Zonnebrillen.com- Logo - Beoordelingen

Zonnebrillen.comReviews

: 16.570Uitstekend

4,83

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
Zonnebrillen.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zonnebrillen.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
Zonnebrillen.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zonnebrillen.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com

1.533 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

16.570 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 mei 2022
Persol 3152S Prachtige bril! Eerste bestelling was iets aan de kleine kant ( lens 49 mm) dus ik heb daarna een maatje groter besteld (52 mm) en zie hier het resultaat! Ruilen is niet mogelijk maar je kan heel simpel je product retourneren en dan wordt het aankoopbedrag weer keurig netjes teruggestort, super goed geregeld! 😎
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 sep. 2022
Ik heb de zonnebril van Rayban aangekocht bij zonnebrillen.com. hiervoor heb ik 140 euro betaald. De verzeningstijd was zeer snel maar dat was dan ook het enige positieve. De bril zelf was gewoon volledig bekrast. Beiden glazen hadden zware krassen. Ongelooflijk dat jullie de brillen in deze conditie durven te verkopen als noeuz. Ik raad iedereen het af om hier je brillen te kopen. Deze zijn 100% NIET nieuw. Hier bestel ik nooit meer.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
This was an easy process to order my RayBan Aviators. Website is helpful, let's you know the right size to buy and the prices are very good. They came within a day . Really happy about these guys.
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
11 nov. 2022
Thank you for your review! Hope you enjoy your new sunglasses. - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
De juiste bril in de juiste maat. Met een handgeschreven groet op de factuur toegevoegd. Heel attent, Wout!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Snelle levering. Ben erg blij met m’n bril dus meer dan dit verwacht ik niet.
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
11 nov. 2022
Goed om te horen! Bedankt voor je positieve review! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Fijne winkel. Snelle verzending, keurig verpakt en goede aftersales.
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
2 nov. 2022
Bedankt voor je mooie review. Veel plezier met de nieuwe zonnebril! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Makkelijke site en snelle levering. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
duidelijke site, aantrekkelijke prijzen en snelle levering. Prima!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
Mooi bedrijf met persoonlijke aandacht voor de online klant.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden 
Hele snelle levering. En mogelijkheid tot achteraf betalen.
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
8 dagen geleden
Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met jouw nieuwe zonnebril! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
Het bedankt briefje vind ik erg leuk snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snelle verzending. De glazen waren zeer goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Hele mooi Chimi! Met een leuk bedankje, dankjewel☺️
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snel geleverd. Ben super blij met mijn zonnebril♡
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Vlotte afhandeling met persoonlijk contact
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Super snelle levering en netjes verpakt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
snel geleverd en zag er netjes uit!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snelle levering en de juiste prijs!
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
13 dagen geleden
Bedankt voor je positieve review! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Snelle levering en goed advies
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
13 dagen geleden
Wat leuk om te horen, bedankt! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Direct antwoord op de mail
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Mooie bril en goed verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van Zonnebrillen.com
13 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling! - Team Zonnebrillen.com
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snel en keurig geleverd
Beoordeling melden