801 reviews in totaal   205 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

801 reviews in totaal

Klanten zijn erg te spreken over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. De service wordt doorgaans als uitstekend ervaren, waarbij medewerkers meedenken en extra stappen zetten om te helpen. De deskundigheid en het duidelijke advies van het personeel worden gewaardeerd, vooral bij het kiezen en verzorgen van sieraden. Ook de snelle en efficiënte hulp, zelfs tijdens drukte, wordt als groot pluspunt genoemd. Daarnaast valt het brede en trendy assortiment in de smaak en worden de aantrekkelijke prijzen en de prijs-kwaliteitverhouding vaak geprezen. Sommige klanten ervaren de drukte in de winkel en het wachten als een minpunt. Ook wordt de kwaliteit van de sieraden door enkelen als wisselend ervaren.

ReviewsLucardi Juwelier Zwolle

Vriendelijk en geduldig personeel en niet op dringerig.

Wie goed doet goed ontmoet,kom zeker eens weer terug.

Zeer vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een mooi kettinkje,die ik heb gekregen van mijn dochter voor mijn 65ste verjaardag
Goed geholpen en aardige medewerker.
Heel goed geholpen door medewerker!
De vriendelijkheid van de medewerkster en het geduld ondanks de drukte in de winkel.
Ik werd snel en goed geholpen
Snel geholpen in de winkel
Het ging super snel. Een de medewerker was ook nog best lief
zeer vriendelijke en behulpzame bekwame medewerkers
Medewerkers nemen de tijd voor je. Erg plezierig! Mooie sieraden voor een goede prijs.
Goede service hebben jullie wat beter kan is er niet jullie zijn gewoon goed
Ik ben goed geholpen. Vriendelijk meisje. Prima.
Het gaatjes schieten in haar oren bij onze dochter. Ging goed. Ze vond het een beetje spannend.

Lucardi Juwelier Zwolle

Omdat Zwolle aan verschillende waterwegen ligt, is het van oorsprong een belangrijke handelsstad. Hoewel de handel zoals het vroeger gebeurde, niet zo heel goed te zien is, is de levendigheid en het b...