Volgende dag in huis. Perfect en een mooie prijs
Ggjju

Super mooie meidenfiets

De kleine meid is er super blij mee Hij zat snel in elkaar en fietsen maar 👍💪
bij ontvangst van mijn fiets zijn voorlicht en bevestiging gebroken, bevestiging zadelpen gebroken, reflector vooraan gebroken, voor dringend gevolg aub
Informatie op de website klopt. Snelle bezorging. Geen minpunten.
Snelle levering en een goed overzicht van de producten.
later als ik de fiets heb gehad en op gereden heb
Bestelling nooit ontvangen
Antwoord van internet-bikes.com
Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat jij je bestelling niet ontvangen hebt. Volgens de tracking van DHL is je bestelling de volgende dag geleverd op het door jou opgegeven adres. Wij zullen per e-mail contact met je op te nemen om na te gaan wat er mis is gegaan. Onze excuses voor het ongemak.
Snel en correct afgeleverd
Snelle levering en heel goed ingepakt

Makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen, duidelijke info op de site en heel snel geleverd.