Klanten prijzen de vriendelijkheid en het warme welkom van het personeel. Ook waarderen zij de behulpzaamheid en het meedenken van medewerkers bij het maken van keuzes. De algemene service wordt als uitstekend en professioneel ervaren. Klanten vinden de sfeer en beleving in de winkel prettig en gezellig. Daarnaast zijn klanten positief over het persoonlijk en deskundig advies dat zij krijgen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Eindhoven
Lif personalnie
Top service
Vanmiddag was ik met mijn dochter bij Lucardi in de Heuvelgallery. Mijn dochter jreeg een piercing in haar oor en werd superfijn en professioneel geholpen door een alleraardigste verkoopster !! We waren er allebei blij mee !! Komen zeker terug !!!👋🌺👍
Hi Karin,
Superleuk dat jullie voor Lucardi hebben gekozen.
Hopelijk tot snel weer! 💜
Medewerkers heeft goed geholpen. Was wel erg onrustig. Ze stond alleen omdat collega pauze had. Was voor haar niet te doen. Ze hielp ons en moest ondertussen veel vragen van andere klanten beantwoorden
Hi Dorothee,
Wat fijn dat je je welkom voelde in onze winkel! 💜
Teleurstellend en rommelig
Vanwege budget van €10 met hulp smalle armband uitgekozen van dat bedrag. Bij de kassa hoorde ik pas dat er korting vanaf ging. Hierom besloot ik toch de grovere armband te willen kopen (€15 zou met korting €12 worden).
Toen ik voor de tweede keer bij de kassa stond bleek dat de prijs in de etalage niet klopte. Scheelde 5 euro en was daarmee echt te ver boven mijn budget. Dus toch voor de smalle gegaan. Heeft onnodig veel tijd en moeite gekost. Ook voor de verkoopster.
Hi Iris,
Wat jammer om te horen dat je bezoek niet soepel is verlopen. Onze excuses voor de verwarring over de prijzen en de extra tijd die dit heeft gekost — dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker als je rekening houdt met een specifiek budget.
We nemen je feedback mee en bespreken dit intern, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.
Erg klantvriendelijk, en vertelde ons ok member te worden voor de voordelen. Enigste waarom ik geen t sterren gaf if het assortiment zilveren hangers wat bijna niks was. Niet echt keus
Bijzonder prettig personeel. De dame die me heeft geholpen herkende me nog van een eerder bezoek en was erg vriendelijk. Voelde me erg welkom en gezien.
Vriendelijk en behulpzame dame heeft ons uitstekend geholpen!
Petekind heeft een hele mooie zilveren ketting uitgekozen voor zijn 18e verjaardag!
Vandaag ontzettend fijn geholpen in Eindhoven bij het schieten van gaatjes.
Ik ben geholpen door een erg behulpzame vriendelijke mevrouw met mooie donkere krullen. Ik voelde me snel bij haar op mijn gemak.
Lieve en aardige dames. Gaven leuk en goed advies. 👍
Hi,
Fijn dat je er blij mee bent, nog veel draagplezier! 💜
Alles is goed
We gingen met een glimlach op ons gezicht naar buiten. Dat zegt genoeg denk ik!
Heel aardig personeel
Katja heeft mij alweer bijzonder goed geholpen. Ze is opgewekt vrolijk vriendelijk en denkt goed met je mee over je keuzes.
Top geholpen!
Wij zijn geholpen bij Lucardi Eindhoven Wij zijn perfect geholpen door de…
Wij zijn perfect geholpen door de verkoopster toppie
Leuke ervaringen
Leuke ervaring dochtertje haar eerste ketting gekocht🫶🏻 ze vond zichzelf een prinses