Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, evenals de deskundigheid en het meedenken bij het geven van advies. De algehele service wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor de aandacht en duidelijke uitleg tijdens aankopen. Daarnaast waarderen klanten de vlotte en snelle hulp, het ruime assortiment aan sieraden en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Sommige klanten merken op dat de drukte in de winkel kan leiden tot langere wachttijden, ondanks het kalme en behulpzame personeel. Af en toe zijn er negatieve uitzonderingen wat betreft de vriendelijkheid van het personeel.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Zwolle
Lieve en meehelpende medewerkers!
Gaatjes schieten
Vandaag hebben beide dochters oorbellen laten schieten. De jongste voor het eerst en de oudste een 2e gaatje. We werden super fijn geholpen met veel geduld en aandacht. De meiden kregen zelfs een knuffeltje, diploma en aftelkalender. Erg leuk!
De winkel was groot waardoor je veel ruimte had!, de wernemers hielpen je heel goed
Prima
De sieraden zijn altijd van goede kwaliteit en de prijs is niet al te duur, dus ik ben erg tevreden. De winkelmedewerkers zijn niet altijd even vriendelijk. Ik vroeg bijvoorbeeld waar een product lag en ze zei dat het in een molen moest liggen maar liep niet even mee dus moest het eigenlijk alsnog zelf zoeken. Uiteindelijk had ik wat gevonden en wilde ik graag even kijken, maar het voelde echt alsof zij er niet veel zin in had dus vanaf nu bestel ik alleen online.
Bijzonder positief kwam wat voor mijn vriendin wat uitzoeken en ik ben heel goed geholpen door vriendelijke vakmensen en heb wat leuks gekocht mijn vriendin is er super blij mee super bedankt tot de volgende hopelijk met de prijs ga ik weer wat moois uitzoeken
Ik vond de service top, er was meer dan genoeg keuze en de medewerkers waren erg vriendelijke
Super aardig medewerkers
Super vriendelijke vrouw hielp in de winkel.
We hadden een ring nodig en de maat was er niet, ze hielp ons om hem online te bestellen.
Het ging allemaal erg snel dat was super.
10/10 klantvriendelijkheid.
Super leuk winkeltje en sieraden voor mooie prijsjes....
Oorbellen schieten. Er werd heel goed uitgelegd wat er werd gedaan. Het checken van de juiste hoogte en afstand werd in alle rust gedaan.
Ook over de nazorg werd duidelijk verteld.
Diegene die de oorbellen ging zetten was fijn in de omgang.
Uitstekende service
Oorbellen
Ik zocht meerdere oorbellen maar wist niet precies wat. Aangezien ik meerdere gaatjes heb wilde ik het wel passend hebben bij elkaar. Werd heel prettig geholpen. Verkoper dacht mee en had alle tijd. Heel fijn!