Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl- Logo - Reviews

865 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.915 reviews in totaal

Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl- Logo - Reviews

Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl

865 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.915 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl. De levering wordt vaak geprezen om stiptheid, netheid en flexibiliteit. De klantenservice wordt als vriendelijk, oplossingsgericht en meedenkend ervaren, met snelle en correcte afhandeling van vragen en klachten. De communicatie rondom bestellingen, leveringen en klachten wordt over het algemeen als duidelijk, snel en prettig ervaren. Klanten vinden de prijs doorgaans scherp en passend bij de geleverde producten. Het brede en complete assortiment wordt gewaardeerd, met veel keuzemogelijkheden en maatwerkopties. De vriendelijkheid van medewerkers en chauffeurs wordt vaak genoemd als positief. De website wordt als overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en makkelijk voor bestellingen ervaren. Klanten uiten zowel waardering als teleurstelling over de kwaliteit van het geleverde hout, waarbij er vaak opmerkingen zijn over beschadigingen, scheuren, kromme planken en maatafwijkingen. Vertragingen en onvolledigheden bij de levering komen soms voor en leiden tot ergernis. Enkelen stellen de prijs-kwaliteitverhouding ter discussie bij tegenvallende kwaliteit. Er zijn enkele klachten over onvriendelijkheid in de winkel.

Reviews voor houthandelvangelder.nl

Conform de levertijd en keurig afgeleverd op een pallet
Levering prima. Er zaten wel wat hout tussen wat ik zelf had laten staan. Teveel scheuren. Maar je weet dat hout werkt.
Prima service
De medewerking om mijn bestelling aan te passen zodat Ik maar 1 keer bezorgkosten had.
snel en prima service
Perfect
Nette en snelle levering. 1 kapotte plank is zonder vragen zelf vervangen.
Snel, correct afgehandeld.
Netjes en goed geholpen
Compleet overkapping pakket goed ontvangen. Levertijd was met dik drie weken wel wat lang vond ik.
Betrouwbaar, alert, plezierig
PB
Peter B.
Duidelijke communicatie over afspraken. Fijne bezorging. Goede bouw instructie. Bouwmaterialen zijn van goede kwaliteit.
Levering op tijd. Aardige chauffeur.
Prima