Zonnebrillen.com- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 mrt. 2023
Zonnebrillen.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zonnebrillen.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2018

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com

1.378 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

16.884 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

1 mei 2022
Persol 3152S Prachtige bril! Eerste bestelling was iets aan de kleine kant ( lens 49 mm) dus ik heb daarna een maatje groter besteld (52 mm) en zie hier het resultaat! Ruilen is niet mogelijk maar je kan heel simpel je product retourneren en dan wordt het aankoopbedrag weer keurig netjes teruggestort, super goed geregeld! 😎

de meest kritische beoordeling

4 sep. 2022
Ik heb de zonnebril van Rayban aangekocht bij zonnebrillen.com. hiervoor heb ik 140 euro betaald. De verzeningstijd was zeer snel maar dat was dan ook het enige positieve. De bril zelf was gewoon volledig bekrast. Beiden glazen hadden zware krassen. Ongelooflijk dat jullie de brillen in deze conditie durven te verkopen als noeuz. Ik raad iedereen het af om hier je brillen te kopen. Deze zijn 100% NIET nieuw. Hier bestel ik nooit meer.

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com

Super! Besteld en de dag daarna kwam het al binnen. Zonnebril was netjes en goed ingepakt voor levering. En nog een persoonlijke ‘bedankt’ tekst van de medewerkers. Ben er enorm blij mee. Bedankt voor jullie goede service. Ik ga voortaan bij jullie alle zonnebrillen bestellen en adviseren aan familie en vrienden.
Antwoord van Zonnebrillen.com
Wat fantastisch om te horen! Heel veel plezier met je nieuwe zonnebril. - Team Zonnebrillen.com
27 feb. 2023
Wat een fijne site, goede actie. Twee mooie brillen besteld. Bij binnenkomst bleek 1 bril vrij scheef. Binnen een uur antwoord, een retourlabel en binnen enkele dagen een nieuwe bril. Ging het overal maar zo makkelijk. Jullie hebben er een vaste nieuwe klant bij!
Goede service, mijn 2e aankoop hier was snel beschadigd het zwarte van de bril liet snel los binnen de 100 dagen en had zonder moeite een nieuwe gekregen. Dit maakt wel dat ik hem niet meer veel durf te dragen. Inmiddels 2 nieuwe gekocht voor de afwisseling
11 mrt. 2023
Dag , Snelle levering ! Fantastische zonnebrillen ( helaas 1 teruggestuurd ivm financiën ) maar allebei goed en keurig verpakt , top ! leuk een persoonlijk berichtje erbij ! Fijne dag Vr groet, Ellen
13 mrt. 2023
Goedemiddag, fijn om te horen! Veel plezier met de nieuwe zonnebril. - Team Zonnebrillen.com
3 brillen besteld waarvan 2 brillen andere waren dan die ik had besteld. Mailtje gestuurd en ik mocht ze kosteloos retourneren en ze laten omwisselen voor de originele. Erg goeie service!
5 mrt. 2023

Jammer dat door het niet ontvangen van de track and trace ik niet kon zien wanneer de bezorgen kwam en ik hem gemist waardoor ik het pas een dag later kon afhalen
Hele mooie Bril en doosje. Tip, de verpakking of in een leuk tasje zou het helemaal mooi maken met de design. Ik ben heel tevreden met het product.
Antwoord van Zonnebrillen.com
Bedankt voor je feedback! We houden de verpakking bewust zo neutraal mogelijk. Veel plezier met jouw nieuwe zonnebril! - Team Zonnebrillen.com
Goed contact met medewerker gehad. Leuk dat je bij de eerste bestelling 20% korting krijgt. Bezorging binnen 1 dag uitstekend en vertrouwen wekkend.
Antwoord van Zonnebrillen.com
Dat is altijd mooi meegenomen natuurlijk. We hopen dat je veel plezier hebt van de zonnebril! - Team Zonnebrillen.com
8 mrt. 2023
Ruime keuze in veel verschillende Top merken , wat ook fijn is het aanbod van verschillende maten, extra small tot en met extra large.
Super om te lezen, bedankt voor je review! - Team Zonnebrillen.com
16 mrt. 2023
Snelle levering, duidelijke website, leuk aanbod tegen goeie prijs en het persoonlijk berichtje op mijn factuur vond ik ook leuk!
28 feb. 2023

Geweldige webshop. Ik had twee brillen besteld om 22:30 en de volgende dag waren ze gewoon al binnen om 13:00! Echt top service.
6 mrt. 2023
Supermooie bril en snelle levering. Helaas was de bril te groot. Wellicht handiger om op de site te kunnen selecteren op maat?
8 mrt. 2023
Bedankt voor de feedback! We waarderen jouw review :) Als we je kunnen helpen, horen we dit graag! - Team Zonnebrillen.com
Dank voor de snelle levering en handgeschreven bedankje! Helaas wel retour moeten doen omdat het het verkeerde model was.
6 mrt. 2023
Heel vlug geld teruggekregen nadat de zonnebril niet meer beschikbaar was..goeie telefonisch service heel betrouwbaar
Bedankt voor de complimenten en jouw review! - Team Zonnebrillen.com
3 mrt. 2023
Online passen! Fijn om online te kunnen passen en goed advies voor modellen op basis van de vorm van mijn hoofd.
Fijne website. Gebruiksvriendelijk. Snel geleverd. En een persoonlijk bedankje op mijn pakbon. Wat leuk!!!
Antwoord van Zonnebrillen.com
Bedankt! We doen het graag. Veel plezier met jouw zonnebril! - Team Zonnebrillen.com
7 mrt. 2023
Online maar erg persoonlijk. Met de hand een bedankje geschreven. Super netjes ingepakt! Echt top
8 mrt. 2023
Wat een mooi compliment. Bedankt! Veel plezier met je nieuwe zonnebril! - Team Zonnebrillen.com
14 mrt. 2023
Het gemak. Helaas was de zonnebril niet de juiste maat, maar retourneren is erg makkelijk.
14 mrt. 2023
Bedankt voor het mooie compliment! - Team Zonnebrillen.com
Snelle levering, mooie kortingen, goed product en top klantenservice. Een aanrader dus!
Keurig snelle levering! De bril is netjes en goed verpakt! Een mooie bril die goed zit.