Van Dael Schoenen- Logo - Beoordelingen

Van Dael Schoenen
Beoordelingen:

195 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden330 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 okt 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Van Dael Schoenen voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben onlangs naar Van Dael Schoenen in Arnhem gegaan en ik kan eerlijk zeggen dat ik onder de indruk ben van de winkel en de service die ik heb ontvangen. De winkel zelf is prachtig ingericht en heeft een uitgebreide collectie schoenen voor zowel heren als dames. Daarnaast is het personeel buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en goed geïnformeerd over hun producten. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven fijn advies, wat ik erg waardeerde.

de meest kritische beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Haben die Bestellung nach Tagen storniert weil sie sich mit dem DHL System nicht auskennen und es nicht hinbekommen haben ein Label zu drucken dass an eine Packstation geht. Jeder andere aus dem Ausland bekommt das hin. Eva vom Kundenservice schreibt zudem in einem derart miserablen deutsch dass man nichts versteht anstatt den Übersetzer zu nutzen. Und jetzt bei der Rückerstattung wurden mir 12,50 zu wenig erstattet. Fazit: nicht reif für das online Business. Ich warte noch immer auf den Restbetrag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Van Dael Schoenen

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Goede aanbieding van dure schoenen. Fijne website. Snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 mei 2024
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze aanbieding en service. Veel plezier met je nieuwe schoenen!
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super service met een personal touch en prachtige collectie.
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering, tas er bij in de schoenendoos, super!!!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 mei 2024
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de vlotte levering en het kleine cadeautje in de schoenendoos. Veel plezier met je aankoop!
MV
Michel V.
Den Helder
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima webshop, grote collectie en snelle levering.
Beoordeling melden
MV
Michel V.
Den Helder
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima webshop en goed service
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig netjes en persoonlijk
Beoordeling melden
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 mei 2024
Bedankt voor het schrijven van deze review!
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 mei 2024
Bedankt voor het schrijven van deze review!
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
17 feb 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling!
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
17 feb 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling!
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
17 feb 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling!
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Nicht reif für online Handel, Storno und zu wenig Geld erstattet

Haben die Bestellung nach Tagen storniert weil sie sich mit dem DHL System nicht auskennen und es nicht hinbekommen haben ein Label zu drucken dass an eine Packstation geht. Jeder andere aus dem Ausland bekommt das hin. Eva vom Kundenservice schreibt zudem in einem derart miserablen deutsch dass man nichts versteht anstatt den Übersetzer zu nutzen. Und jetzt bei der Rückerstattung wurden mir 12,50 zu wenig erstattet. Fazit: nicht reif für das online Business. Ich warte noch immer auf den Restbetrag
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
17 feb 2024
Allereerst willen we u bedanken voor het delen van uw ervaring, hoewel het spijtig is om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het spijt ons te horen dat we hierin niet zijn geslaagd in uw geval. Na intern overleg willen we wel benadrukken dat we ons uiterste best hebben gedaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het spijt ons dat u het gevoel heeft gehad dat onze communicatie niet voldoende was. Met betrekking tot uw bestelling vanuit het buitenland, begrijpen we de frustratie die kan ontstaan wanneer een bestelling niet naar tevredenheid wordt afgehandeld. We willen graag verduidelijken dat we ons best hebben gedaan om het pakket naar u te verzenden en er zijn gelijk passende alternatieve geboden. Wij streven we er altijd naar om onze klanten te informeren en te ondersteunen bij eventuele problemen die zich voordoen. Zoals aangegeven waren er omstandigheden waardoor wij onverwachts een dag gesloten waren, waardoor de reactie op uw mail een dag later kwam dan normaal. Wat betreft de terugbetaling, deze is volledig en correct naar u overgemaakt en na verificatie met de bank zien wij dat u het bedrag ook echt volledige heeft ontvangen, gelukkig. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of als er iets is waarmee we u van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen er alles aan doen om uw ervaring bij ons positief te maken.
15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super ervaring bij Van Dael Schoenen in Arnhem!

Ik ben onlangs naar Van Dael Schoenen in Arnhem gegaan en ik kan eerlijk zeggen dat ik onder de indruk ben van de winkel en de service die ik heb ontvangen. De winkel zelf is prachtig ingericht en heeft een uitgebreide collectie schoenen voor zowel heren als dames. Daarnaast is het personeel buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en goed geïnformeerd over hun producten. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven fijn advies, wat ik erg waardeerde.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
30 sep 2023
Bedankt voor deze positieve en uitgebreide review! Heel leuk om te lezen:)
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel mooie sneakers gekocht. De winkel ziet er op en top uit. De ontvangst met een heerlijke kop thee of koffie is heel gastvrij. Vooral de deskundige, vriendelijke hulp bij de keuze en aanschaf van de schoenen en de prettige sfeer in de winkel zorgen dat ik hier telkens weer terugkom!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
24 nov 2023
Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had! Ik ben blij dat je niet alleen mooie sneakers hebt gevonden, maar ook hebt genoten van de warme ontvangst en de behulpzame service. Ons doel is altijd om een prettige sfeer te creëren, en het feit dat je telkens terugkomt is het grootste compliment dat we kunnen krijgen. Bedankt voor je mooie woorden en we kijken ernaar uit je bij je volgende bezoek weer te verwelkomen!
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Helemaal naar verwachting

Bestelling keurig op tijd (volgende dag) geleverd. Schoenen zoals verwacht. Zat leuk, persoonlijk kaartje bij de levering. Erg attent en net wat meer dan de standaard (web)shop. Daarom ook de volle 5 sterren.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
23 nov 2023
Wat geweldig om te horen dat je bestelling zo vlot is aangekomen en dat de schoenen aan je verwachtingen voldoen! We streven ernaar om net dat extra beetje zorg toe te voegen aan onze service. Bedankt voor de geweldige beoordeling en de volle 5 sterren! We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn:)
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dr Martens gekocht voor mijn moeder als verjaardagscadeau. Snelle levering (volgende dag thuisbezorgd). Schoenen van goede kwaliteit, tegen scherpe prijsje (black friday), dus ik ben er helemaal blij mee. 😍
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
14 dec 2023
Wat geweldig om te horen dat je moeder blij is met haar verjaardagscadeau! Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wij wensen je moeder heel veel plezier met haar nieuwe Dr. Martens! :)
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Professioneel contact en bevredigende aankoop. Ik raad deze winkel aan. Ps. U kunt uw verpakking mogelijk verbeteren door karton te gebruiken in plaats van alleen papieren verpakkingen.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
23 nov 2023
Bedankt voor je lovende woorden over onze service en je tevredenheid met je aankoop! We waarderen je feedback over de verpakking en zijn voortdurend bezig met verbeteringen. Wij verzenden diverse formaten schoendozen en hoewel we nog niet de ideale kartonnen doos (zonder loze ruimte) hebben gevonden, blijven we ons verpakkingsproces optimaliseren. Jouw suggestie om karton te gebruiken nemen we zeker mee voor toekomstige ontwikkelingen. Blijf op de hoogte van onze updates en we kijken ernaar uit je weer van dienst te zijn! Onze reden voor het gebruik van gerecycled papier: Al onze schoenen zitten in stevige dozen en kunnen hierin goed vervoerd worden. Dus waarom nog een doos eromheen? Wij hebben er voor gekozen om de schoenendozen in te pakken met gerecycled papier, zodat de schoenendoos beschermd is maar geen onnodige ruimte in beslag neemt. Elk jaar worden er steeds meer pakketten verzonden. Bestellingen worden onnodig in grote plastic zakken en/of dozen verstuurd met de nodige loze ruimte. Deze loze ruimte in verpakkingen zorgt voor onnodige CO2-uitstoot. Minder lucht in een pakket, zorgt ervoor dat er meer pakketten in één rit kunnen worden vervoerd, dus minder CO2-uitstoot! https://www.vandaelschoenen.nl/service/bestellen-en-bezorgen/
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Persoonlijke winkel

Een leuk, persoonlijk en gezellig winkel bezoek. Mooi om te zien dat de hele familie er met ziel en zaligheid in zit. Met plezier gewinkeld en kom zeker terug als ik weer in Arnhem ben.
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, keurige communicatie over voortgang. En bovenal; een persoonlijk boodschap om mij veel plezier te wensen met de aankoop. Zo word je nou vaste klant! Van Dael snapt het!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
3 aug 2023
Wauw, wat een fantastische review! Ontzettend leuk om te lezen, dankjewel! Nogmaals heel veel plezier van je nieuwe schoenen en tot de volgende keer:)
12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Feestje

De gezelligheid die de winkel en het team uitstraalt, de klantvriendelijkheid, het assortiment kortom een feestje om naar Van Dael in Arnhem te gaan👍
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
13 sep 2023
Kijk dat horen we graag! Schoenen kopen is ook echt een cadeautje voor jezelf en daar maken we graag een feestje van:) Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide en enthousiaste review! Heel veel plezier van je mooie Floris van Bommel sneakers.