Lucardi Juwelier Zwolle

824 reviews in totaal

824 reviews since 30 sep 2020

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid en het geduld van het personeel, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. De service wordt als uitstekend en behulpzaam ervaren, waarbij medewerkers goed ondersteunen bij aankopen en vragen. Ook wordt de snelle hulp en vlotte afhandeling tijdens het bezoek gewaardeerd. Klanten voelen zich goed geadviseerd en krijgen duidelijke uitleg, vooral bij het maken van keuzes of bij het schieten van oorbellen. Het ruime en aantrekkelijke assortiment, met veel keuze en mooie prijzen, valt goed in de smaak. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als goed beoordeeld, met betaalbare producten en regelmatig leuke kortingen. Hoewel klanten overwegend tevreden zijn met het schieten van oorbellen en de zorgvuldigheid en uitleg waarderen, zijn er enkele negatieve ervaringen gemeld bij deze service.

ReviewsLucardi Juwelier Zwolle

T H
T H.

Hals ketting.

We zijn heel vriendelijke geholpen. Ze heeft de hals ketting laten zien.Was heel mooi. Ze heeft het leuk verpakt. En we wensen elkaar een fijn weekend
Uitleg en bereidwilligheid om mee te denken.

Tevreden klant

Je word vriendelijk behandeld. Goede kwaliteit en mooie prijs. Vriendelijk personeel.
Geen moeite was te veel, verkoopster dacht mee en was zeer attent.
Kom ik iets tegen waar ik al tijden naar op zoek was, super
De service is uitstekend
Leuke korting, dus mezelf getrakteerd voor mijn verjaardag

prima geholpen

Mooi assortiment, mooie prijzen
Vriendelijk geholpen in de winkel in zwolle
Goede service Wel aan de kleinere kant in vergelijking bij hoogezand
Leuke medewerkers. Goed en snel geholpen.
Prima geholpen met aankoop van een horloge.

goede hulp!

de medewerkers waren heel aardig en hielpen goed met een keuze maken!

Omdat Zwolle aan verschillende waterwegen ligt, is het van oorsprong een belangrijke handelsstad. Hoewel de handel zoals het vroeger gebeurde, niet zo heel goed te zien is, is de levendigheid en het b...