renovatiecenter.nl

284 reviews in totaal   145 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de snelheid van de levering en ervaren deze vaak als snel en volgens afspraak. De service wordt als uitstekend omschreven, vooral dankzij de behulpzaamheid, oplossingsgerichtheid en het nakomen van afspraken. Ook de scherpe en voordelige prijzen worden gewaardeerd, zeker in vergelijking met concurrenten. De communicatie wordt doorgaans als duidelijk en persoonlijk gezien. Daarnaast wordt het deskundige advies, zowel telefonisch als via mail, zeer gewaardeerd en draagt dit bij aan een positieve ervaring. De verpakking van de producten wordt als netjes, stevig en zorgvuldig beoordeeld, wat bijdraagt aan de tevredenheid over de levering. Enkele klanten merken op dat de prijs/waardeverhouding soms niet optimaal is. Daarnaast geven sommige klanten aan dat de communicatie af en toe te laat of met onjuiste informatie verloopt.

Reviewsrenovatiecenter.nl

Zeer goede service, goed overleg en fijne communcatie.
P B
Peter B.

Ik werd keurig gebeld dat levering 1 dag later geleverd werd.

Ik werd keurig gebeld dat levering 1
G W
G W.

Remmers impregneer

Gemakkelijk en snelle levering
Snelle levering en heldere website

Beoordeling: uitstekend!

De koerier die mij de bestelde producten moest leveren heeft deze producten niet afgeleverd en ze zijn waarschijnlijk verloren gegaan. De service van renovatiecenter is van een dermate kwaliteit dat ze mij hebben toegezegd het niet alleen in orde te maken, maar dat ze het ook voor hun rekening nemen om de bestelling alsnog, dit keer naar een ander adres, ze sturen. Prima hulpverlening en dienstverlening!

Verf is scherp geprijsd. Verzending zeer vlot en verpakking perfect!

Verf is scherp geprijsd.
Goede prijs, en zorgvuldige verpakking voor de bussen verf!
Sterk in communicatie en dienstverlening.
goede service