Klanten waarderen het vriendelijke en behulpzame personeel sterk in hun ervaring. De service wordt door de meeste klanten als uitstekend, professioneel en persoonlijk ervaren. Klanten zijn positief over het deskundige en eerlijke advies dat ze ontvangen tijdens hun aankoop. Klanten voelen zich gewaardeerd doordat medewerkers voldoende tijd en aandacht nemen voor hun wensen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Weert
Antwoord van Lucardi Juwelier Weert
Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je ervaring niet volledig naar wens was. We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Mocht je jouw ervaring verder willen toelichten, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via , zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.
Team Lucardi.
Fijn personeel
We zijn heel fijn geholpen door de verkoopster. Horloges werden afgesteld en goed gezet. Dochter mocht op haar gemak passen.
Ondanks dat maar 1 medewerkster de gehele winkel in haar eentje moest runnen heeft ze ons goed geholpen.
Maar persoonlijk vind ik dit geen goede instelling van de personeelsdienst want 1 iemand vind ik onverantwoordelijk voor z'n winkel
Prima service
Ondanks drukte in de winkel goed geholpen, erg vriendelijke bediening.
Super vriendelijk personeel
Heel prettig geholpen.
Netjes geholpen top .
Alhoewel het in deze tijd moeilijk is, zorgen voor voldoende en vakbekwaammpersoneel in de winkels. / En betere kwaliteit graveer machines voor armbanden: het resultaat is voor 10 Euro amper zichtbaar..?
Antwoord van Lucardi Juwelier Weert
💜
Vriendelijk personeel dat met me meedacht
Goede informatie en vriendelijk personeel
Werdt heel vriendelijk geholpen
Hele goede service
Goed geholpen in de winkel
Ben goed geholpen bij de bali.
Leuke verkoopster, erg behulpzaam en had echt tijd voor ons, oma met kleindochter!