Lucardi Juwelier Zwolle

824 reviews in totaal

824 reviews since 30 sep 2020

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid en het geduld van het personeel, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. De service wordt als uitstekend en behulpzaam ervaren, waarbij medewerkers goed ondersteunen bij aankopen en vragen. Ook wordt de snelle hulp en vlotte afhandeling tijdens het bezoek gewaardeerd. Klanten voelen zich goed geadviseerd en krijgen duidelijke uitleg, vooral bij het maken van keuzes of bij het schieten van oorbellen. Het ruime en aantrekkelijke assortiment, met veel keuze en mooie prijzen, valt goed in de smaak. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als goed beoordeeld, met betaalbare producten en regelmatig leuke kortingen. Hoewel klanten overwegend tevreden zijn met het schieten van oorbellen en de zorgvuldigheid en uitleg waarderen, zijn er enkele negatieve ervaringen gemeld bij deze service.

ReviewsLucardi Juwelier Zwolle

Goede service en klantvriendelijk!

Het was erg druk in de winkel, hierdoor moest ik even wachten. Dit kwam echter door de klantvriendelijkheid van de medewerkers die zorgde dat alle klanten tevreden naar huis gingen. Daarna ben ik vriendelijk geholpen bij de aankoop van een horloge door een medewerkster. Ze heeft ter plekke de schakels verwijderd en extra meegegeven mocht ik ze not nodig hebben.
Ik vind Lucardi een fijne winkel als je op zoek bent naar leuke en betaalbare sieraden. Ze hebben veel keuze en volgen de trends goed, waardoor je er makkelijk iets moois vindt voor jezelf of als cadeautje. Wat ik persoonlijk prettig vind, is dat het niet meteen heel duur hoeft te zijn om toch iets leuks te kopen. Wel heb ik het idee dat de kwaliteit soms een beetje wisselt, dus voor een sieraad dat echt jarenlang perfect moet blijven, zou ik misschien nog ergens anders kijken. Maar voor mooie, betaalbare sieraden en leuke hebbedingetjes vind ik Lucardi zeker een goede optie.

Ring voor 4 jaar oud meisje.

Ik kwam de winkel in met mijn dochter van 4 jaar oud. En wij waren opzoek naar een ring voor haar. Bij de kinder ringen had mij dochter een vlinder ring gezien. Juist eentje zonder korting natuurlijk€ 24,99.- bij het afrekenen gaf de kassa een andere prijs aan 30.euro. de medewerkers heeft de prijs van het kaartje opgevolgd en de tien% member korting gegeven. Waren heel vriendelijk tegen mij dochter en gaan zeker nog eens terug.

Fijne medewerkers.

De werknemer gaf goed advies en stond mij erg vriendelijk te hulp. Ik heb een ketting gehaald en die draag ik met veel plezier. Dus zeer goeie service ondanks dat het vrij druk was in de winkel bleef ze kalm en hielp ze alle klanten goed.
Me dochtertje was jarig ging me man en ik naar lucardi nou deze meisje was zo lief en geduldig uit Eindelijk heeft me man een mooie zetjje.

Derde gaatje laten schieten in oor

Voor een derde gaatje in het oor voor mijn dochter bij de vestiging in Zwolle geweest. Ontzettend vriendelijk geholpen, ondanks dat het erg druk was nam ze alle tijd om goede voorlichting te geven van de eventuele complicaties bij een derde gaatje en info over nazorg. Al met al erg vriendelijk en professioneel geholpen.

Top verkoopster

De verkoopster heeft ons heel goed geholpen en alles duidelijk en goed geadviseerd. Dus geen verbeter punten.
Mooie nieuwe ring Ik heb een nieuwe ring gehaald bij lucardi zwolle kwam er binnen werd gelijk gevraagd of ze me ergens mee konden helpen super vriendelijk hielpen met stijl passen en natuurlijk even graveren
2e gaatjes laten schieten. De stip met stift was goed gezet maar met schieten is de linker toch hoger gekomen dan rechts. Ik zag dit pas thuis toen ik de oorbellen van het 1e gaatje erin deed. Mijn vriendin had dit ook al bij jullie maar ik had gehoopt dat het bij mij wel goed zou gaan. Helaas dus niet

Antwoord van Lucardi Juwelier Zwolle

Beste Terrence, Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Wat jammer dat de tweede gaatjes uiteindelijk niet op gelijke hoogte zijn geschoten, terwijl de plaats vooraf goed was afgetekend. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker omdat je vriendin eerder een soortgelijke ervaring bij ons heeft gehad. We nemen je feedback hierover zeker serieus en bespreken dit intern. Team Lucardi.
Was voor mijn dochter voor de bruiloft . Sieradrn bij haar jurk. Fijn geholpen en uitstekend geslaahd. Helemaal blij mee.
Ik ben heel goed door de verkoopster geholpen en ze was heel vriendelijk en aardig Ik ga zeker weer terug
Aardig en behulpzaam personeel! Mijn horloges zijn versteld in enkele minuten en ik heb een bijzonder mooie ring gekocht voor mijn vrouw, waar ze over 40 jaar nog steeds over zou zeggen dat ze die zo mooi vind 🙏
L S
Lisette S.
Werden goed en snel geholpen.
Fijn geholpen, mooie korting!
Super vriendelijke verkoopster. Ze gaf goed advies en zag er heel erg representatief uit. Ze had verstand van zaken!
Snel geholpen, vriendelijk personeel.
Keurig geholpen
Fijne vriendelijke service in de winkel zwolle
Winkel was heel netjes en de medewerkers behulpzaam en vriendelijk
Super goede kwaliteit en vriendelijk personeel

Omdat Zwolle aan verschillende waterwegen ligt, is het van oorsprong een belangrijke handelsstad. Hoewel de handel zoals het vroeger gebeurde, niet zo heel goed te zien is, is de levendigheid en het b...