Klanten waarderen de vriendelijkheid van het personeel, vooral wanneer medewerkers actief hulp aanbieden en deskundig advies geven. Ook het ruime assortiment en de aantrekkelijke prijzen worden als sterke punten genoemd. Daarnaast zijn er positieve ervaringen met de snelheid van de service wanneer het niet druk is. Aan de andere kant zijn er ook negatieve ervaringen, zoals het gebrek aan initiatief en betrokkenheid van sommige medewerkers. Klanten merken op dat niet iedereen deskundig of adviserend optreedt. Verder worden lange wachttijden genoemd bij drukte of onderbezetting, en sommige klanten geven aan dat de keuze in het assortiment afneemt.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Heerenveen
Chagarijnige verkoopsters!
Geen goeie uitleg vanwege kortingen!
Dit is al de tweede keer in 1 maand tijd!
Kom hier niet weer!
Antwoord van Lucardi Juwelier Heerenveen
Dankjewel voor je feedback. Wat jammer om te lezen dat je meerdere keren een minder fijne ervaring hebt gehad in de winkel en dat de uitleg over de kortingen niet duidelijk was. Dit is niet wat we willen uitstralen en we nemen dit serieus.
Vond het meisje in de winkel ongeintresseerd, kreeg het gevoel dat ze bezig was met iets anders en mij maar een oud wijf vond (mijn geviel). Was overigens de enige in de winkel
Hi Nel,
Het spijt ons dat je zich niet welkom voelden. Dat had niet mogen gebeuren.
We zorgen dat dit intern wordt besproken.
Prima geholpen.
Zou nog beter kunnen, als de verkoopsters initiatief zouden nemen om hulp aan te bieden en advies te geven.
Mooie collectie, ruime keus tegen aantrekkelijke prijzen. We moeten wel altijd lang wachten totdat we aan de beurt zijn, omdat het er vaak erg druk is en er maar twee medewerkers zijn. Je krijgt de juwelen niet meer in een mooi doosje mee maar in een zakje.
De medewerkers kwamen niet vragen of ze konden helpen.
Toen wij ééntje vroegen of zei in de winkel werkte kwam ze toch ze hielp niet moest steeds vragen of we iets mochten zien .kregen het gevoel dat ze geen interesse had
Hi,
Bedankt voor het onder de aandacht brengen. Wij gaan hiermee aan de slag en hopen je toch weer snel te mogen ontvangen!
Prima geholpen, tijd genomen en Vriendelijk.
Aankoop
Gevraagd of medewerker het sieraad even apart kon houden omdat ik nog verder wilde kijken. Dit was geen probleem. Vervolgens terug gegaan en sieraad gekocht. Heel fijn geholpen en het was mooi ingepakt. 🎁
Goed geholpen, mooi assortiment, was zomaar klaar, goeie promo en soepel aan kunnen melden bij Lucardi. Top.
Klantvriendelijkheid en aangeboden artikelen
De keuze in de winkel van Heerenveen wordt steeds minder. Voorheen was het een leuke winkel, waar je leuke sieraden voor tienermeiden kon kopen, wat ook nog een beetje leuke geprijsd was. Ook de klantvriendelijkheid holt wat achter uit, medewerker zit achter de kassa en dat is het. Een cadeautje inpakken zit er niet meer in, want er is geen pakpapier.
Antwoord van Lucardi Juwelier Heerenveen
Leuke zaak fijn personeel.
Fijn geholpen, gevonden wat ik wou hebben
Ze nemen de tijd voor je.
Medewerkster had een beetje vriendelijker kunnen zijn. Ik moest alles eruit trekken en het leek alsof alles haar te veel was.
Ik werd meteen heel vriendelijk geholpen en ik was heel snel klaar. Uitstekend.