voldt.nl

1.755 reviews in totaal   953 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de hoge kwaliteit, degelijkheid en solide uitvoering van de producten. De producten zijn eenvoudig in gebruik, makkelijk te installeren en duidelijk te bedienen. De bijbehorende app wordt als handig en functioneel beschouwd. Daarnaast wordt de snelle en correcte levering gewaardeerd. De klantenservice wordt als oplossingsgericht, snel en vriendelijk ervaren, met een goede afhandeling van vragen, retouren en fouten. Ook het retourproces verloopt soepel en probleemloos. Klanten vinden de prijs eerlijk en zijn positief over de prijs-kwaliteitverhouding. Enkele klanten melden vertragingen of problemen bij de levering. Er zijn ook opmerkingen over beperkte handleidingen of functies bij de app en soms kleine opmerkingen over de handleidingen of bediening van de producten.

Reviewsvoldt.nl

Het product is goed, telefonisch contact niet mogelijk

Het product is goed. Communicatie per mail loopt ook goed maar ik heb al heel vaak geprobeerd te bellen maar daar neemt nooit iemand op of ik word niet terug gebeld. Sluit dan die lijn af, dat is een stuk duidelijker voor de mensen.
De website gaf direct de gevraagde informatie, de prijs ik okay en de levering correct. Het product is gewoonweg degelijk en goed in het dagelijkse gebruik!
P B
Patricia B.
2 dagen later geleverd, dan verwacht. Maar na navraag, bleek de lader dezelfde dag verstuurd, na bestelling. Hier dus wederom een koeriersprobleem
Duurzame kwaliteit, werkt geheel naar verwachting. Voldt-app moet ik nog goed doorlopen maar laden gaat vanzelf, los van de app.

Per ongeluk had ik er 2 besteld!

Per ongeluk had ik er 2 besteld, voor ik het wist stond mijn geld terug op de bank en kreeg ik een retourformulier. Degene die ik al had werkt super!

Snelle service

Laad kabel was snel geleverd Let wel op de lengte van de kabel Dit kun je zelf aanklikken Ik had eerst de verkeerde maar klantenservice reageert snel en netjes en binnen paar dagen de juiste maat laad kabel al in huis

Goede en betaalbare laadvloer besteld

Goede en betaalbare langere laadvloer besteld bij Voldt. Overzichtelijke website, scherpe prijzen en snel geleverd! Top!
Snelle levering en echt een degelijk product. Ik had dit besteld vanwege de kwaliteit en dit overtrof mijn verwachtingen.
P O
Philippe O.

Degelijke laadkabel met praktische tas

Degelijke laadkabel, mooi afgewerkt aan een schappelijke prijs. Handig, de meegeleverde opbergtas voor de laadkabel. Ik ben zeer tevreden!!
De snelheid van leveren is uitstekend. De medewerking, snelheid en het begrip om het artikel om te ruilen voor een ander exemplaar is ook uitstekend. Ik had namelijk de verkeerde besteld. Kortom, uitstekend bedrijf!!
Snelle duidelijke service laadt idd sneller op duidelijk af te lezen in app en op display zeker n aanrader Een tevreden Lynk & co rijder
Het product is goed, website ook en gemakkelijk te bestellen. Wel werkte de track&trace niet. Dan kun je beter aangeven dat de verzending gemiddeld 2 tot 5 dagen duurt.
In het bijzonder het handgeschreven bedankje voor de bestelling. Of de kabel goed is merken we volgende week dan komt de Ford Kuga

Werkt goed en snel

Laad kabel werkt uitstekend en sneller dan mijn laad kabel van een groot automerk. Ik kocht de plug meskes huishoud laad kabel
Telefonische bereikbaarheid. Er werd een verkeerd product geleverd. Ik wilde graag even contact maar kon u telefonisch niet bereiken. Ik kon wel terugsturen en kreeg restitutie en kon daarna opnieuw bestellen. Uiteindelijk kwam het goed, maar ik zou het prettig gevonden hebben om even telefonisch te kunnen overleggen.
F R
Freddy R.
Vlotte levering handige app Gegevens in te laden via excel file Het laden kan uitgesteld worden of stopgezet worden
Duidelijke omschrijving van de laadkabel, fijne handleiding en vriendelijk begeleidend schrijven na de zeer snelle levering
Mooie laadkabel gevonden tegen een scherpe prijs. Snel ontvangen. Hele proces verloopt goed en snel.
goede site, gemakkelijk juiste keuze te maken. Besteld voor de avond volgende dag in huis is echter lastiger. 2 dagen later kwam het bestelde, nog ruim op tijd.
Privéprofiel

Goede kwaliteit

Gekomen binnen twee dagen, das top. Product van echt goede kwaliteit. Mijn Tesla S 2013 zie de kabel per direct bji aansluiting - geen wachttijd nodig. Volgens mij is erg goede kwaliteit materialen, voel als sterk en denk ik heb ik er kabel voor volgende 10 jaar. Das gelijk, als als je de spiraalkabel uitrekt, word wat minder dan er echt lengte van de kabel is en trekt zwaar de stekkers van beide kanten, dus raad ik niet doen, kan de aansluitingen kapot maken na de tijd.