Certificaat voor Zonnebrillen.com

No. XF36A9D54A9223F3F15DF1D452DB8CB00
 

Geldig vanaf
17-12-2018
Geldig tot
21-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com



Uitstekend

4.84/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 2.573 Trusted Shops beoordelingen sinds 17-12-2018.
In totaal heeft Zonnebrillen.com al 6.760 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
TOP zaak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
prima gedaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
Gewoon perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
Productkwaliteit conform verwachting en snel ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
Super snelle service en snelle afhandeling van de retouren Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
Deliver exactly what they offer in the time they said
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Very good and fast service. Recommend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Toppers
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Alles ging vlot
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Snel en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 22-08-2019
Bedankt voor de review! - Manisha

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Hele goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
21-08-2019
Veel keuze, snelle levering, gratis retourneren, veel betaalwijzekeuzes
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 22-08-2019
Bedankt voor de positieve review We wensen je veel plezier met je nieuwe zonnebril :)

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Snel in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Zeer goede service en lage prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
21-08-2019
Helemaal top Besteld en volgende dag in huis. Geen poespas, meteen binnen. Bedankt
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 22-08-2019
Bedankt voor de review Fijn dat de zonnebril snel binnen was. En ook bedankt voor je bestelling uiteraard. Veel plezier ermee - Manisha

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Eerst waren ze mijn bestelling vergeten/kwijt door een systeemfout, erg jammer. Desondanks hadden ze dit probleem snel en goed opgelost. De zonnebril had ik de volgende dag ontvangen en is helemaal naar wens. Ik ben tevreden.
4.33
Goed

Zonnebrillen.com antwoordt: 22-08-2019
Bedankt voor de review Helaas kwam de bestelling inderdaad niet goed door. We hebben ons best gedaan om het zo snel mogelijk nog te versturen. Excuses voor het ongemak Veel plezier met de nieuwe zonnebril

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
21-08-2019
Alles perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
21-08-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
21-08-2019
Alles netjes afgelverd en zelfs nog een bedankt briefje met de hand geschreven erbij kortom top service
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 22-08-2019
Bedankt voor de review Fijn dat je het handgeschreven bedankje leuk vond :). Veel plezier met je nieuwe zonnebril - Manisha

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
20-08-2019
Geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Snelle levering. Prijs van de zonnebril uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Keurige en snelle levering
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 21-08-2019
Dankjewel voor de positieve review Veel plezier met je zonnebril :)

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
17-07-2019
19-08-2019
Snelle levering, persoonlijke boodschap bij de bestelling en gemakkelijk retourneren.
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 21-08-2019
Bedankt voor de review! Veel plezier met je nieuwe zonnebril :)

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Snelle service. Mooie bril.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Product was netjes verpakt en zonder schade geleverd. De zonnebril is zoals op de afbeeldingen is aangegeven. Snelle levering
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 21-08-2019
Bedankt voor de review Fijn dat de zonnebril goed en snel geleverd is :). Veel plezier met je aankoop

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Uitstekend kwalitait en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Goede site, en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 21-08-2019
Bedankt voor de review!

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Snelle prima service met goede prijs kwaliteit verhouding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Super fijne webshop Vond het ook erg leuk dat ik op de bon een handgeschreven berichtje kreeg met veel plezier ermee Maakt het toch veel een beetje persoonlijk.
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 21-08-2019
Bedankt voor de review Fijn dat je de handgeschreven bedankjes leuk vond :). Veel plezier met je nieuwe zonnebril - Manisha

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
29-06-2019
18-08-2019
Snelle levering, goedkoper dan in de winkel. Fantastisch
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
18-08-2019
Zoals aangegeven allemaal zeer goed/uitstekend
4.67
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 21-08-2019
Hartstikke bedankt voor de review :)!

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
18-08-2019
Snelle levering, duidelijke productomschrijving. Gewoon prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Mooie prijs, snelle levering en goede communicatie tussendoor.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
17-08-2019
Top
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 21-08-2019
Bedankt voor de review ! - Manisha

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
17-08-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
17-08-2019
Snelle levering en kwam goed verpakt aan. Hartelijk dank.
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 21-08-2019
Bedankt voor de review en bestelling - Manisha

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
17-08-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com klantbeoordeling

Zonnebrillen.com

Zonnebrillen.com werd op 17-12-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Zonnebrillen.com is jouw online adres voor de mooiste zonnebrillen. Wij hebben de volledige en up-to-date collecties van Ray-Ban, Michael Kors, Oakley, Persol en vele andere mooie merken. Wij garanderen dat je bij ons de zonnebril vindt die bij jou past: van stijlvolle klassiekers tot de nieuwste trends. Wij zijn officieel dealer van alle merken die je bij ons vindt. Dit betekent dat je bij ons gegarandeerd originele producten koopt. En uiteraard heb je via ons volledige garantie. Ons doel is jou de best mogelijke service te bieden. Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden. Uiteraard altijd gratis verzending én retourneren. Heb je een vraag, kunnen wij je ergens mee helpen? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Contact
Willem Barentszstraat 1
2315 TZ Leiden
Nederland
service@zonnebrillen.com
Zonnebrillen.com
Winkel-exploitant
Brilmij Groep B.V.
Amerfoortsestraat 84 A
3769 AM Soesterberg
Nederland
Handelsregister
Kvk 31047357
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Mischa Tan
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Zonnebrillen.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.