Aardbeiplantje.nl
Beoordelingen:

2.479 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.479 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima ontvangen en meer plantjes dan ik had verwacht. Staan nu een week in de potten en zetten al aan. Nu wachten op mooi weer. Foto is van de dag dat ik ze heb geplant. Zelfs nog een boekje voor de verzorging e.d. Hartelijk dank hiervoor 🍓

de meest kritische beoordeling

6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik sorteer al 30 jaar aardbeienplanten in de winter bij een van jullie collega's, en ik herken het probleem van nieuwe mensen, die kort moeten snijden. Zij houden het rhyzoom niet op gelijke hoogte en snijden dan een aantal koppen kapot. Dat is precies wat er met mijn planten gaande was. Van de 42 planten heb ik er 7 weggegooid. De rest was trouwens te kort, te risico vol afgesneden. Met kort snijden ruim je wel de oude bladresten en bloemen op, maar heeft ook risico's.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Aardbeiplantje.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vanuit Aardbeienplantje alle perfect, alleen doet PostNL er langer ofer dan ze beloven. Nu waren de temperaturen gelukkig niet zo hoog.
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede producten en bij elke bestelling krijg je duidelijke uitleg erbij met goeie tips. zodat je project alleen maar kan slagen.
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel blij mee, de plantjes staan er nu al mooi bij….ik ben fan van jullie bedrijf en heb al meerdere tuinders jullie aanbevolen
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling keurig verzorgd.

Bestelling keurig verpakt en op de aangegeven datum afgeleverd met als extra nog duidelijke tips hoe de planten te verzorgen.
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Plantjes groeien goed, maar na 2 weken nog te vroeg om te gaan snoepen..... het ziet er in elk geval veel belovend uit.
Beoordeling melden
TA
Theo A.
Uithoorn
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dat ik op tijd werd geinformeerd dat er een artikel te laat werd geleverd. dit zorgde voor enkele dagen vertraging.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Een zeer tevreden aardbeien liefhebber. Vooral een bepaald verpleeghuis.

Het steeds weer de correcte afhandeling van goede zomerkoninkjes. Vooral doorgaan, wij blijven hier ook doorgaan.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
40 splantjes binnen en nu na ongeveer een week groeit het al onwijs goed! Foto is net na het planten
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het bestelde product was even niet leverbaar, werd er netjes over gebeld dat het later kwam. Top!
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie aardbeienplantjes

Mooie plantjes, netjes en snel opgestuurd. De plantjes slaan ook goed aan. Echt een aanrader!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg een boekje met meer uitleg bij mijn bestelling. Dit vond ik echt fijn en behulpzaa.
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes thuisbezorgd, geplant en het groeit als kool, ik ben zeer benieuwd naar de oogst.
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

gewoon een goede webshop,

de duidelijkheid van de webshop, de prijskwaliteit verhouding de snelheid van verzenden
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vlugge levering en perfect verpakt,nu af wachten wat het resultaat zal worden
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
prima plantjes en keurig op afgesproken datum geleverd. bestel ze bijna ieder jaar
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en een deugdelijke verpakking. Het informatie boekje is geweldig
Beoordeling melden
PP
Pauline P.
Overijssel
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed verpakt. Planten met groot wortelgestel slaan prima aan.
Beoordeling melden
RS
Rene S.
IJmuiden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel bezorgd en prima plantjes

Snel bezorgd. Goed verpakt en plantjes "doen" het prima. 2x besteld, 2 x prima.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede verzending

Aardbeien plantjes waren goed en netjes verpakt en sloegen snel aan na planten.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fijn contact

De nieuwsbrieven komen. Precies op tijd en snelle reactie bij vragen. Fijn!!!
Beoordeling melden