Certificaat voor Zonnebrillen.com

No. XF36A9D54A9223F3F15DF1D452DB8CB00
 

Geldig vanaf
17-12-2018
Geldig tot
21-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Zonnebrillen.com



Uitstekend

4.84/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 2.874 Trusted Shops beoordelingen sinds 17-12-2018.
In totaal heeft Zonnebrillen.com al 7.061 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
Goed geholpen via de chat, goed product. Mooi verpakt en een persoonlijk berichtje
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
Ruim assortiment en heel snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
16-10-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
16-10-2019
Prima en snel Vond het persoonlijk berichtje op de faktuur heel erg fijn. Goed gedaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
15-10-2019
Erg blij mee :)
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
15-10-2019
Handige webshop, snelle levering, kwaliteit brillen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
15-10-2019
Gucci Pa
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Snel, goed en betrouwbaar
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 15-10-2019
Bedankt voor de positieve review! - Manisha

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Vlotte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
14-10-2019
snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Je krijgt wat je besteld en erg snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
Snelle levering en een handgeschreven 'Dankjewel' doet wonderen.
4.33
Goed

Zonnebrillen.com antwoordt: 15-10-2019
Bedankt voor de positieve review. We zijn blij om te horen dat het handgeschreven bedankje in de smaak valt! Veel plezier met je nieuwe zonnebril :) - Manisha

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
Snelle levering en mooie bril
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
11-10-2019
Snelle levering. Netjes ingepakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
11-10-2019
Grote collectie, super snelle levering, fantastische persoonlijke benadering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
11-10-2019
De bril zou op 1-10 geleverd worden in de ochtend. Niet dus. En op de verjaardag van mijn vrouw de hele dag thuis zitten wachten, tja, dat wordt het hem niet.
Ik heb overigens voor afterpay gekozen maar geen rekening aangetroffen. Wat nu?
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
11-10-2019
Top
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 15-10-2019
Bedankt voor de positieve review :) - Manisha

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
Leuk persoonlijk bericht op de bon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 15-10-2019
Hartstikke bedankt voor de review! - Manisha

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
UITSTEKEND
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
08-10-2019
Great, would buy again
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 15-10-2019
Thank you so much for your review. We hope to see you again on our website! - Manisha

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
Snel, goede prijs, prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
07-10-2019
Perfect. Beste prijs, volgende dag thuis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
07-10-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
06-10-2019
DE web-site is prima en overzichtelijk. De keuze is enorm en de prijzen zijn zeer redelijk te noemen. Dit is mijn eerste zonnebril die ik op deze site koop. De prijs is goedkoper dan in de winkel. Service is correct en de levering zoals afgesproken. Dus voor mij betrouwbaar
4.67
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 15-10-2019
Bedankt voor de review We zijn blij om te horen dat we voor jou betrouwbaar zijn. We hopen je nog eens te zien op de website Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen of advies nodig hebben, dan kan je contact met ons opnemen. Veel plezier met de zonnebril

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
06-10-2019
Top service, goede communicatie, snelle levering, alles goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
06-10-2019
Erg blij mee met mijn zonnebril. Het model die ik wilde was alleen hier te koop en is origineel ook. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
06-10-2019
Hele fijne website en snelle levering Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Overtreft de verwachtingen. Ook superblij met m’n zonnebril.
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 15-10-2019
Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat jouw we jouw verwachtingen hebben overtroffen :). Wij zijn ook blij om te horen dat je blij bent met de zonnebril... Heel veel plezier ermee! - Manisha

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
05-10-2019
Prima 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
05-10-2019
Optijd geleverd en super goeie kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
05-10-2019
goede omschrijving en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
04-10-2019
Zeer snelle verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
04-10-2019
Helaas geen koker bij bestelde bril. Gezien de prijs is dit jammer.
4.00
Goed

Zonnebrillen.com antwoordt: 09-10-2019
Bedankt voor de review! Helaas worden niet alle zonnebrillen van Oakley geleverd in een etui. Deze worden geleverd in een Microbag (ook bij aankoop bij Oakley zelf). We hopen dat de bril verder wel naar wens is. Veel plezier ermee! - Manisha

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
04-10-2019
De telefonische hulp bij het zoeken naar een passende zonnebril
was heel goed,. bedankt hiervoor.Ook de toe zendingen aflevering
was naar wens.
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 09-10-2019
Bedankt voor de positieve review! Fijn dat we je telefonisch hebben kunnen helpen. We helpen je graag nog een keer. Veel plezier met de zonnebril! - Manisha

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
03-10-2019
Prima aanbod, goede prijzen, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
02-10-2019
zonnebril snel geleverd en topprijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
02-10-2019
Duidelijk, snel en byzonder netjes.
Komt alles na wat er gecommuniceerd wordt.
Absolute aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
02-10-2019
Goedkoop en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
02-10-2019
Helaas vond ik de bril niet mooi maar de service van zonnebrillen.com was uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
01-10-2019
Een Ray-Ban besteld via Zonnebrillen.com, binnen 2 dagen ontvangen, netjes ingepakt met een persoonlijk, handgeschreven bericht. Prima service
5.00
Uitstekend

Zonnebrillen.com antwoordt: 02-10-2019
Bedankt voor de positieve review! We hopen dat de zonnebril bevalt. Veel plezier ermee. - Manisha

Zonnebrillen.com klantbeoordeling

Zonnebrillen.com

Zonnebrillen.com werd op 17-12-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Zonnebrillen.com is jouw online adres voor de mooiste zonnebrillen. Wij hebben de volledige en up-to-date collecties van Ray-Ban, Michael Kors, Oakley, Persol en vele andere mooie merken. Wij garanderen dat je bij ons de zonnebril vindt die bij jou past: van stijlvolle klassiekers tot de nieuwste trends. Wij zijn officieel dealer van alle merken die je bij ons vindt. Dit betekent dat je bij ons gegarandeerd originele producten koopt. En uiteraard heb je via ons volledige garantie. Ons doel is jou de best mogelijke service te bieden. Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden. Uiteraard altijd gratis verzending én retourneren. Heb je een vraag, kunnen wij je ergens mee helpen? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Contact
Willem Barentszstraat 1
2315 TZ Leiden
Nederland
service@zonnebrillen.com
Zonnebrillen.com
Winkel-exploitant
Brilmij Groep B.V.
Amerfoortsestraat 84 A
3769 AM Soesterberg
Nederland
Handelsregister
Kvk 31047357
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Mischa Tan
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Zonnebrillen.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.