lienfashion.nl

378 reviews in totaal   191 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en vlotte afhandeling van bestellingen. De persoonlijke aandacht, zoals een persoonlijk kaartje en vriendelijk contact, wordt enorm gewaardeerd. Het contact wordt als zeer vriendelijk ervaren, zowel telefonisch als in de winkel. Het deskundige, snelle en behulpzame advies, met duidelijke communicatie over maten en keuzes, valt positief op. Daarnaast wordt de kwaliteit van de aangeboden kleding en producten als hoog, uniek en mooi ervaren. Ook zijn klanten te spreken over hoe snel en netjes eventuele problemen zoals verkeerde leveringen of retouren worden opgelost.

Reviewslienfashion.nl

De jurk was heel snel binnen, helaas niet voor mij de goede maat, retour gestuurd en het geld stond al snel weer op de rekening.
Mooie producten, prima service online. Interessante kortingen, vriendelijk contact. Ook fysiek is de winkel een bezoekje waard.
S G
S.p.n. G.
Veenendaal
Hele mooie items kunnen kopen bij Lien, snelle bezorging en duidelijk.
S G
S.p.n. G.
Veenendaal
Altijd duidelijk, vriendelijke mensen snelle verzending en natuurlijk het persoonlijke kaartje dat je meegestuurd krijg top!
Lien is altijd vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.
aparte kleding, snelle levering. telefonisch altijd netjes te woord gestaan
Leuke kleding, vlotte levering en een gezellig kaartje er bij
Koop al jaren bij Lien, tijdloos, mooie kwaliteit en super klantvriendelijk
Mooie jurk, prima service!
Geheel naar verwachting. Papucei is mijn favoriete merk

Onderscheidende winkel met mooie aparte kleding

Goede service, reageer snel en staat altijd klaar met advies of om te helpen. Hele mooie kleding, net even wat anders. Hou ik van. Voor mij te ver om te winkelen, daarom is de goede online ervaring erg belangrijk voor me. Absolute aanrader

Snelle verzending en erg vriendelijk

Snelle verzending. Ik had een verkeerd item ontvangen en na een belletje met een vriendelijke mevrouw werd dezelfde dag nog het goede item naar mij verstuurd.
Heel snelle afhandeling en levering. Leuk kaartje erbij.
Ultra snelle verzending en mooie kwaliteit.
De service is en blijft super goed, ook als je twijfelt wat maat betreft, snel duidelijkheid hierover.