Lucardi Juwelier Emmen

395 reviews in totaal   98 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, wat bijdraagt aan een positieve en geruststellende winkelervaring. De geboden service wordt als uitstekend omschreven, mede door de persoonlijke benadering en de extra inzet van de medewerkers. Ook het deskundige en eerlijke advies helpt klanten bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast wordt de snelle bediening en vlotte hulp in de winkel gewaardeerd. Het schieten van oorbellen, vooral bij kinderen, krijgt positieve beoordelingen dankzij de duidelijke uitleg en de geruststellende aanpak. Tot slot zijn klanten tevreden met het ruime en betaalbare assortiment, wat het kiezen vergemakkelijkt.

ReviewsLucardi Juwelier Emmen

Ik was bij lucardi in Emmen ik kreeg goed advies en ik heb een mooie ring kunnen kopen
Snel en erg vriendelijk geholpen
goed geholpen , leuk personeel
Goede begeleiding voor aanschaf halsketting en armband voor onze puber.
Vriendelijk personeel en ben goed geholpen met armbandjes uit te zoeken
Goed en leuk geholpen mooie oorbellen voor m'n dochter gekocht
Vriendelijke verkoopster, denkt goed mee.
Dames in winkel deden hun uiterste best om naast de memberskorting de voucher van €10'00 te verzilveren. Kregen dit echter n iets voor elkaar. Toen lucardi gebeld en dame aan de telefoon wist ook niet hoe dit moest en verwees mij terug naar de winkel........ medegedeeld dat die het niet wisten maar voor haar was de kous af. Wij waren bij Lucardi gekomen nadat we na 20 jaar klant bij juwelier te zijn geweest spaaractie etc niet meer geldig was. Hier krijg ik hetzelfde gevoel bij, dus .....
Persoonlijke service en blij met de oorbellen

Super geholpen!

Ik heb bij Lucardi een prachtige ketting gekocht en ben er echt heel blij mee! In de winkel werd ik supervriendelijk geholpen — het personeel nam de tijd en gaf goed advies. Je merkt dat ze echt meedenken en willen dat je met iets moois naar huis gaat. Een hele fijne ervaring, ik kom zeker terug! 💖
Goed geholpen met uiterst vriendelijk personeel
Ik ben heel goed geholpen
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Vriendelijk personeel
Vriendelijk