Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl

6.160 reviews in totaal   840 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021

houthandelvangelder.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de kwaliteit van het geleverde hout en waarderen de snelle, nette en tijdige levering. De service wordt veelal positief beoordeeld dankzij de klantgerichte houding en flexibele oplossingen. Ook wordt de vriendelijkheid en behulpzaamheid van chauffeurs en medewerkers gewaardeerd. De prijs-kwaliteitverhouding en het bestelproces worden doorgaans als positief ervaren en het afhalen van bestellingen verloopt meestal soepel. Veel klanten hebben goede ervaringen met de communicatie rondom bestellingen en leveringen. Toch worden er regelmatig beschadigingen, scheuren of kromme balken genoemd bij de levering van hout. Er zijn klachten over incomplete of vertraagde leveringen, en niet iedereen voelt zich altijd gehoord door de service. De ervaringen in de winkel zijn soms minder positief en sommige klanten ervaren frustraties over de bereikbaarheid en onduidelijkheid in de communicatie. Daarnaast zijn er opmerkingen over het zelf moeten verzamelen bij het afhalen, het gebrek aan hulp en verbetersuggesties voor de website en het online systeem.

ReviewsHouthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl

Materialen waren top. Alleen waren ze wat vergeten en tellen is ook een vak. Van het één te veel en van het ander te weinig. Uiteindelijk staat en nu wat moois in de tuin.
Online spullen bestellen werkt fantastisch. De chauffeur die het kwam brengen ook prima, lekker vlot en behulpzaam. In de 'winkel' bij hun aan de zaak zou het allemaal wel wat vriendelijker kunnen. Bijna allemaal stugge lui die je rustig 20 minuten laten wachten zonder zich te verontschuldigen of überhaupt maar aanspreken.

Vriendelijk en praktisch verder geholpen

De chauffeur belde ongeveer 10 minuten voordat hij aankwam. Alle spullen werden netjes en rustig op een afgesproken plek gezet (in een handige volgorde voor ons om het weer de tuin in te brengen) en na een ruim kwartier was de chauffeur weer vertrokken.
Goed hout voor een goede prijs. Geleverd door vriendelijke mensen. Heb er een mooie volière van kunnen bouwen hartelijk dank daarvoor.
Hele goede kwaliteit van het hout. Ik heb 25 stuk lange balken gekocht en was maar 1 stuk een beetje scheef. Top. Vorige keer heb ik ergens anders gekocht en 50% van de balken scheef waren en niet te gebruiken.
Ik werd goed geholpen door een jonge medewerker met inladen van zware balken Kreeg goed advies over materialen door een prettige wat oudere medewerker.
Het prettige contact voor en tijdens de bestelprocedure. De levering was zeer vlot en heel netjes en vriendelijk afgehandeld! De veranda is van hele goede kwaliteit. Als ik dan een puntje moet noemen: een montage video 😄

Als je in de winkel hout komt bestellen…dat dit niet mogelijk is

Als je in de winkel hout komt bestellen om te bezorgen is het vreemd en niet klant vriendelijk dat dit niet mogelijk is
Perfecte levering van de bestelling. Alleen de verzending leverde wat problemen op. Pas na 20 dagen ontvangen.

Afrader

Na een behoorlijke bestelling geplaatst te hebben bij Houthandel Van Gelderen ben ik helaas erg teleurgesteld in de gang van zaken. Bij de eerste levering bleek al dat een deel van de bestelling niet geleverd kon worden. Dat is vervelend, maar kan gebeuren. Er werd aangegeven dat de ontbrekende materialen twee weken later geleverd zouden worden. Vervolgens kreeg ik echter pas één dag vóór de geplande levering te horen dat ook deze levering niet door kon gaan. Het gaat hierbij juist om de meest essentiële onderdelen van de bestelling. Inmiddels waren er al mensen ingehuurd om het werk uit te voeren en was er een container geregeld voor de afvoer van afval. Deze kosten lopen gewoon door, terwijl de materialen ontbreken. Wat het extra frustrerend maakt, is dat de bestelling al betaald was, er opnieuw niet geleverd werd én dat men geen enkele indicatie kon geven wanneer de materialen wél beschikbaar zouden zijn. Ook werd er geen enkele vorm van compensatie of tegemoetkoming aangeboden. Daarnaast lijkt de voorraad op de website niet overeen te komen met de daadwerkelijke beschikbaarheid. Als producten niet op voorraad zijn, verwacht ik dat dit vooraf duidelijk wordt aangegeven of dat er in ieder geval inzicht is in de levertijden van leveranciers voordat producten worden verkocht. Al met al een zeer teleurstellende ervaring. Wanneer je afhankelijk bent van een betrouwbare levering voor een project, zou ik hier niet snel opnieuw bestellen.
Ik ben goed op de hoogte gehouden van de levering. En de levering is netjes voor de deur afgeleverd.

Top service

2e keer dat ik hier een grote bestelling heb geplaatst. Alles word op de afgesproken tijd geleverd en de service achteraf is ook top. Aanrader.
Geen hulp, pak het zelf maar. Oit is een volwassene ook wel fijn in een winkel i.p.v. 3, 4 jongens van 16/18 Schroeven erbij besteld, waren niet op voorraad, andere gevraagd die er wel waren 32euro bij betalen.
A H
Arno H.
Bestelling is weer netjes op de afgesproken tijd geleverd. Vriendelijke chauffeur. Prima kwaliteit hout gekregen. Bedankt team Van Gelder.
Het goede contact en behulpzaamheid bij ophalen. Suggestie is bij het bestellen een ophaaldag in te kunnen vullen nu was er onduidelijkheid dat het op tijd klaar stond (ik had het een week van te voren besteld en er een dag in gezet wat niet doorkwam) ik kreeg en mail dat het klaar stond met het verzoek binnen een dag op te halen, contact gehad dat het zaterdag kon worden opgehaald.

Chauffeur pin automaat vergeten

Kon niet pinnen bij de deur. Werdt netjes gebeld of ik het wilde overmaken. Chauffeur was pinautomaat vergeten 🤣 geen probleem direct geregeld en de chauffeur kom weer verder 👍
Makkelijk bestellen via de website, goede kwaliteit, niet duur, en vriendelijke mensen.
Mooi product, alles klopt en de maatvoering is prima. Snelle levering en goed hang en sluitwerk. Keurig afgewerkt.
Bestelling is perfect verlopen, op tijd en op de juiste plek afgeleverd in de ochtend door een vrolijke chauffeur
Eenvoudig bestellen, goede snelle emailreacties en op de juiste datum perfect geregeld en bezorgd!!

Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl

Houthandel van Gelder is specialist in douglas hout. Het assortiment van deze houthandel omvat onder andere: douglas veranda's, aluminium veranda's, hardhout, douglas hout, vurenhout plaatmaterialen e...