Klanten melden meestal positieve ervaringen met shop.somfy.nl. Veel klanten zijn tevreden over de snelle levering en prijzen de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de klantenservice. Ook wordt de installatie doorgaans als eenvoudig en snel ervaren. Toch zijn er regelmatig klachten over vertragingen of verkeerde verzendingen. Sommige klanten merken op dat de klantenservice slecht bereikbaar is en soms traag of niet reageert. Daarnaast worden lange wachttijden bij telefonisch contact als storend ervaren en vinden sommige klanten de productinformatie op de website verwarrend of onvoldoende. Ook zijn er enkele klachten over de complexiteit of lange duur van de installatie.
Reviews voor shop.somfy.nl
Vooral de aftersales is perfect. Dacht dat onze connectivity kit niet werkte en wilde deze al terugsturen. Maar de medewerker heeft mij enorm geholpen en gezorgd dat de kit werkt.
Adapter met verkeerde aansluiting geleverd. Klantenservice aan de telefoon niet bepaald meedenkend. De vraag of het door mij gewenste type wel leverbaar was werd niet beantwoord. Moest foto's opsturen van mijn adapter. Gedaan. Geen reactie daarop
Weer mail gestuurd. Geen reactie. Hopeloze instantie
Super snel geleverd.
duidelijk
Ik heb twee rookmelders besteld waarmee ik ook de Hue lampen kon sturen. In de software van taken bij de tahoma vind ik daar niets van terug. Je zou als de sirene afgaat het licht aan willen doen.
Ik heb nog niets ontvangen! Niet slim om dan al feedback te vragen
perfecte klantenservice
Zeer vriendelijk geholpen. De dame nam ruimschoots de tijd voor mij.
Goede kennis van het product.
Klein min puntje, de lange wachttijd.
Goede prijs, vlot geleverd