Dami Living- Logo - Beoordelingen

Dami LivingReviews

: 825Uitstekend

4,78

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Dami Living is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Dami Living kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Dami Living is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Dami Living kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Dami Living

68 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

825 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


25 feb. 2022
Ik mailde om te vragen of er een artikel weer op voorraad zou komen, en binnen 12 uur had ik een reactie met een advies op maat waar ik helemaal mee geholpen was. Nog even gebeld om te checken of het goed gegaan was met de bestelling en dan krijg je meteen, dus zonder bandje oid iemand persoonlijk aan de telefoon. Een week later toen ik een andere vraag had ging het hetzelfde. Iemand anders aan de lijn, maar minstens zo vriendelijk en behulpzaam. O ja, de krukken die ik besteld had zijn ook super.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 jun. 2022
Meine Stühle sollten gestern bis heute ankommen, leider ist nichts gekommen. Auf der trekking nummer kann man leider auch nicht sehen wo die sachen geblieben sind.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Dami Living

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Goed en vriendelijk geholpen in de showroom waar we eerst onze nieuwe barkrukken wilden zien en uitproberen. De verkopers namen alle tijd voor ons. We zijn heel tevreden over de barkrukken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Mooie kleur petrol blauw Sierkussen, inclusief binnenkussen En snel geleverd! Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Prima sevice, goed contact.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
Snelle bezorging, retourneren snel en efficiënt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 nov. 2022
Goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
schroeven waren niet compleet
Beoordeling melden
Antwoord van Dami Living
8 dec. 2022
Goedmiddag, Zijn er alsnog extra schroeven nagestuurd? Of heeft u nog niets ontvangen? Want anders sturen wij natuurlijk een zakje schroeven na, want ik ben bang dat deze of in de fabriek vergeten zijn of misschien bij de verzending uit de doos zijn geglipt. Ik hoor het graag even van u. MVR Renske Team Dami Living
 Geverifieerde beoordeling
25 feb. 2022
Ik mailde om te vragen of er een artikel weer op voorraad zou komen, en binnen 12 uur had ik een reactie met een advies op maat waar ik helemaal mee geholpen was. Nog even gebeld om te checken of het goed gegaan was met de bestelling en dan krijg je meteen, dus zonder bandje oid iemand persoonlijk aan de telefoon. Een week later toen ik een andere vraag had ging het hetzelfde. Iemand anders aan de lijn, maar minstens zo vriendelijk en behulpzaam. O ja, de krukken die ik besteld had zijn ook super.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jun. 2022
Het uiteindelijk resultaat is prima. Maar een paar opmerkingen: in het bestelproces was in de winkelwagen de kleurbenoeming van stoelen hetzelfde, terwijl het toch verschillend was. Tevens was het moeilijk om de reinigingsset te vinden en bij te voegen. Het verzend traject duurde enige dagen: postNL bleef maar melden dat de artikelen nog niet door hen ontvangen waren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jul. 2022
De bestelde hocker paste bij nader inzien toch niet bij het interieur en jammer genoeg retour moeten doen. Goede retourservice snelle en nette afhandeling hiervan. We gaan nog even kijken of we een andere hocker of poef kunnen vinden bij Dami Living.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2022
Wij hebben een halbankje besteld. Dit ging om een pre-order. Precies op de verwachte leverdatum binnen gekregen. Super goede kwaliteit en keurig verpakt. Hele goede service, binnen een paar uur al reactie. Een echte aanrader.
Beoordeling melden